A feldezés szigorítása szükségszerű.Aki most A ban van lazan megteheti hogy csak fedezget.És akárhogyis nézzük az igazi nyertesek a mondjuk 10k hekli felett álló orik.Van bőven pénz maxot fedezni.Most ahogy nézem egy 1000 heki fedezése beéítésel olyan 2mrd. Kérdem hogy melyik kis klan tudja ezt tartani.Szerintem egyik sem, vagy legaalabbis nbem sok.De ez a topban lazan megy.Így hogy egyenlő katonaszam mellett fedezünk azt eredményezheti hogy a top távolodik...
De ez nem csak az A ra igaz hanem a lenti csoportok barmelyikének a topjára.
Monronak tök igaza van abban hogy aki elkezdi a jatekot 1000 körönként lép és ugy ér az A ba az nem rekalmaljon hogy nincs pénze meg nem is tud fedezni.És ha szigoritunk meg annyira se tud.Egyszerű a válasz ne 1000 körönként lépjen.Termeljen gyarapodjon és ugy menjen feljebb.
Nem 1 év alatt lehet eljutni az A topjába.szép is lenne ha mindenki odaérne.
A fedezést menyniségét szerintem 2 tényező befolyásolja igazán a topban.Az egyik az katonák száma a másik pedig a 10% os szabály.
Ha a hektár növekedésével csökkentenénk a képezhető katonák számát csökkenne a felfedezés.Kénytelen lenne a piacról szerezni a katonát arra,hogy tudjon fedezni.Es az a pénz azokhoz áramlana akik még lejebb vannak.Nem tudom menynire járható út ez de hosszutavon megoldás lehet.
A másik pedig hogy képezheti a katonát dfe nem 10%ot fedezhet fel hanem csak kevesebbet.
Bocsi h ilyen sokat irtam..És még lehet hülyeségeket is, korán van