|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
|
View Poll Results: Melyik változatot szeretnéd a játékban látni?
|
|
A klán ki- és beléptetési ideje 1 körrel nő
|

|
2 |
3.03% |
|
A klán ki- és beléptetési ideje 1 körrel nő, és ugyanabba a szövetségbe való visszalépés 12 körre nő
|

|
3 |
4.55% |
|
A klán ki- és beléptetési ideje 1 körrel nő, és ugyanabba a szövetségbe való visszalépés 24 körre nő
|

|
30 |
45.45% |
|
Ne változzon semmi, csak akkor, ha befejeztem a termelést, és én is szeretnék klánban ütni
|

|
2 |
3.03% |
|
Ne változzon semmi, stratégiai játékban a menekülés lehetőségét tényleges stratégiának gondolom
|

|
29 |
43.94% |

12-16-2010, 21:45
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
A kulonbseg pl az, Monro, hogy bar jelen elfokozast mi csinaltuk, en _tamogatom_ hogy tortenjen vmi elfokozas ugyben is. Csak ne ugy, hogy legyen egy "en nyertem" taktika a felso szamara, mint ahogy par otlet eseten lenne is ilyen, hanem ertelmes keretek kozott.
|
Nem is ezért írtam, mert Te nem támogatod.
Mindegy alényeg, hogy viszonylag könnyű lenne bevezetni egy olyan szabályt, hogy ne csak a pontszámot vizsgálgassa a játék beütéskor (azt is kell persze hogy eldöntse ki van alul) hanem a tényleges hektárszámot. Ha ezek mondjuk belül vannak X%-on akkor az ütés volumenje megtörténik akkor is ha elfokozol 100K pontra...
Nem látom a hátulütőjét viszont megoldja a 0 hekis problémát. Megmarad a ráállás intézménye ráfokozással ezzel sincs gond. És akkor nem lesz az ami most, hogy akinek pénze van kimehet fullra és legfeljebb elfokoz. Ez a gazdag klánok előnye. Hozzáteszem mi is gazdagabbak vagyunk sok esetben egy feleakkora klánnál mint a mienk. Ennek ellenére nem hiszem hogy kellenek ilyen kiskapuk a játékba.
|
|
The Following 3 Users Say Thank You to monro For This Useful Post:
|
|

12-16-2010, 21:53
|
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Legegyszerűbb az lenne,ha 100K ponton kívül is normális hekit vinnél nem 0-t.
Ettől ugyanígy megmaradna az odafokozás lehetősége ami esetleg egy klánráálláshoz vagy egyéni ütéshez kell.
Szerintem 
|
|
The Following 2 Users Say Thank You to csákány For This Useful Post:
|
|

12-16-2010, 22:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csákány
Legegyszerűbb az lenne,ha 100K ponton kívül is normális hekit vinnél nem 0-t.
Ettől ugyanígy megmaradna az odafokozás lehetősége ami esetleg egy klánráálláshoz vagy egyéni ütéshez kell.
Szerintem 
|
Ez lehethogy egyszerűbb de azért van így, hogy védve legyenek a kisebb országok a nagyobbaktól akik simán leballagnak hozzád 120 körre és ha a fejedre állsz akkor sem tudsz majd védekezni. Ugyhogy nem baj a védelem ilyen jelenségek ellen de ha nem pontszámhoz van kötve hanem hektárhoz akkor megszűnik ez a felettébb igazságtalan kiskapu.
|

12-16-2010, 22:04
|
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Ez lehethogy egyszerűbb de azért van így, hogy védve legyenek a kisebb országok a nagyobbaktól akik simán leballagnak hozzád 120 körre és ha a fejedre állsz akkor sem tudsz majd védekezni. Ugyhogy nem baj a védelem ilyen jelenségek ellen de ha nem pontszámhoz van kötve hanem hektárhoz akkor megszűnik ez a felettébb igazságtalan kiskapu.
|
Felfelé gondoltam lefelé maradhatna.
|

12-16-2010, 22:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csákány
Felfelé gondoltam lefelé maradhatna.
|
Akkor meg már nem is egyszerűbb 
De lényegében felhasználói szinten mindegy. Csak azt látjuk ugyis, hogy jött föld, mert így volt rendjén, hál Istennek nem kell nekünk számolgatni ugyis kiírja a játék amit számol 
|

12-17-2010, 09:17
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
A fokozás kérdéeit lehet jobb lenne a neki megalkotott topikba írni, hátha az is előre, és nem ez visszafelé haladna.
Ez a téma a klán ki- és belépésekről szól.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
|
The Following 3 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

12-17-2010, 20:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
A fokozás kérdéeit lehet jobb lenne a neki megalkotott topikba írni, hátha az is előre, és nem ez visszafelé haladna.
Ez a téma a klán ki- és belépésekről szól.
|
Annak ellenére, hogy igazad van csak azt a dolgot nem értem, hogy lassan 2 éve téma mindkettő és úgy érzem nagyjából egyetértés is van az ügyben mert szóban mindenki egyetért azzal, hogy meg kell szüntetni mindkét anomáliát mégis pang az egész...
Tulajdonképpen az az érzésem, hogy a nagyklánoknak nem fontos a 0 hekis probléma megszűntetése ezért az nem halad és érdeklődés hiányában Ati nyilván nem töri magát vele, hogy kijavítsuk, ezt a topicot amit ők jobban szívügyüknek érzik pedig a kisebb klánok tagjai hanyagolják, hiszen nekik ez nem érdekük így ez a topic is belefullad az érdektelenségbe és Ati itt is hasonlóképpen nem tesz semmit, hiszen a fórumozók itt is érdekeik alapján hanyagolják vagy eröltetik a dolgot.
Lehethogy egy új szavazás egy egyszerű igen-nem lehetőséggel többet elárulna a hozzáállásokról főleg ha nem húzná ki magát senki a választás alól.
|
|
The Following User Says Thank You to monro For This Useful Post:
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules