|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

10-27-2015, 18:40
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Ati, érdemes lenne a javallatomnak új topicot nyitni?
Nem akarom Pool-ét offolni (még ha nem támogatom, sem), viszont ha halott a dolog, akkkor nem szánok rá időt.
|
Ha nem kapcsolódik semmilyen formában ehhez a felvetéshez, vagy a már meglévő másik témához, akkor legyen külön, igen.
|

10-27-2015, 23:40
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
szerintem felesleges bármiféle változtatás. igenis harcoljanak már meg az első helyért, ha meg nem akarnak harcolni, akkor várják ki az idejüket. így sem kellőképpen nehezedik a személyiségek megszerzése.
|
Harcoljanak meg, mint ti teszitek 1/A topon?
Quote:
Originally Posted by Ati
Vegyünk egy példát, teljesen has számokkal, bár nyilván valami ilyesmi közelítene a valósághoz:
A top1 helyezés helyett kell 900 hektár.
..
|
Ez a 900 heki ötös szinten lenne? Tehát midnen szinten tényleges max heki körülre képzelnéd el? Vagy valamit rosszul értelmeztem?

10-27-2015, 23:45
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by none
Ez a 900 heki ötös szinten lenne? Tehát midnen szinten tényleges max heki körülre képzelnéd el? Vagy valamit rosszul értelmeztem?
|
Egyelőre sokkal több hátrányát látom, mint előnyét, ezért nem képzelem még sehogy. De ha arról beszélünk, hogy a top1 helyezést kiváltsa egy olyan lehetőség, amit egyszerre akár a fél csoport is el tud érni, akkor mindenképpen egy nagyon magas hektárszámról kell, hogy beszéljünk. Ami rögtön hozza magával az egyáltalán nem tetsző részeket.
|

10-27-2015, 23:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Egyelőre sokkal több hátrányát látom, mint előnyét, ezért nem képzelem még sehogy. De ha arról beszélünk, hogy a top1 helyezést kiváltsa egy olyan lehetőség, amit egyszerre akár a fél csoport is el tud érni, akkor mindenképpen egy nagyon magas hektárszámról kell, hogy beszéljünk. Ami rögtön hozza magával az egyáltalán nem tetsző részeket.
|
Sima max heki elég nagy könnyítésnek tűnne, ha meg felette van, az nem csak azért rossz, mert sokáig tart felmenni, hanem mert a sokszemesek ütögetnék a kezdőbb orikat, mivel oda csak úgy juthat fel.. nem hiszem, hogy ez pozitívan hatna a kezdőbb játékosokra..

10-27-2015, 23:55
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Sima max heki elég nagy könnyítésnek tűnne, ha meg felette van, az nem csak azért rossz, mert sokáig tart felmenni, hanem mert a sokszemesek ütögetnék a kezdőbb orikat, mivel oda csak úgy juthat fel.. nem hiszem, hogy ez pozitívan hatna a kezdőbb játékosokra..
|
Ez a legnagyobb bajom vele.
A sima maxheki viszont valóban könnyítés sok esetben, mégcsak az első helyre sem kell felmenni hozzá. Ennyi személyiséggel nem hiszem, hogy szükség lenne könnyítésre, szerintem az első hely ilyenkor ténylegesen elvárható.
Az eredeti felvetés sem ilyen jellegű könnyítésről szólt.
|

11-02-2015, 22:44
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
..
1. Ne csak szövetségen belül menjen a topkör az első helyen + alatta, hanem ha idegen ország áll alattam vagy én alatta, akkor is. Szal, ha én 10 szemmel első vagyok, a második szintén 10-es, de nincs velem, neki is menjen a köre. Ez akkor lenne érvényben, ha 1. helyre szükséges ország állna elől és így tovább lefelé.
..
|
mi a helyzet a 8 szemesekkel.. értem ez alatt, hogy pl bben(~600 orival) az első 6 ori 9+ szemes akkor nekem a 6. hely kell, tehát egyiket ki kell "túrnom", hogy pörögjön a top, vagy neki is van valami kedvezmény?

11-03-2015, 18:24
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
mi a helyzet a 8 szemesekkel.. értem ez alatt, hogy pl bben(~600 orival) az első 6 ori 9+ szemes akkor nekem a 6. hely kell, tehát egyiket ki kell "túrnom", hogy pörögjön a top, vagy neki is van valami kedvezmény?
|
nincs is 8 szemes orid 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|