Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 09-14-2006, 09:01
Szecsa
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Vagy kikötni azt, hogy (x) szam felett csak A-bol fordulhat az ori, B-ből nem.
Bar ez szerintem nem a legjobb ötlet.
Sponsored Links
Old 09-14-2006, 09:04
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by McLoad View Post
Ha van valakinek jó ötlete az 1/a-s orik elönye ellen az szoljon ha nem akkor marad ugy ahogy most is van.
Én írtam egyet. Az 1A-ban kapjon plusz előnyt a kék szám. Így a top rákényszerül a fordulásra, hisz nem tudja megvédeni magát a nagyobb kékektől.
Old 09-14-2006, 09:05
Colony Colony is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Vagy kikötni azt, hogy (x) szam felett csak A-bol fordulhat az ori, B-ből nem.
Bar ez szerintem nem a legjobb ötlet.
Nem a legjöbb ötlet, pedig én is támogatom.
Könnyen mondom, hogy csak A-ból lehessen személyiséget szerezni, mert csak egy országom van
Old 09-14-2006, 09:11
McLoad McLoad is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Én írtam egyet. Az 1A-ban kapjon plusz előnyt a kék szám. Így a top rákényszerül a fordulásra, hisz nem tudja megvédeni magát a nagyobb kékektől.
Jo de te magad ki is nyirtad a saját ötledet. Azért nem foglalkoztam vele. Mert tényleg az lesz hogy majd elfoglalják az 1/a elejét a kék számos országok akik ráadásul bonuszokat kapnak azokkal szemben akiknek még személyiségük sincs.
Old 09-14-2006, 09:14
[Qpe_] [Qpe_] is offline
Junior Member

Quote:
Ez az otlet hasznalhatonak tunik.

Az, hogy csak az 1/A-bol lehessen fordulni, egy ponton nagyon igazsagtalan lenne. Ugyanis a jatek celja elvileg az 1/A-ban valo minel jobb eredmeny elerese. Ha csak onnan lehet fordulni, azzal belekenyszeritenenk a jatekosokat, hogy ne rendezkedjenek be az 1/A-ban, ugysem lehetnek ott sokaig.
Barmifele 1/A-bol lelepesre motivalo dolog ellenkezik a jatek alapveto celjaval.
Viszont Fegya otlete nem motival, csupan kihivas, vedd meg magad es a helyezesed a picivel erosebb orszagok ellen. Ha megy a dolog akkor marad az illeto, ha igy nemmegy, akkor lefordul, de nincs kenyszeritve semmire, ettol fuggetlenul gyujthet kis kek szamot is masik orszaggal. Igy korrektebb lenne szerintem.
Old 09-14-2006, 09:16
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 14%
Longevity: 100%

Quote:
Az újonnan felérő országok így nem is próbálkozhatnának a top elérésével. MOST ez sikerülhet, csak kitartás kérdése.
Old 09-14-2006, 09:22
McLoad McLoad is offline
Member

Quote:
Originally Posted by [Qpe_] View Post
Ez az otlet hasznalhatonak tunik.

Az, hogy csak az 1/A-bol lehessen fordulni, egy ponton nagyon igazsagtalan lenne. Ugyanis a jatek celja elvileg az 1/A-ban valo minel jobb eredmeny elerese. Ha csak onnan lehet fordulni, azzal belekenyszeritenenk a jatekosokat, hogy ne rendezkedjenek be az 1/A-ban, ugysem lehetnek ott sokaig.
Barmifele 1/A-bol lelepesre motivalo dolog ellenkezik a jatek alapveto celjaval.
Viszont Fegya otlete nem motival, csupan kihivas, vedd meg magad es a helyezesed a picivel erosebb orszagok ellen. Ha megy a dolog akkor marad az illeto, ha igy nemmegy, akkor lefordul, de nincs kenyszeritve semmire, ettol fuggetlenul gyujthet kis kek szamot is masik orszaggal. Igy korrektebb lenne szerintem.
A játék célja tényleg ez de amiota megjelentek a kékszámok azota van már egy másik cél is.
Nem írtatok semmi a 428-as ötletre. Pedig kiváncsi lennék mi a véleményetek róla.
Old 09-14-2006, 09:31
Peter Peter is offline
Member

Sziasztok!

Ati, hozzád lenne egy kérdésem. Mégpedig, hogy az az ötlet, melyszerint a lépési határ felett szabizo orikat különféle büntetések érik (pl. csökken a hekijük napi szinten X hekivel) csupán nomrál csoportokra vonatkozik, vagy ez tervbe van véve anarchistában is?
Old 09-14-2006, 09:39
Steve Steve is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Peter View Post
Sziasztok!

Ati, hozzád lenne egy kérdésem. Mégpedig, hogy az az ötlet, melyszerint a lépési határ felett szabizo orikat különféle büntetések érik (pl. csökken a hekijük napi szinten X hekivel) csupán nomrál csoportokra vonatkozik, vagy ez tervbe van véve anarchistában is?
Ha jól emléxem énis megkérdeztem a válasz persze az volt hogy az anarhot nem érinti
Old 09-14-2006, 09:43
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

Korabban le lett irva az osszegzesnel hogy az anarchista csoportokra nem vonatkozik!
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules