|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

09-09-2010, 14:36
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
atinak igaza van. a helyében engem is zavarna
|
Ez nem "zavarás" kérdése. SEMMIVEL nem tudja bizonyítani, hogy amit állít, az igaz. Sajnálom Gee, hogy ezt kell mondanom, de ez a rideg valóság. Egyetlen módon lehet ezt bizonyítani, az a mód az elmondás szerint is direkt ki lett kerülve.
A rendelkezésre álló adatok alapján ezt úgy tudom kezelni, hogy Gee volt az első, aki jelezte fórumon, hogy kéri az országot, mert tetszik neki.
De jelentkezéses alapon nem szoktunk országokat szétosztani.
|

09-09-2010, 14:38
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 82%
|
|
igazad van, csak húztalak 
|

09-09-2010, 15:12
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Dragon: nem tetszik a válaszom. Ezek szerint a sorsolás híve vagy? Esetleg beszállsz Te is? Csak annyi a teendőd, hogy ideírod a fórumra, hogy majdnem megvetted az országot. Sőt, írd azt, hogy 70ezerért vetted majdnem meg, hátha a sorsolásnál döntő tényező lesz, hogy ki mennyit ír ide a fórumra. Igaz, hogy minden alap nélkül, de hátha valami kis licitálásnak tűnik legalább.
Még valaki? Ki az, aki majdnem megvette 80ezerért?
Remélem, hogy ezt senki nem gondolja komolyan. Ha igen, akkor az nagyon nagy baj.
|
Én 130.000-et adtam érte krumpliban és almában
|

09-09-2010, 15:21
|
 |
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A rendelkezésre álló adatok alapján ezt úgy tudom kezelni, hogy Gee volt az első, aki jelezte fórumon, hogy kéri az országot, mert tetszik neki.
|
Akkor leszek második!
(Gee, ha nyerek neked adom, igérem!)
|

09-09-2010, 15:37
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ricsi MUD
Akkor leszek második!
(Gee, ha nyerek neked adom, igérem!)
|
Én is, 60k-ért 
|

09-09-2010, 16:17
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Gee-t tartom annyira becsületesnek, és gerincesnek, hogy nem csak "jelentkezne" az országért.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
The Following 2 Users Say Thank You to Redback For This Useful Post:
|
|

09-09-2010, 19:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez nem "zavarás" kérdése. SEMMIVEL nem tudja bizonyítani, hogy amit állít, az igaz. Sajnálom Gee, hogy ezt kell mondanom, de ez a rideg valóság. Egyetlen módon lehet ezt bizonyítani, az a mód az elmondás szerint is direkt ki lett kerülve.
De jelentkezéses alapon nem szoktunk országokat szétosztani.
|
szerintem Ati lehet bizonyítani. A három Daimon ori közül egy már hivatalosan Gee mailjén van... Ez szerintem tökéletes kiinduló alap. Legalábbis szerintem
És pár dolog biztos: régi anarchos vette meg és a régi anarchosak közül nem Ancsa és nem Jack, mivel zöldben beszélgettem Daimonnal. Ha tudtam volna, hoyg ilyen büntetés alatt van, nem állok le vele beszélgetni
Last edited by Hex; 09-09-2010 at 19:28..
|
The Following 2 Users Say Thank You to Hex For This Useful Post:
|
|

09-09-2010, 19:38
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
szerintem Ati lehet bizonyítani. A három Daimon ori közül egy már hivatalosan Gee mailjén van... Ez szerintem tökéletes kiinduló alap. Legalábbis szerintem
|
Ez azt bizonyítja, hogy egyet átvett. Azzal nem is állt neki fórumon szídni másokat senki. Így még kevésbé tűnik reálisnak, hogy amivel a fórumozás történt, az átadásra volt szánva.
Az egyetlen bizonyíték az lenne, ha nyoma lenne ennek JÁTÉKON BELÜL. Nincs.
Természetesen lehet, hogy játékon kívül ez valamilyen formában meg van oldva, én ezt nem tudhatom, és nem is intézek ilyen adminisztrációkat. Ha ügyvédi letétbe lett helyezve az összeg, akkor nyilván visszakpaja Gee, mivel az átadás nem történt meg. Az elmondottak alapján még erről sincs szó. Így sem játékon belül, sem játékon kívül nem lehet semmivel bizonyítani ezt a tranzakciót. :-/ Bár a játékon kívüli résszel ÉN személy szerint nem tudnék mit kezdeni amúgyse.
|

09-09-2010, 19:48
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez azt bizonyítja, hogy egyet átvett. Azzal nem is állt neki fórumon szídni másokat senki. Így még kevésbé tűnik reálisnak, hogy amivel a fórumozás történt, az átadásra volt szánva.
Az egyetlen bizonyíték az lenne, ha nyoma lenne ennek JÁTÉKON BELÜL. Nincs.
Természetesen lehet, hogy játékon kívül ez valamilyen formában meg van oldva, én ezt nem tudhatom, és nem is intézek ilyen adminisztrációkat. Ha ügyvédi letétbe lett helyezve az összeg, akkor nyilván visszakpaja Gee, mivel az átadás nem történt meg. Az elmondottak alapján még erről sincs szó. Így sem játékon belül, sem játékon kívül nem lehet semmivel bizonyítani ezt a tranzakciót. :-/ Bár a játékon kívüli résszel ÉN személy szerint nem tudnék mit kezdeni amúgyse.
|
Ha én most a helyedben lennék két dolgot kérnék Gee-től. Mutassa be scannelve egy hivatalos igazolást az átutalásokról és hogy kérje meg Daimont, hogy addig a 10 mp-ig, míg mondjuk itt külsőn leírja, hogy ki volt a vevő, addig regeljen be. Ezzel sok mindenki szemében egy olyan játék tulaj lennél, akire mindig lehet számítani és akinek fontos, hogy a játékosok jól érezzék magukat és érezzék, hogy igen így kellene minden online játékot irányítani, mert nem sajnálja a tulaj a saját idejét, hogy mindig korrekt döntést hozzon.
Én ezt tenném
/jó páran tudják már, hogy igazából ilyen vagy. Én ezt a saját bőrömön tapasztaltam, nem egyszer, mikor hozzád fordultam segítségért/
Last edited by Hex; 09-09-2010 at 19:51..
|
The Following 3 Users Say Thank You to Hex For This Useful Post:
|
|

09-09-2010, 19:50
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Vagy egy e-mail arról a mailról, amik az orin voltak. 
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|