Quote:
Originally Posted by wand
Deni nézd meg a ponlistát.. de ha nem találod tuti álnéven van 
|
wand.. nem tudom feltűnt-e neked.. én nem vagyok abban a csopiban.. szóval nagyon benézhettél vmit abban a pontlistában
Quote:
Originally Posted by Serg
Birom ezt a sok humoros embert pláne hogy nagyrészüknek semmi köze a Bogaras klánhoz illetve azért mert ők most klántagok akkor már haj de sokat tettek érte?Pl  enikém csillagom hol voltál te eddig?Évek óta megy itt a harc és most hogy vége, te is bekapcsolódtál a történésekbe és velem gunyolódsz,pedig a mult történéseire halvány rálátásod sincs!
|
Serg, ez a 4/C egy olyan dolog volt, amit nem hagyhattam ki, ha lettél volna talin sztem Te is megértenéd

Viszont ebbe a nagy kimikormitcsinált10éve dologba nem mentem eddig sem bele (és ezután sem fogok), mert sok közöm nincs hozzá. Mikor beléptem a klánba akkor elfogadtam, hogy van egy Serg is a háttérben, de nem nagyon érdekelt, hogy ki vagy, mert úgy voltam a nagyok dolga. Nem aszerint ítéllek meg, hogy mit tettél 2éve vagy 1éve. Az engem nem érdekel. Csak az, hogy MOST mit csinálsz, mivel engem ez MOST érint. Mégsem csinálom a sárdobálást. Mert nincs értelme.
Azt viszont engedd meg nekem, hogy a klántársaim mellett kiálljak a végsőkig, és bennük hadd bízzak jobban, mint Benned.. bár lehet ez is azért van, mert én olyan kis tudatlan vagyok, mint ahogy azt Te gondolod