|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-18-2013, 13:33
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sequator
Ezzel nem csak te vagy így. Ezért nem értem ezt az egészet. Miért fáj ha szabi alatt lévő elfről, annyit tudsz, mintha nem lenne szabin? 
|
Ez nem igaz mert ha szabin van tolival sem tudod felmerni, pedig klantamadasnal fontos lehet + ha jatekban van nem eleg egyszer feltennie 1 korre a fajivarit
|

09-18-2013, 13:55
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
Ez nem igaz mert ha szabin van tolival sem tudod felmerni, pedig klantamadasnal fontos lehet + ha jatekban van nem eleg egyszer feltennie 1 korre a fajivarit
|
ezzel teljesen egyetértek!
nem mindegy hogy valakinek 1000 pont a védőértéke(pl ha üres) vagy 3 milla ha full ijon van szabi alatt is!
és ezt a nagy 0-k böven eltakarják ha A-ban szabin sem esik le az elf fajivarija
|

09-18-2013, 13:59
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sucó
nem mindegy hogy valakinek 1000 pont a védőértéke(pl ha üres) vagy 3 milla ha full ijon van szabi alatt is!
és ezt a nagy 0-k böven eltakarják ha A-ban szabin sem esik le az elf fajivarija
|
Én ezt egy kitalált problémának érzem. Eddig is elmehetett valaki 36 kör fajivarázslattal szabira, és ugyanúgy nem tudtad másfél napig, hogy mennyi védőértékkel kell a klánhoz hozzászámolnod.
|

09-18-2013, 14:01
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Ati, egy kérdésem lenne a szabival kapcsolatban. Elég rég már szabin van w-ben és h-ban vagy b-ben egy országom. ezeknél előferdülhet, hogy egyszer csak előjönnek szabiról?
|

09-18-2013, 14:04
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
Ati, egy kérdésem lenne a szabival kapcsolatban. Elég rég már szabin van w-ben és h-ban vagy b-ben egy országom. ezeknél előferdülhet, hogy egyszer csak előjönnek szabiról?
|
Amikor lejár a kivehető szabadságuk, akkor igen. Lépj be, nézd meg mennyi idejük van, és azzal tudsz számolni.
|

09-22-2013, 07:44
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sucó
ezzel teljesen egyetértek!
|
Hát ha a mi klánunkban egy elf 0 sereggel elmegy szabira, mire visszajön, már SZK-n van.... ugye nem kell mondanom, miért?
Megint, csak generáltok egy olyan elméleti problémát, ami a valóságban nem is létezik...
|

09-22-2013, 13:32
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dave
Hát ha a mi klánunkban egy elf 0 sereggel elmegy szabira, mire visszajön, már SZK-n van.... ugye nem kell mondanom, miért?
Megint, csak generáltok egy olyan elméleti problémát, ami a valóságban nem is létezik...
|
már megint csak a bullshit. attól, hogy te nem érzed problémának mert egy fedezgetős elf vagy, másnak igen is lehet probléma. attól, hogy te nem találkoztál vele más még találkozhat nem?
Quote:
Originally Posted by Dave
nem értem ezt. Semmilyen plusz előnyt nem kap az elf, szabi alatt, amit más ország ne kapna.
mit kap? nem lehet támadni, mert szabadságon van. Mit veszít? nem fejlődik az ország. ez mindenkinek így van.
Ezen kívül szabi alatt is pont olyan állapotában van, mintha játszana. Ha nem lenne szabin, ugyanúgy fent lenne a faji varija, mert a ht felteszi.
|
hiába beszéltük ki már kétszázszor látom valaki még mindig nem érti. olvass vissza és megérted a mi álláspontunkat is.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Merengő For This Useful Post:
|
|

09-22-2013, 21:37
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
már megint csak a bullshit. attól, hogy te nem érzed problémának mert egy fedezgetős elf vagy, másnak igen is lehet probléma. attól, hogy te nem találkoztál vele más még találkozhat nem?
hiába beszéltük ki már kétszázszor látom valaki még mindig nem érti. olvass vissza és megérted a mi álláspontunkat is.
|
Én se értem mit problémáztok! ha lejárna a szabi alatt a faji vari mivel lennél beljebb ?? egy betonelfre gömb alapján mentek tán ?? nem !
gondolom ti is mint bármely más épkézláb játékos éplista alapján támadtok..katmorált meg szemet faji varitól függetlenül tudtok nézni
Bocs de ez már tényleg csak szőrszálhasogatás !!
|

09-23-2013, 09:15
|
Junior Member
|
|
Longevity: 60%
|
|
Quote:
Originally Posted by yogibear
Én se értem mit problémáztok! ha lejárna a szabi alatt a faji vari mivel lennél beljebb ?? egy betonelfre gömb alapján mentek tán ?? nem !
gondolom ti is mint bármely más épkézláb játékos éplista alapján támadtok..katmorált meg szemet faji varitól függetlenül tudtok nézni
Bocs de ez már tényleg csak szőrszálhasogatás !!
|
Én igazából azt nem értem, hogy mért is van ez a szabi alatt is gömbözhető kiskapu. A szabi azért lenne, hogy ha nem érsz rá, ne kallódjon az ori. És nem arra, hogy mindenféle varival ügyeskedjenek. Az lenne a jó, ha nem járna le semmi vari, de nem is lehet hozzáférni sehogy a szabin lévő orihoz. Gömbbel sem. Elég az is, ha sokat szabizol ellépnek tőled, mert az aktív tud fejlődni, piacozni. Kell még több?
Ahogy korábban olvastam. Tényleg nem emiatt fognak idejönni játszani a tili-toliból. Én újként azért jöttem ide, mert a tili-toli játékokat, ha komolyabban játszod, akkor non-stop tili-toli lesz belőle.
És ha már piac: Az szerintetek fair, hogy kiküldöm piacra x katonát, hogy a többiek ne lássák? Tényleg erre van a piac?
|

09-23-2013, 09:35
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by kabesz
És ha már piac: Az szerintetek fair, hogy kiküldöm piacra x katonát, hogy a többiek ne lássák? Tényleg erre van a piac?
|
Maradjunk az eredeti témánál. Piacról van sok más téma, kérlek, hogy ezt a kérdést azok egyikében tedd fel. Köszönöm.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|