Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 09-05-2006, 21:16
Bogár Bogár is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Mostantól a szabis országok változásait is figyeljük folyamatosan? Ne már...
ha életbe fog lépni a hekicsökkenés szabi alatt, úgyis kell figyelni a szabis orikat a fellépési hekilimit fölött...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Sponsored Links
Old 09-05-2006, 21:22
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 25%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by csunyabogar View Post
ha életbe fog lépni a hekicsökkenés szabi alatt, úgyis kell figyelni a szabis orikat a fellépési hekilimit fölött...
De nem azt, hogy vajon ennél csökken-e, vagy sem. Akkor lehet tudni, hog yigen, mindegyiknél csökken. Nem kell körönként figyelgetni, hogy vajon ennél csükkenni fog, vagy sem.

Sőt. És most győztem meg magam teljesen. Nem lesz az, hogy persze, ez csókos ország, neki nem csökken, nekem meg igen.

Úgyhogy mindenkire egyformán kell vonatkoznia.
Old 09-05-2006, 21:26
Ati Ati is offline
Administrator

Közben anarchosokat kérdezem, hogy ez a probléma ott mennyire jelentkezik. Ott kicsit mások a körülmények, oda is kell-e vajon ilyen korlát, vagy sem. A több személyiség megváltozott feltétele oda is vonatkozni fog, ez biztos. A szabi alatti csökkenés egy szürke folt nekem, mert 20-30 országgal nem hiszem, hogy ne lehetne megoldani a top5%-ot, vagy magasabb helyezést, pláne, hogy 4000+ ország van áltagban mindig pontlistában, tehát eleve egy igen nagy mezőnyt jelent.
Old 09-05-2006, 21:31
Bogár Bogár is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati
De nem azt, hogy vajon ennél csökken-e, vagy sem.
ezt a pontlista (esetleg a keresés menü) alapján ki lehetne következtetni. ha körönként csökken a hekiszáma az illetőnek, gondolom a pontlistában lesznek látható jelei...
and conscience
you fool.
"

Old 09-05-2006, 21:54
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by csunyabogar View Post
esetleg megoldás lehet az is, ha a hekicsökkenés szabi alatt a topkörök letöltése után lépne életbe...

Lehethogy félreérthető voltam, de ez természetes. Arról beszéltünk az elején,hogy 1800 topkör felett csökkenne a hektárszám.... Erre jött egy érv, hogy 1799 topkörnél fognak kiszabizni... Erre jött Attila "extrémszabi" fogalmának kitalálása. Az extrémszabi fogalmának kiiktatásaként javasoltam a topkörök növekedését a szabi alatt is.

Ha a hekiszámcsökkenés nem lesz topkörökhöz kötve akkor az egésznek nincs is értelme Ha minden fellépési hekinél nagyobb ori azonnal veszít földet ha szabizik akkor teljesen felesleges téma a szabi alatti topkörök növelése
Old 09-05-2006, 22:07
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Ha a hekiszámcsökkenés nem lesz topkörökhöz kötve akkor az egésznek nincs is értelme Ha minden fellépési hekinél nagyobb ori azonnal veszít földet ha szabizik akkor teljesen felesleges téma a szabi alatti topkörök növelése
Jelenleg ez tűnik pedig a legelfogadhatóbbnak. Arra semmi szükségem, hogy minden második emberke azzal jöjjön, hogy persze, mert Kispistike,akiről életemben nem hallottam, micsoda csókos, hogy neki nem csökken a területe, míg másnak igen. Így is rengeteg emberre mondják ezt, akikről azt se tudom kik, nem kell ezt tovább fokozni. És a saját lelki nyugalmam döntő szempont.
Old 09-05-2006, 22:18
Bogár Bogár is offline
Member

Quote:
Nem lesz az, hogy persze, ez csókos ország, neki nem csökken, nekem meg igen.
demokrácia?

Quote:
És a saját lelki nyugalmam döntő szempont.
vagy diktatúra?

egyébként meggyőztetek engem is.
and conscience
you fool.
"

Old 09-05-2006, 22:26
Életfa#2 Életfa#2 is offline
Member

Question top% limit

A fellépési limit feletti terület csökkenése szabi alatt engem (sajna) nem érint, eddig még csak megközelíteni sem tudtam ezt a határt... De egy kérdésem azért lenne: Ati korábban tett egy javaslatot a többszemélyes orik top%-igényére.

Quote:
(1) - top 30% - ahogy eddig
(2) - top 25%
(3) - top 22%
(4) - top 18%
(5) - top 15%
(6) - top 11%
(7) - top 8%
(8) - top 5%
(9) - top 1. helyezés
Ezzel most mi a helyzet? Törölve lett, vagy csak senki nem vitatkozik rajta? Mert a fenti százalékok nekem nem fogadhatóak el... Ezt erre módosítanám:

(2) - top 27%
(3) - top 24%
(4) - top 21%
(5) - top 18%
(6) - top 16%
(7) - top 14%
(8) - top 12%
(9) - top 10%

9 fölött nem tudom, van-e értelme további szigorításnak. Ha van, akkor mindig 1%. És ha ez van, akkor mi a helyzet abban az esetben, ha a többszemélyes ori a B-ből fordul, az A-ban pedig egy kevesebb személyiségű ori tartózkodik? Melyiknek melyik %-ban kell lennie?
Old 09-05-2006, 22:35
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Életfa#2 View Post
(2) - top 27%
(3) - top 24%
(4) - top 21%
(5) - top 18%
(6) - top 16%
(7) - top 14%
(8) - top 12%
(9) - top 10%

9 fölött nem tudom, van-e értelme további szigorításnak. Ha van, akkor mindig 1%. És ha ez van, akkor mi a helyzet abban az esetben, ha a többszemélyes ori a B-ből fordul, az A-ban pedig egy kevesebb személyiségű ori tartózkodik? Melyiknek melyik %-ban kell lennie?

Huhh, hát ezt nem nevezném nehezítésnek, pláne azt figyelembevéve, hogy a top le lesz húzva a nagylétszámú csoportokban. Aki a top30%-ba ba be tud jutni, annak a top10%-ba bejutás nem akkora katasztrófa, hogy ehhez +8 személyiség kelljen.
Old 09-05-2006, 22:56
Életfa#2 Életfa#2 is offline
Member

Arrow

Atis, összehasonlítani úgy kell, hogy 1 személyiséggel mennyire nehéz bekerülni a top30%-ba, illetve több személyiséggel hol az a határ, amit nekik ugyanolyan nehéz elérni! Hisz igazándiból csak a tudós (ork esetén a tábornok) személyiség az, ami jelentős bónuszt ad az ori erejéhez, a többi személyiség még összeadva sem ér ennyit...

Top30%-ba kerülni 1 személyiséggel sem nehéz, de az első hely megszerzése minden szélyiséggel is csak keveseknek megy...
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules