Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 09-13-2006, 08:07
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by aúú View Post
2/b-s fordulásnál az 1/a-s orinál viszont továbbra is csak azt vizsgálnám, hogy meglegyen a top ideje, mert a két feltétel együtt már bőven elég nehezítésnek...
és kék 5ös felett még mindig az1/A-s fordulást tenném kötelezővé
Sponsored Links
Old 09-13-2006, 08:27
McLoad McLoad is offline
Member

Longevity: 98%
Default véglegesitem a javaslatom

Szoval le mondani a kék számokró csak szint lépés (nem feltétlenül körbe fordulás) után illetve ujra induláskor lehesen. Ezt azért, hogy ne az legyen hogy valaki teszem azt (4)-el 11-12%al ott rájön, hogy még se tudja elérni a 10%-ot és akkor le mond egyröl és valahogy 336kört megprobálja át vészelni 15%on belül. Ha eljut egy adott %-ig akkor azt olyan orival tegye aminek ez a kihivása ne pedig egy erösebb orival a személyiségek miat.
Old 09-13-2006, 08:32
McLoad McLoad is offline
Member

Default presztizs kérdést minek kell könyiteni?

Leírom még egyszer, hogy 3-4 személyiség fölöt már lényegtelen hogy még kapsz egy plusz személyiséget vagy sem. Tehát az a kérdés hogy az a célunk, hogy minél több (9)-es rohangáljon vagy az hogy tényleg csak azok kapják meg akik a "piramis" csucsán vannak? Én ez utobbira szavazok.
Old 09-13-2006, 08:35
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by McLoad View Post
Leírom még egyszer, hogy 3-4 személyiség fölöt már lényegtelen hogy még kapsz egy plusz személyiséget vagy sem. Tehát az a kérdés hogy az a célunk, hogy minél több (9)-es rohangáljon vagy az hogy tényleg csak azok kapják meg akik a "piramis" csucsán vannak? Én ez utobbira szavazok.
Ha lényegtelen, hogy kapsz e még személyiséget vagy sem, akkor miért lényeges az, hogy mennyien vannak akiknek 4-nél több van?

A piramis csúcsán lehetsz 1 személyiséggel is, ez nem kék szám függő...
És születnek emberek.
Old 09-13-2006, 08:47
McLoad McLoad is offline
Member

Quote:
Ha lényegtelen, hogy kapsz e még személyiséget vagy sem, akkor miért lényeges az, hogy mennyien vannak akiknek 4-nél több van?

A piramis csúcsán lehetsz 1 személyiséggel is, ez nem kék szám függő...
Azért mert presztizs kérdés és ami presztizs kérdés arra nincs mindenkinek szüksége. Az olipiákon, világ versenyeken se 20 százméteres olimpiai/világ bajnok van csak 1. Minek kell nekünk az, hogy itt 20 (9)-es legyen? Ja mert akkor mi olyan nagy fiunak érezük magunkat töle. Akkor meg küzdjünk is meg érte ne azt várjuk, hogy fotelbe hozzák nekünk az aranyérmet...
Old 09-13-2006, 08:53
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Azért mert presztizs kérdés és ami presztizs kérdés arra nincs mindenkinek szüksége. Az olipiákon, világ versenyeken se 20 százméteres olimpiai/világ bajnok van csak 1. Minek kell nekünk az, hogy itt 20 (9)-es legyen? Ja mert akkor mi olyan nagy fiunak érezük magunkat töle.
Aham, szóval akkor nézzük a te érvelésedet... mivel ugyibár a versenyeken csak 1. első van, ezért akkor mivel kék 9-es már van, nem is kell több, tehát senki sem érhesse el, mert az már van. Tehát mindenből csak 1 lesz összesen, így nem elsz gond az egésszel, hisz letudva... ezt ugye nem gondoltad komolyan...

Quote:
Akkor meg küzdjünk is meg érte ne azt várjuk, hogy fotelbe hozzák nekünk az aranyérmet...
Megkérdezném tőled, hogy mégis voltál e már első mondjuk a 2/b-ben? Ha igen, akkor nem írnál olyat, hogy oda nem kell küzdeni, hogy feljuss... vagy a legtöbb csoport első helyére, vagy akárcsak a top 1-4be...
És születnek emberek.
Old 09-13-2006, 09:05
McLoad McLoad is offline
Member

Quote:
Aham, szóval akkor nézzük a te érvelésedet... mivel ugyibár a versenyeken csak 1. első van, ezért akkor mivel kék 9-es már van, nem is kell több, tehát senki sem érhesse el, mert az már van. Tehát mindenből csak 1 lesz összesen, így nem elsz gond az egésszel, hisz letudva... ezt ugye nem gondoltad komolyan...

Megkérdezném tőled, hogy mégis voltál e már első mondjuk a 2/b-ben? Ha igen, akkor nem írnál olyat, hogy oda nem kell küzdeni, hogy feljuss... vagy a legtöbb csoport első helyére, vagy akárcsak a top 1-4be...
Nem voltam a 2/b elsö helyén (még) de nem is verem a melem (9)-el. Aki ezt akarja az küzdjön meg érte. Egy érvemet eddig modszeresen kihagytad: Mi haszna van 5.-6.-7.... személyiségeknek????? Mindenki belátja, hogy semmi (vagy balról közelit a 0-hoz ). Ha le lehet mondani a személyiségekröl/számokról mi haszna a számoknak? Elárulom ezt is neked az, hogy verjük vele a melünket. Én meg erre azt ajánlom, hogy csak az verje a melét aki meg is érdemli...Melesleg mivel 5 szint van és még több csoport elfér egy más mellet 5 illetve több (9)-es is.

Anyira ellene vagy ennek áruld már el hány személyisged van
Old 09-13-2006, 08:33
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by wand View Post
és kék 5ös felett még mindig az1/A-s fordulást tenném kötelezővé
Ezt nem támogatnám semmi képpen, hisz a forduláshoz amúgy is kell lennie orijának az 1/a topjában, tehát azt semmiképpen nem lehet rá mondani, hogy nem ismeri az 1/a-t és nem játszott még sohasem ott. Az, 1/a-ban már így is kötelező játszani és annak idején a játékosok akarata volt az, hogy a b-ből lehessen fordulni, ezt nem lenne szerencsés felülbírálni, csak úgy...
És születnek emberek.
Old 09-13-2006, 10:28
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

Engem csak az érdekelne, hogy azok közül, akik itt a javaslatokat teszik, hányan játszanak kis kék számmal rendelkező orival..

Sztem a top1 helyezés elérése továbbra is nonszensz elvárás.. Maximum majd több jkszt fog szülni.. Bár van aki ezt diplomáciának hívja.. A topban üldögélő _nem_szabis szövik (nem törődve a morál esetleges romlásával) CSAK némi kp esetleg teki fejében felengedik a továbbhaladni kívánó kis kék számos orit a top1 helyre.. (lehet rosszul látom..)

Amúgy ezt a verzitó támogatom:
(1) - top 30% - ahogy eddig
(2) - top 24%
(3) - top 19%
(4) - top 15%
(5) - top 12%
(6) - top 10%
(7) - top 8%
(8) - top 6%
(9) - top 5%

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Old 09-13-2006, 10:31
Bogár Bogár is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Deni
Engem csak az érdekelne, hogy azok közül, akik itt a javaslatokat teszik, hányan játszanak kis kék számmal rendelkező orival..
szerintem majdnem mindenki.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules