|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melyik változatot szeretnéd a játékban látni?
|
A klán ki- és beléptetési ideje 1 körrel nő
|

|
2 |
3.03% |
A klán ki- és beléptetési ideje 1 körrel nő, és ugyanabba a szövetségbe való visszalépés 12 körre nő
|

|
3 |
4.55% |
A klán ki- és beléptetési ideje 1 körrel nő, és ugyanabba a szövetségbe való visszalépés 24 körre nő
|

|
30 |
45.45% |
Ne változzon semmi, csak akkor, ha befejeztem a termelést, és én is szeretnék klánban ütni
|

|
2 |
3.03% |
Ne változzon semmi, stratégiai játékban a menekülés lehetőségét tényleges stratégiának gondolom
|

|
29 |
43.94% |

12-16-2010, 09:42
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Nem konkrétan ehhez a témához kapcsolódik, de a szándék tekintetében semmiféle különbséget nem látok a klánból való kidobálás és az elfokozás egyéni sereg elől intézménye között.
Az elfokozás ellen folytatott topic viszont elhalt, pedig pontosan ugyanennyi létjogosultsága van!
Szóval a KIDOBÁLÓS MÓDSZER a SZEGÉNYEBB KLÁNOK MÓDSZERE az ELFOKOZÓS MÓDSZER pedig a GAZDAG KLÁNOKÉ...
Nincs köztük különbség, mindkettő a komoly veszteség elkerülésére irányul. Szóval amíg ilyesmit látok:
xxxxx (#yyyyyy) elfoglalt 0 hektárt yyyyy (#xxxxxx) országától.
2010-12-15 22:01:14
yyyyy (#xxxxxx) elfoglalt 607 hektárt xxxxx (#yyyyyy) országától.
2010-12-15 21:01:11
addig valóban elgondolkodik az ember, hogy miért éppen ebben a topicban van nagyobb ellenállás...
|
A kulonbseg pl az, Monro, hogy bar jelen elfokozast mi csinaltuk, en _tamogatom_ hogy tortenjen vmi elfokozas ugyben is. Csak ne ugy, hogy legyen egy "en nyertem" taktika a felso szamara, mint ahogy par otlet eseten lenne is ilyen, hanem ertelmes keretek kozott.

12-16-2010, 20:45
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
A kulonbseg pl az, Monro, hogy bar jelen elfokozast mi csinaltuk, en _tamogatom_ hogy tortenjen vmi elfokozas ugyben is. Csak ne ugy, hogy legyen egy "en nyertem" taktika a felso szamara, mint ahogy par otlet eseten lenne is ilyen, hanem ertelmes keretek kozott.
|
Nem is ezért írtam, mert Te nem támogatod.
Mindegy alényeg, hogy viszonylag könnyű lenne bevezetni egy olyan szabályt, hogy ne csak a pontszámot vizsgálgassa a játék beütéskor (azt is kell persze hogy eldöntse ki van alul) hanem a tényleges hektárszámot. Ha ezek mondjuk belül vannak X%-on akkor az ütés volumenje megtörténik akkor is ha elfokozol 100K pontra...
Nem látom a hátulütőjét viszont megoldja a 0 hekis problémát. Megmarad a ráállás intézménye ráfokozással ezzel sincs gond. És akkor nem lesz az ami most, hogy akinek pénze van kimehet fullra és legfeljebb elfokoz. Ez a gazdag klánok előnye. Hozzáteszem mi is gazdagabbak vagyunk sok esetben egy feleakkora klánnál mint a mienk. Ennek ellenére nem hiszem hogy kellenek ilyen kiskapuk a játékba.
|
The Following 3 Users Say Thank You to monro For This Useful Post:
|
|

12-16-2010, 20:53
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Legegyszerűbb az lenne,ha 100K ponton kívül is normális hekit vinnél nem 0-t.
Ettől ugyanígy megmaradna az odafokozás lehetősége ami esetleg egy klánráálláshoz vagy egyéni ütéshez kell.
Szerintem 
|
The Following 2 Users Say Thank You to csákány For This Useful Post:
|
|

12-16-2010, 21:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csákány
Legegyszerűbb az lenne,ha 100K ponton kívül is normális hekit vinnél nem 0-t.
Ettől ugyanígy megmaradna az odafokozás lehetősége ami esetleg egy klánráálláshoz vagy egyéni ütéshez kell.
Szerintem 
|
Ez lehethogy egyszerűbb de azért van így, hogy védve legyenek a kisebb országok a nagyobbaktól akik simán leballagnak hozzád 120 körre és ha a fejedre állsz akkor sem tudsz majd védekezni. Ugyhogy nem baj a védelem ilyen jelenségek ellen de ha nem pontszámhoz van kötve hanem hektárhoz akkor megszűnik ez a felettébb igazságtalan kiskapu.
|

12-16-2010, 21:04
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Ez lehethogy egyszerűbb de azért van így, hogy védve legyenek a kisebb országok a nagyobbaktól akik simán leballagnak hozzád 120 körre és ha a fejedre állsz akkor sem tudsz majd védekezni. Ugyhogy nem baj a védelem ilyen jelenségek ellen de ha nem pontszámhoz van kötve hanem hektárhoz akkor megszűnik ez a felettébb igazságtalan kiskapu.
|
Felfelé gondoltam lefelé maradhatna.
|

12-16-2010, 21:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csákány
Felfelé gondoltam lefelé maradhatna.
|
Akkor meg már nem is egyszerűbb 
De lényegében felhasználói szinten mindegy. Csak azt látjuk ugyis, hogy jött föld, mert így volt rendjén, hál Istennek nem kell nekünk számolgatni ugyis kiírja a játék amit számol 
|

12-17-2010, 08:17
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
A fokozás kérdéeit lehet jobb lenne a neki megalkotott topikba írni, hátha az is előre, és nem ez visszafelé haladna.
Ez a téma a klán ki- és belépésekről szól.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following 3 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|