|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

09-10-2010, 22:21
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
legrosszabb esetben azt is vállalom, hogy felmegyek pestre, és a saját telefonköltségemen felhívjuk Daimont Angliában, és leegyeztetjük az összes olyan adatot, amit csak ő tudhat... mittudomén.. külső fórumos belép kódok, vagy akármi.
én ezt is bevállalom. utazási költséggel, mindennel együtt.
|
Lehet naiv a kerdes, de a penzt nem hajlando visszaadni?

09-10-2010, 22:24
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
legrosszabb esetben azt is vállalom, hogy felmegyek pestre, és a saját telefonköltségemen felhívjuk Daimont Angliában, és leegyeztetjük az összes olyan adatot, amit csak ő tudhat... mittudomén.. külső fórumos belép kódok, vagy akármi.
én ezt is bevállalom. utazási költséggel, mindennel együtt.
|
Lehet többe lesz, mint az országok ára...
Ennyire megéri?
|

09-10-2010, 22:26
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Lehet naiv a kerdes, de a penzt nem hajlando visszaadni?
|
Nem igazán. Nyilván szüksége van rá, családos ember lévén. Egyébként ezt mondta is (ha jól tudom Ancsának), hogy ez a variáció nem igazán jön be neki, jobb szeretné, ha megkűzdenék az országokért, mert kell neki a lóvé, nem hiába adja el az országait..
Ezt én megpróbálom a lehető legjobban teljesíteni. Ha nem sikerül, még mindig marad az a variáció, hogy nekiállok kunyizni a pénzt.
Last edited by [HTPA]GeeForce; 09-10-2010 at 22:29..
|

09-10-2010, 22:27
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Lehet többe lesz, mint az országok ára...
Ennyire megéri?
|
Az országok áránál ez nem lesz több. És mivel messze nem több, megéri még így is. (Mondjuk időm nincs, de majd kiveszek szabadságot 1 napot... Az legyen a legkevesebb.)
Egy Pécs-Budapest-Pécs körút kb 8000 Ft + egy angliai telefonhívás... az nem tudom mennyi. 2000... vagy legyen 5000...
Ennyi "ráfizetés" még megérné, hogy hozzám kerüljenek azok az országok. Egy biztos. 60k-nál ez az összeg nem lehet több akkor sem, ha Pesten eszem, iszom, stb..
Last edited by [HTPA]GeeForce; 09-10-2010 at 22:29..
|

09-10-2010, 22:29
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Az országok áránál ez nem lesz több. És mivel messze nem több, megéri még így is. (Mondjuk időm nincs, de majd kiveszek szabadságot 1 napot... Az legyen a legkevesebb.)
|
Beszéltetek már amúgy azóta erről? Mert fontos kérdés például, hogy miért töröltette az országot, ha oda akarta adni.
|

09-10-2010, 22:33
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Egy Pécs-Budapest-Pécs körút kb 8000 Ft + egy angliai telefonhívás... az nem tudom mennyi. 2000... vagy legyen 5000...
|
Neked ugyan annyi innen külföldön lévőt hívni, mintha belföldön lenne... ő fizet rá, ha felveszi... szóval normál perc (/egyéb) díjjal számolj.  Úgy nem lesz közel sem 2000.
|

09-10-2010, 22:39
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Beszéltetek már amúgy azóta erről? Mert fontos kérdés például, hogy miért töröltette az országot, ha oda akarta adni.
|
Megmondom őszintén, hogy én speciel nem tudtam, hogy ha belép az országokba, akkor törlődni fognak.
Ő akkoriban lett - mint utóbb kiderült! - nem kívánatos játékos, amikor én épp inaktív voltam (2005 vége, 2006 eleje? - valahogy így)
Ez a törlést követően derült ki számomra, hogy ő kapott ilyen figyelmeztetést, hogy ha belép az országokba, és csinál valamit bennük, akkor törölni fogják azokat az országokat.
Ha összenézem az időpontokat, akkor nagyjából ez így ki is jön.
Az utolsó üzenetemet ekkor küldtem neki: 2010-09-08 17:06:15
Ebben leírtam, hogy elmegyek a géptől - egyébként délelőttös műszakból értem haza.
Mire visszaértem a géphez, addig már vita volt a fórumon, és amikor ráfrissítettem a fórumra (hogy megjelenjen az összes üzenet, azt hiszem), akkor láttam is a 2 törlést.
Ez olyan este fél 7 körül lehetett.
|

09-10-2010, 22:41
|
Member
|
|
|
|
ha megkapod a két országot, tartozol Atinak két rekesz sörrel 
|

09-10-2010, 22:42
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Mondjuk az is sokat segített volna, ha a 21. században a bankok nem 24-48 óra alatt utalgatnának (ráadásul fiókon belül!!!!)...
Ugye én nem az OTP-nél vagyok, tehát nem átutaltam (spóroltam az átutalási költségen), hanem bementem egy OTP fiókba, és személyesen a pultnál készpénzben fizettem ki az összegeket.
Mivel a 8-ai befizetés sajnos csak 9-én jelenik meg a számlán, ezért nem indítottuk el a belső átírós bigyót, mert nyivlán Daimon meg akarta várni, hogy odaér -e a pénz. Ha azonnal megjelenne, már a törlés előtt az enyémek lettek volna az országok, így maga a törlés sem következett volna be.  
|
ez marhaság. a kp befizetés rögtön megjelenik a bankszámlán és a bankon belüli átutalások is kb. 5-10 perc alatt
legalábbis a kh-nál igen, de szerintem az otp sem tér el ettől, rég volt már ott számlám
|

09-10-2010, 22:42
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tisztelet63
ha megkapod a két országot, tartozol Atinak két rekesz sörrel 
|
Én adok hármat érte 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|