|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-20-2006, 22:49
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Gazdaságilag mindenképp Fegyával értek egyet. Jót tenne a játéknak ha nem nőhetnének ennyire a csopi fölé gazdaságilag azok az orik amik többszörösei sokszor a többinek.
|
a "gazdasági fölénövést" nem a katonatermelésük okozza, hanem a többi termelés, és amíg biztosnságos távolban termelhetnek a többiektől, addig ez meg is marad, ha nő végre a katonaigény legalább az ilyen méretű bányász országok kialakuliás is megnehezedik.
|

10-21-2006, 07:16
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
a "gazdasági fölénövést" nem a katonatermelésük okozza, hanem a többi termelés, és amíg biztosnságos távolban termelhetnek a többiektől, addig ez meg is marad, ha nő végre a katonaigény legalább az ilyen méretű bányász országok kialakuliás is megnehezedik.
|
Erre most majdnem mondtam valami nem idevalót...
EZ KAMU! Termelhetsz körönként 100K követ ha nem tudod eladni. Abból ugyis csak annyi pénzed lesz amennyit felvesz a csopi. És mivel nem egyedül van egy törpicsek a csopiban így árverseny is lesz ami lefelé nyomja az ÁTLAGárakat.
A gazdasági fölény 80%-ban a katonák termeléséből adódik!
Ezen felesleges is vitázni, még azt hinném, hogy félre akarod vezetni a nagyérdeműt...
|

10-20-2006, 23:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Szerintem símán fenn tudnád tartani az oridat kisebb bevételből is. A környezetednek is kisebb lenne a bevétele. A klánod is segíthet az országod fenntartásában.
Nagyon sok országnak fő bevételi forrása a katonák eladása. Ha ezen országok közül a nagyobbaknak csökken a bevétele, az szerintem csak jót tenne a játéknak.
|
Szerintem meg ne itélj meg olyan dolgot amiről még csak halvány fogalmad sincs!Ezek a mostani megaorik is voltak kis orik tehát nem is értem miről beszélsz igazán.Tölts el napi 24 órát a hódítóval és akkor te is gazdag leszel majd ebből következően nagyobb lesz az orid és ebből következően még gazdagabb leszel!Nem arra kell ácsingózni hogy ha neked nehéz a játék nehezítsük meg annak is aki ezen már átesett!
Last edited by Serg; 10-20-2006 at 23:22..
|

10-21-2006, 00:27
|
Junior Member
|
|
|
|
szerintem meg a helyzet az, hogy azok akik most az a-ban az első helyeken vannak ( nem vitás megérdemelten, de abból meg ugye nem kell örök időkre hivatkozási alapot teremteni, vagy mi a szösz ) hogy úgy mondjam semmilyen szabályváltozásra nem érzékenyek ( talán még pici túlzás is alig akad ebben a megállapításban ) ellenben azokkal , akikre a szabálymódosítás kihat.
tessék elfogadni , hogy az a-ban a játék különbözik a többi szinttől. erre mindig szokás volt hivatkozni, én most éppen ellenkező irányból teszem ugyanezt.
mert, amíg a többi csoportban a szabályváltoztatás egy idő után végigpörög a játékosokon ( mert fellépnek ) és így az adott csoportot azok fogják alkotni, akik ugyanolyan szabályok , keretek között értek oda, ahová, addig ez az a-csoportra nem igaz.
és ez baj, ha nehezítéseket tartalmaz az új szabály. a megoldás egyételmű, de nem írom le, mert már korábban is felmerült és elvetette ati.
|

10-21-2006, 07:45
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lali
a megoldás egyételmű, de nem írom le, mert már korábban is felmerült és elvetette ati.
|
Anno sokan mondtuk, hogy belemennénk egy "drasztikus megoldásba", de akkor mi voltunk a top. Most elég lükén nézne ki ha elkezdenénk lobbyzni az 1A ujrázásán  Gondolom erre céloztál.
Egyébiránt ha a szabályozás nem változik ezzel együtt akkor ez a megoldás is "csak" időhúzás lenne.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|