|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

04-10-2010, 07:24
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Ne viccelj már...
A vezér továbbra sem indíthat semmilyen támadó akciót sem. Tolvajlást, ártó varázslatokat, egyéni támadást, visszakísérést. Ezek nélkül aligha él meg a klán.
|
az A-ról beszélünk! lent tényleg nem él meg, de azért az A-s klánütések zöménél nem jut szerephez a vari meg a toli, a klánütést meg ugye a vezér indítja. jó, egyénizni nem lehet bár, ha a piacolós klánvezér neadjisten elfogadásra kerülne a következő lépésben már az se elképzelhetetlen hogy indíthatja a privát seregeket.... 
|
The Following User Says Thank You to Rob For This Useful Post:
|
|

04-11-2010, 10:54
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
mindenképpen kell változtatás, de ennek se füle, se farka.
piac: A-ban sokszor akár hetekig is elég volt piac+ht+raki használata úgy, hogy a tulajnak be se kell lépnie. alsóbb szinteken a topban is vannak ilyen szituációk.
katonai/varázsló... leírtam már sokszor. ez a strucceffektus semmiképpen sem jó. lásd be, hogy sokan lépnek be a szövihez és akcióznak. ameddig ez így van addig csak szépítgeted és maszatolod ezt a lehetőséget. mindenképpen kéne változtass rajta, de ez szerintem nem a legmegfelelőbb.
a traviaban lévő helyettes szerepe szerintem jobban átgondolt és használhatóbb lenne.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|
The Following User Says Thank You to Grabi For This Useful Post:
|
|

04-11-2010, 14:58
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Grabi
mindenképpen kell változtatás, de ennek se füle, se farka.
a traviaban lévő helyettes szerepe szerintem jobban átgondolt és használhatóbb lenne.
|
gondoltam megnézem már magamnak ezt a Traviant, ezt találtam:
Quote:
A helyettesítés funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megjelöljön két helyettest, akik felügyelik a felhasználót, távolléte esetén(figyelembe véve a Játékszabályokat!). A helyettesek, a felhasználó beállításai alatt, a Felhasználó helyettesítés mezőben adhatók meg. A helyettes a felhasználó nevével, és a saját jelszavával léphet be, és a következőkre jogosult ...
# §1.4. Hosszan tartó helyettesítés a tulajdonos távollétében maximum 14 napig engedélyezett.
# §1.5. A felhasználó tulajdonosa, a helyettese és az esetleges többi játékos (duál felhasználó) tevékenységeiért is felelős.
|
Nem tudom ezt hogyan gondolták odaát. Még valamennyire elfogadható hogy más ori passzív ügyeit intézi mondjuk egy szövitárs, vagy inkább vezér, na de itt akárki lehet a helyettes. Ez már inkább anarch mint normál. :/
Avval egyet tudok érteni, hogy a jelenlegi köztes állapot, mely szerint más országát irányítani 'kicsit szabálytalan' és így nem eredményez anarchot, nem jó. Akár a szigorításnak, akár a feloldásnak örülnék.
Quote:
Originally Posted by Ati
Piacolás a másik helyett. Elvileg szép és jó, a gyakorlatban azonban jelentheti azt, hogy egy ország nem napi 3/4/5/6-szor megy a piacra, hanem 10 fős klán esetén 30/40/50/60 alkalommal. 60x20 perc az ugye 4 óra híjján lefedi az egész napot.
|
Ezt ugyan nem érzem problémának, de lehet korlátozni. Például úgy, ha az 1A-ban nem az egyének kapják a piaci belépőket, hanem a klánok. Vagy lehet jobb amit Csabi mondott, h mind a helyettesítő, mind a helyettesített piacralépési lehetőségéből levon 1-et.

04-11-2010, 17:57
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Jólértem, hogy azt javaslod, hogy lehessen nyugodtan mindenféle ártó akciót is indítani másik 9 országból? :-o
Nem hiszem, hogy ez olyan irány, amibe érdemes lenne elmenni.
Ui: sőt, mégtöbből, mert ha jól értem, akkor nincs maximum, akárhány országnál lehetek "helyettes". Szabályosan irányítson valaki 10-20-30-40 országot? Nem hiszem, hogy ez jó gondolat.
|

04-11-2010, 18:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Jólértem, hogy azt javaslod, hogy lehessen nyugodtan mindenféle ártó akciót is indítani másik 9 országból? :-o
Nem hiszem, hogy ez olyan irány, amibe érdemes lenne elmenni.
Ui: sőt, mégtöbből, mert ha jól értem, akkor nincs maximum, akárhány országnál lehetek "helyettes". Szabályosan irányítson valaki 10-20-30-40 országot? Nem hiszem, hogy ez jó gondolat.
|
Ott le van korlátozva 2-re, de szerintem nem ez a járható út...
|

04-11-2010, 18:49
|
Member
|
|
|
|
nem ati. azt javaslom, hogy teljesen változtasd meg a problémát ne egy olyan megoldást válassz aminek kb. semmi értelme. ezzel az jár rosszul aki nem csinálja/meri/korrekt ebben a témában.
azt lásd be, hogy létezik a csalás és kell ellene tenned.
az én javaslatom egy ötlet amin el lehet indulni. már nem látom úgy át a játékot, mint régen, hogy konkretizáljam.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|
The Following User Says Thank You to Grabi For This Useful Post:
|
|

04-11-2010, 18:51
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Grabi
nem ati. azt javaslom, hogy teljesen változtasd meg a problémát ne egy olyan megoldást válassz aminek kb. semmi értelme. ezzel az jár rosszul aki nem csinálja/meri/korrekt ebben a témában.
azt lásd be, hogy létezik a csalás és kell ellene tenned.
|
Ennek semmi köze a csaláshoz. A javaslat arra irányul, hogy hajnal 3-kor ne kelljen felkelteni a klántársat, és neki se kelljen megadni a belépőadatait. Ez egy kényelmi (valós életbeli kényelmi) lehetőség, ami az alsóbb szinteken létezik, az 1/A-ban a szövetségek másfajta működése miatt most nem. A javaslat lényege, hogy működjön itt is valami hasonló kisegítési lehetőség.
|
The Following 3 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|