|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

07-27-2006, 10:28
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Sztem direkt lett így megcsinálva, hogy az 1 személyiséges orik ne kerüljenek nagy hátrányba a többszemélyiségesekkel szemben.
Amúgy a kereskedő egy vicc sztem:P
|

07-27-2006, 10:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Láma
Sztem direkt lett így megcsinálva, hogy az 1 személyiséges orik ne kerüljenek nagy hátrányba a többszemélyiségesekkel szemben.
|
Legalábbis ne lényegesen nagy hátrányba, ami alapvetően eldönti a harc kimenetelét.
Monró, a javaslatoddal pontosan az a baj, hogy ha ezek így megváltoznának, akkor felborulna ez a kényes egyensúly... hisz gondold végig, egy 2 személyiséggel rendelkező tudós+varázsló, vagy egy tudós+tolvaj, esetleg egy tudós+tábornok ori mekkora előnyt kap az egy személyiséggel rendelkezővel szemben (főleg a tudós+tábornok óriás hadiori, mondjuk egy tolvaj fél-elfel szemben) és akkor még nem néztük, hogy mi van ha valakinek már 3,4 stb személyisége van...
És születnek emberek.
|

07-27-2006, 10:37
|
 |
Member
|
|
|
|
Amúgy az ötleteidből egyel talán egyet értek, a gazdálkodóval...
És születnek emberek.
|

07-27-2006, 10:58
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by aúú
Legalábbis ne lényegesen nagy hátrányba, ami alapvetően eldönti a harc kimenetelét.
Monró, a javaslatoddal pontosan az a baj, hogy ha ezek így megváltoznának, akkor felborulna ez a kényes egyensúly... hisz gondold végig, egy 2 személyiséggel rendelkező tudós+varázsló, vagy egy tudós+tolvaj, esetleg egy tudós+tábornok ori mekkora előnyt kap az egy személyiséggel rendelkezővel szemben (főleg a tudós+tábornok óriás hadiori, mondjuk egy tolvaj fél-elfel szemben) és akkor még nem néztük, hogy mi van ha valakinek már 3,4 stb személyisége van...
|
Gondold ujra  Sztem nem borul fel semmilyen egyensúly.
Ha valaki 1 személyiséggel tudós akkor egy 2 személyiséges ori annyival lesz jobb, hogy:
ha tábornok: nagyobb lesz az ütőereje (most is, csak most kizárólag az orkok használják)
ha harcos: többet tud foglalni 5%-al a mostanihoz képest
ha varázsló: ha most nem tudja ártózni akkor nem változtat rajta a módosítás sem, ha most ártózni tudja akkor ezután is tudja egész picit többször, de ugyanugy ki lesz téve a toliknak seregeknek.
ha tolvaj: ugyanaz mint a varinál
Mégtöbb személyiség esetén némileg nőhet valóban az előny ha mindkettő termel és a többszemélyiséges gazdálkodó mondjuk, de mint mondtam ez hatással lehet az évekig a topban maradni vágyók fellépésére személyiségszerzés céljából. Nem lesz olyan különbség ami tönkretenné az 1 személyiséges orik játékát.
Last edited by monro; 07-27-2006 at 11:00..
|

07-27-2006, 11:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by monro
Gondold ujra  Sztem nem borul fel semmilyen egyensúly.
Ha valaki 1 személyiséggel tudós akkor egy 2 személyiséges ori annyival lesz jobb, hogy:
ha tábornok: nagyobb lesz az ütőereje (most is, csak most kizárólag az orkok használják)
ha harcos: többet tud foglalni 5%-al a mostanihoz képest
ha varázsló: ha most nem tudja ártózni akkor nem változtat rajta a módosítás sem, ha most ártózni tudja akkor ezután is tudja egész picit többször, de ugyanugy ki lesz téve a toliknak seregeknek.
ha tolvaj: ugyanaz mint a varinál
Mégtöbb személyiség esetén némileg nőhet valóban az előny ha mindkettő termel és a többszemélyiséges gazdálkodó mondjuk, de mint mondtam ez hatással lehet az évekig a topban maradni vágyók fellépésére személyiségszerzés céljából. Nem lesz olyan különbség ami tönkretenné az 1 személyiséges orik játékát.
|
Hát, azért már most is lehet előnyre szert tenni a sok személyiséges orikkal, az egy személyiségesekkel szemben... a te verziódban a tudós tábornok elég dúrva lenne, meg a tudós varis is... számolj jobban utána!
És születnek emberek.
|

07-27-2006, 11:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by aúú
Hát, azért már most is lehet előnyre szert tenni a sok személyiséges orikkal, az egy személyiségesekkel szemben... a te verziódban a tudós tábornok elég dúrva lenne, meg a tudós varis is... számolj jobban utána!
|
CL...
Minek számoljak utánna?
A tudós-tábornok ork üt most a legnagyobbat mégsem ütbe egy elfet ha az ráépül. Az ork nem is erősödne így sem. A többi faj igen ha tábornok is lesz egyben, de még mindig meg sem közelíti az ork ütőerejét.
Tudós-varis
Mi lehet ma? Kapsz 5 rengetést aztán 8 kör mulva ujra 5-öt. Ha változna akkor 6 kör mulva kaphatnál ujra 5 rengést. De ehhez olyan varázslófölény kell ami nyilván legyengíti más területen az orit. Tehát tudsz sereggel vagy tolikkal addig mit tenni.
|

08-06-2006, 20:22
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
a drágakő árának módosításával tényleg poén lett a kereskedő: egy bank feleannyi jövedelmet (sem) hoz körönként, mint egy drágakőbánya...
a mi a varis, tolis személyiségeket illeti, egyetértek azzal, hogy jelentéktelen előnyt biztosítanak jelenlegi állapotukban a hadis személyiségekhez viszonyítva...
|

08-09-2006, 17:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Attila személyiségek ügyben is várjuk a meglátásodat van e valami sansz rá, hogy módosuljon egy-két elem?
|

06-08-2008, 19:05
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
amit a varinál meg tolinál ajánlottál az szerintem is használhatobb lenne 
|

11-30-2009, 11:16
|
|
Member
|
|
|
|
Javaslataim:
tábornok: jelenleg ez a személyiség szinte kizárólag az orkok számára nyújt megfelelő késztetést a választására, vagy azoknak akik már sokadik személyiségük miatt már mindegy mit választanak.
A tábornok előnyeit azzal az aprósággal egészíteném ki, hogy minden fajnál a +1 tábornok annyi támadóbónuszt adjon,mint az összes alaptábornoka együtt.
Ha így lenne akkor már más is hasznosan tudná kihasználni az előnyeit.
lássuk:
gnóm:
4 tábornok 6% bónusz +1 tábi még 6% összesen 12%
ember, törpe, elf, félelf, élőhalott, óriás:
5 tábornok 7% bónusz +1 tábi még 7% összesen 14%
ork:
7 tábornok 10% bónusz +1 tábi még 10% összesen 20%
Ez szerintem is remek ötlet!
The Following User Says Thank You to Reaktor For This Useful Post:
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules