|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-14-2006, 09:01
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Vagy kikötni azt, hogy (x) szam felett csak A-bol fordulhat az ori, B-ből nem.
Bar ez szerintem nem a legjobb ötlet.
|

09-14-2006, 09:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
Ha van valakinek jó ötlete az 1/a-s orik elönye ellen az szoljon ha nem akkor marad ugy ahogy most is van.
|
Én írtam egyet. Az 1A-ban kapjon plusz előnyt a kék szám. Így a top rákényszerül a fordulásra, hisz nem tudja megvédeni magát a nagyobb kékektől.
|

09-14-2006, 09:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Vagy kikötni azt, hogy (x) szam felett csak A-bol fordulhat az ori, B-ből nem.
Bar ez szerintem nem a legjobb ötlet.
|
Nem a legjöbb ötlet, pedig én is támogatom.
Könnyen mondom, hogy csak A-ból lehessen személyiséget szerezni, mert csak egy országom van 
|

09-14-2006, 09:11
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Én írtam egyet. Az 1A-ban kapjon plusz előnyt a kék szám. Így a top rákényszerül a fordulásra, hisz nem tudja megvédeni magát a nagyobb kékektől.
|
Jo de te magad ki is nyirtad a saját ötledet. Azért nem foglalkoztam vele. Mert tényleg az lesz hogy majd elfoglalják az 1/a elejét a kék számos országok akik ráadásul bonuszokat kapnak azokkal szemben akiknek még személyiségük sincs.
|

09-14-2006, 09:14
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Ez az otlet hasznalhatonak tunik.
Az, hogy csak az 1/A-bol lehessen fordulni, egy ponton nagyon igazsagtalan lenne. Ugyanis a jatek celja elvileg az 1/A-ban valo minel jobb eredmeny elerese. Ha csak onnan lehet fordulni, azzal belekenyszeritenenk a jatekosokat, hogy ne rendezkedjenek be az 1/A-ban, ugysem lehetnek ott sokaig.
Barmifele 1/A-bol lelepesre motivalo dolog ellenkezik a jatek alapveto celjaval.
Viszont Fegya otlete nem motival, csupan kihivas, vedd meg magad es a helyezesed a picivel erosebb orszagok ellen. Ha megy a dolog akkor marad az illeto, ha igy nemmegy, akkor lefordul, de nincs kenyszeritve semmire, ettol fuggetlenul gyujthet kis kek szamot is masik orszaggal. Igy korrektebb lenne szerintem.
|

09-14-2006, 09:16
|
Administrator
|
|
Activity: 14%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Az újonnan felérő országok így nem is próbálkozhatnának a top elérésével. MOST ez sikerülhet, csak kitartás kérdése.
|

09-14-2006, 09:22
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by [Qpe_]
Ez az otlet hasznalhatonak tunik.
Az, hogy csak az 1/A-bol lehessen fordulni, egy ponton nagyon igazsagtalan lenne. Ugyanis a jatek celja elvileg az 1/A-ban valo minel jobb eredmeny elerese. Ha csak onnan lehet fordulni, azzal belekenyszeritenenk a jatekosokat, hogy ne rendezkedjenek be az 1/A-ban, ugysem lehetnek ott sokaig.
Barmifele 1/A-bol lelepesre motivalo dolog ellenkezik a jatek alapveto celjaval.
Viszont Fegya otlete nem motival, csupan kihivas, vedd meg magad es a helyezesed a picivel erosebb orszagok ellen. Ha megy a dolog akkor marad az illeto, ha igy nemmegy, akkor lefordul, de nincs kenyszeritve semmire, ettol fuggetlenul gyujthet kis kek szamot is masik orszaggal. Igy korrektebb lenne szerintem.
|
A játék célja tényleg ez de amiota megjelentek a kékszámok azota van már egy másik cél is.
Nem írtatok semmi a 428-as ötletre. Pedig kiváncsi lennék mi a véleményetek róla.
|

09-14-2006, 09:31
|
Member
|
|
|
|
Sziasztok!
Ati, hozzád lenne egy kérdésem. Mégpedig, hogy az az ötlet, melyszerint a lépési határ felett szabizo orikat különféle büntetések érik (pl. csökken a hekijük napi szinten X hekivel) csupán nomrál csoportokra vonatkozik, vagy ez tervbe van véve anarchistában is? 
|

09-14-2006, 09:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
Sziasztok!
Ati, hozzád lenne egy kérdésem. Mégpedig, hogy az az ötlet, melyszerint a lépési határ felett szabizo orikat különféle büntetések érik (pl. csökken a hekijük napi szinten X hekivel) csupán nomrál csoportokra vonatkozik, vagy ez tervbe van véve anarchistában is? 
|
Ha jól emléxem énis megkérdeztem  a válasz persze az volt hogy az anarhot nem érinti 
|

09-14-2006, 09:43
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Korabban le lett irva az osszegzesnel hogy az anarchista csoportokra nem vonatkozik! 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|