|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

07-27-2006, 13:20
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
nekem a tábornokos és a gazdálkodós dolog tetszik
viszont a tolvaj és varázsló személyiségekkel kéne kezdeni valamit mert most tolvajt csak félelfnek éri meg választani, a többin nem változtat sokat, és a varit is csak azok választják, akik a sok személyiség miatt jobbat már nem tudnak, de ami itt le van írva (a varik +2% -a körönként, és a kvesebb fáradás, na meg a toliknál a +20% zsákmány kicsit durva
valahol viszont már felvetődött az ötlet, hogy a toli és vari személyiségek egy bizonyos bónuszt adjanak (tezsem azt + 10 vagy 20% toli- és varierő)
nekem ez tetszik, mert így szinte mindenki használhatná ezeket, és megéri ezt választani akkor is ha még csak 1 személyiséges az ori
és szerintem még a kereskedő személyiségen is kéne valamit változtani, mert most ha teszem azt a bank helyére könyvtárat teszünk, és tekit írunk piacra, akkor sokkal több hasznunk lehet belőle mint amennyi kamatot kap a bankokból a kereskedő személyiségű ori
(na meg mostmár egy drágakőbánya is több hasznot hoz egy banknál)
mert egy ban körönként max 7500 arany hasznot hoz, ez húsz kör alatt 150000 arany
egy könyvtár viszont 20 kör alatt megír 100 tekit, amit ha eladunk darabontént 2000 aranyért (ami szerintem nagyon nagyon olcsó) máris 200000 arany hasznot hoz
tehát szerintem is kellene valamit változtatni

07-27-2006, 14:22
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
A személyiségek ha jól tudom, arra lettek kitalálva, hogy színesebbé tegyék a játékot, nem arra, hogy érdemben befolyásolják. Erre pillanatnyilag kettő alkalmas, mégpedig a tudós és a kereskedő. Lehet, hogy a könyvtár többet termel a banknál, de a tekit el lehet lopni, míg kereskedőtől pénzt annyira nem szokás...
Szerintem jó ez így ahogy most van, bár a gazdálkodós ötlet nekem is tetszik. Én voltam egy személyiséggel tolvaj, és volt varisom egy személyiséggel varázsló. Ha a mindennapi életben annyira nem is látszik az előnye, háborúban nekünk mindig aranyat ért az a körönkénti plusz 1% készüli...
Képzeljétek magatok elé Fegyát és Tuvalut ezekkel a javasolt új személyiségekkel, ne adj Isten egy szöviben. Hát ember legyen a talpán, aki eséllyel akar indulni ellenük  De ha nem vagyunk ennyire durvák, és "csak" 3 személyiséges szövit veszünk alapul, akkor is elképesztő előnyben lennének az egy személyiségesekkel szemben.
Ráadásul nem értek egyet azzal sem, hogy ha már olyan kitartóak, hogy összeszedtek annyi személyiséget, akkor meg is érdemlik ezt az előnyt, mert azt azért tudjuk, hogy személyiséget szerezni nem is olyan nehéz dolog még az olyanoknak sem, akik egy orival játszanak, azaz nem kerülhetik ki az A-t.
|

07-27-2006, 18:20
|
 |
Member
|
|
|
|
nekem tettszenek ezek az ötletek. egy kettőnek a brutális erejétől megborzong a hátam, de végülis mindenki erősödik ennyivel, szóval nem hiszem hogy nagy gond lenne. nyilván változna a dolog, de így legalább érne valamit a többi személyiség.
mert én pl a varázslót 5.nek választanám 1/A-ba ahol pl eleve csak annyi varit tartanék hogy ne csökkenjen a készülim hosszú távon a 3-4 körökre feltett védelemnél... varisként is tudós lennék óriással. ezzel a módosítással talán már gondolkodnék azon, hogy melyik legyen.
tettszene a módosítás, bár nehezebbé tenné eleinte a játékot.
(apró módosítás de sokat változtat jó irányba szerintem. ez is olyan, mint erősíteni az ork seregét védelemnre picit, az ember seregét is erősíteni és a hullának is adni valami egyszerűbb védelmet, mert nagyon gyérek ezen a téren ezek a fajok, ha belevesszük hogy a tekiket vlahogy kevésbé lehetne meglovasítani, vagy nem lenne ekkora hazavágás egy ügyes kitekizés, akkor színesebb lenne a játék, mert egy-egy célra nagy biztonsággal megfelelne több faj is, nem csak egy... (azért is van zárójelben, mert offtopic téma, lehet hogy majd nyitok ennek is megbeszélést, ezt hagyjuk itt...))
|

07-27-2006, 22:01
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
hm, részben tetszenek a dolgok, mondjuk elég nagy változásokat hozna.. ami persze nem feltétlenül baj:)
pár finomítás szerintem nem ártana: tolvaj személyiségnél a +20% zsákmány túl drasztikus félelffel:), legyen 10%.
túlélőnél is elég lenne a gyújtás elleni védelem, nem kell az elvándorlás elleni bónusz. azért ne tápoljuk túl az eredetileg gyenge személyiségeket:P többi oké.
|

07-28-2006, 08:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Hát én biztos nem fogom támogatni semmilyen erősítését sem a személyiségeknek. Nem lenne sportszerű. De ha erősödnének a személyiségek, akkor ki fogom használni. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|