|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

08-11-2006, 11:11
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Attila Várjuk a véleményedet!
A javaslatban sok olyan játékos egyetért akik jelentős tapasztalattal rendelkeznek szövetségi háboruk terén.
Abban azonban minden játékos egyetért, hogy a szövetségesi seregek támadóerejét növelni kellene valamilyen mértékben.
|

08-11-2006, 11:12
|
Administrator
|
|
Activity: 31%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Attila Várjuk a véleményedet!
|
Mine említettem, szeptemberig egészen biztosan nem foglalkozom az itt felvetett javaslatokkal, a jelenleg folyamatban levő arculatváltás miatt, ami elsőbbséget élvez.
|

08-11-2006, 15:58
|
Junior Member
|
|
|
|
Végignéztem a fórumot, és én azon kevesek közé tartozom, akik nem szeretnének változást, de el tudom fogadni, hogy erősödjön a támadó klán, de nem túlzott mértékben.
A túl durva és hirtelen változások erősen felborítanák a most kialakult erőviszonyokat, így én azt elvetném.
De pl. egy-két (pl. tábornok, felütés, vagy csak úgy) összességében mondjuk max 10-15%-os támadóbónuszt elfogadhatónak tartanék.
Ill. a kláncsaták eredményének az országok moráljára gyakorolt hatását támogatnám.
Fontos lenne, hogy a változás előtt pár nappal az be legyen harangozva (persze, csak ha az jelentős változást okoz), hogy fel lehessen rá készülni
|

08-13-2006, 13:36
|
Junior Member
|
|
|
|
ha ennek az egésznek az a célja, hogy több klántámadás legyen, mint most, akkor a nyereséget kell megnövelni, nem a támadót jutalmazni szerintem.
ha a tábornokbonusz bejün, akkor az tényleg hatványozott előnyt jelent az orkoknak. ezt semmiképpen nem támogatnám. szerintem maradjon a számolás úgy , ahogy van, de a foglalt föld mennyiségét lehetne emelni , ha már mindenáron akartok valamit. magam részéről nem tartom jó ötletnek.
|

08-14-2006, 16:44
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lali
ha ennek az egésznek az a célja, hogy több klántámadás legyen, mint most, akkor a nyereséget kell megnövelni, nem a támadót jutalmazni szerintem.
ha a tábornokbonusz bejün, akkor az tényleg hatványozott előnyt jelent az orkoknak. ezt semmiképpen nem támogatnám. szerintem maradjon a számolás úgy , ahogy van, de a foglalt föld mennyiségét lehetne emelni , ha már mindenáron akartok valamit. magam részéről nem tartom jó ötletnek.
|
Srácok akik nem érzik, hogy ez a topic miért is született azok ne szóljanak már bele, mert elviszik a témát teljesen felesleges irányba.
A cél egyébként NEM a több kláncsata az csak a vonzata vagy folyománya ha ugy teccik. A cél, hogy minden klánt át lehessen ütni, magyarul fel kellene erősíteni a klántámadás erejét minimum az egyéni támadások szintjére! Ez kb 11-15%-al erősebb mint a mai klántámadás ereje. Lassan arról szól majd az 1A, hogy ki tud nagyobb "bunkert" csinálni 
|

08-16-2006, 16:12
|
Junior Member
|
|
|
|
Monro, ha már minden klán átüthető, akkor meg lehetne az a cél, hogy lehessen olyan klánt csinálni amit nem lehet beütni.
Lali a növekvő nyereség szerintem éppen csökkenti a kláncsaták számát, hisz így egy esetleges sikertelen támadás, vagy sikeres visszatámadássorozat eléggé tönkretehet (ebből kifolyólag lehet, hogy épp a nyereséget kellene csökkenteni?)
Az tény hogy most a többség bunkert csinál, de én pl. nem tudok más járható utat. A tolik és a varik ugye A-ban nem nagyon játszanak, és a támadó seregek meg marha nagyok és ha egy befér klánszinten, akkor az alaposan csökkenti a korábbi sikeres (tamagocsi)munka eredményét. Tehát csak viszonylag kevesen mernek/tudnak olyan klánt csinálni aki beüthetne másokat, mert akkor ők is sebezhetőbbekké válnak.
|

08-17-2006, 20:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by János
Monro, ha már minden klán átüthető, akkor meg lehetne az a cél, hogy lehessen olyan klánt csinálni amit nem lehet beütni.
|
Sztem az sosem volt cél. A játék érdeke, hogy elvi lehetőség legyen legalább egy-egy esemény bekövetkeztére.
|

09-29-2006, 18:49
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by János
Lali a növekvő nyereség szerintem éppen csökkenti a kláncsaták számát, hisz így egy esetleges sikertelen támadás, vagy sikeres visszatámadássorozat eléggé tönkretehet (ebből kifolyólag lehet, hogy épp a nyereséget kellene csökkenteni?)
|
Most visszaolvasgatva láttam csak meg ezt a mondatot és azt hiszem János meglátása nagyon bölcs... Lehethogy a klánháborúzás eredményének csökkentésével talán nagyobb lenne a harci kedv, hiszen nem bukna akkor sem oly hatalmasat a támadó ha mégsem sikerül sikerrel támadni és visszaütik....
Attila visszatérhetünk már a túlerőbónuszos klántámadásra? 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|