|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |

01-16-2011, 19:57
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
http://index.hu/bulvar/2011/01/16/ha...est_balkanban/
 (((
2ismerösöm is ott volt a WB közelében.ők úgy tudják,hogy egy srácot és egy lányt meg késeltek (a késelés az tuti, mert látták a falfehérlányt ahogy hozzák ki teljesen véres felsőben).
Ebből a lány meghalt,másik 2lányt a tömeg taposott halálra.
állitolag egy 6fős társaság csinálta a balhét...
|
az a bajom ezzel, hogy "ott voltak a közelében", és "úgy tudják", de a "késelés az tuti, mert falfehér volt, és véres is", bakker... sztem pont ez a tipikus szenzációhajhászás. A srác akit megkéseltek, hova tűnt? Ez a tipikus amit a sulikban is játszanak, elmondassz egy mondatot, a többiek tovább adják, és a vége baromira eltérő, mint az első mondat volt, mindenki hozzátesz vmit. Lehet gyártani összeesküvéselméleteket, és lehet csak simán értelmezni a tényeket is, ami már elég indokot ad arra, hogy ez a tragédia megtörténhetett sajnos.
Őszinte részvétem a Hozzátartozóknak!
|
The Following User Says Thank You to Debilke For This Useful Post:
|
|

01-16-2011, 20:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Van egy problémám, ami mostanában sokszor előjön. A hírek miatt. Egyrészt, igen ismerem azt amiről Debilke beszél és sokszor -sajnos nagyon sokszor- igaza is van. Valóban az ember olyan állatfaj aki bármikor képes rémhíreket terjeszteni és felfújni egyre nagyobb lufivá...
Másrészt viszont, az alatt a néhány év alatt amit megéltem, kialakult bennem némi gyanakvás. Ez a gyanakvás tapasztalatokon alapul és arra irányul, hogy nem ritkán fordul elő, hogy valamit eltitkolnak, eltusolnak, vélt-valós közösségi, vagy befolyással rendelkező emberek egyéni érekei miatt. Lásd pl Császár Előd drogos gázolásai, melyeket sokáig rendre megúszott. Ezek után kérdem én:
Kinek lehet hinni ebben az országban?
|
The Following User Says Thank You to Pali papa For This Useful Post:
|
|

01-16-2011, 21:11
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pali papa
Van egy problémám, ami mostanában sokszor előjön. A hírek miatt. Egyrészt, igen ismerem azt amiről Debilke beszél és sokszor -sajnos nagyon sokszor- igaza is van. Valóban az ember olyan állatfaj aki bármikor képes rémhíreket terjeszteni és felfújni egyre nagyobb lufivá...
Másrészt viszont, az alatt a néhány év alatt amit megéltem, kialakult bennem némi gyanakvás. Ez a gyanakvás tapasztalatokon alapul és arra irányul, hogy nem ritkán fordul elő, hogy valamit eltitkolnak, eltusolnak, vélt-valós közösségi, vagy befolyással rendelkező emberek egyéni érekei miatt. Lásd pl Császár Előd drogos gázolásai, melyeket sokáig rendre megúszott. Ezek után kérdem én:
Kinek lehet hinni ebben az országban?
|
A kérdés jogos, viszont ne mossuk már össze ezt a 2 esetet, mert köze nincs egymáshoz, a WB-ban a hatósági engedély szerint, este 10-ig tarthat egy buli, és max 300 személy tartózkodhat bent, mondjuk ez nuku pénz, WB tulajt megkeresi Kecskeméti Tomika, a Noise Night Life góréja, hogy halló, csinálnánk egy jó bulit nálatok, oké? A válasz OKé. (Azt sajna elfelejtették megkérdezni, hogy miért pont itt? Azért pont ott, mert más helyet már kinőttek, viszonylag olcsó, de jó buli, és más tulajok nem vállaták, hogy akkora helyre, annyi embert bezsúfoljanak) A pénz nagy úr sajna...
és innentől már mindenki ismeri a forgatókönyvet...
|

01-17-2011, 11:04
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ati, küldenék Neked itt egy üzenetet, megoldható?
De végülis nem titok, beírom a Poker Klubos topicba
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|