|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
View Poll Results: Melyiket támogatnád?
|
Megnövelt lépéshatárok az alsóbb csoportokban
|

|
2 |
4.17% |
1/A teljesen kihagyható
|

|
3 |
6.25% |
1/A az első fordulás után kihagyható
|

|
3 |
6.25% |
Nehezített fordulás B-ből
|

|
4 |
8.33% |
Könnyített fordulás A-ból
|

|
12 |
25.00% |
Maradjon ahogy van
|

|
15 |
31.25% |
Valami más megoldást kell keresni
|

|
9 |
18.75% |

02-12-2010, 18:44
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by tisztelet63
hát nem tom mikor elmentem annó kb 350k érték mellett volt kb 50-60 jól felépített elf, és orkal 50-60%-nyi barakkal verhetőek voltak.. minél kiélezettebb az elf, annál jobban verhető.. mert annál gyengébb variban meg toliban.. nem attol jó hadis egy ork, mert max egységgel be tud venni egy elfet, hanem mert gondolkodik is 
|
hát én nem tudom milyen Orkkal akarsz mondjuk 7% elf templomot ártózni vagy 7% elf kocsmát tolizni, de enniy épület mellett 20% házzal + 2%egyéb épülettel számolva is van egy elfnek 64% területe.
28% barakk és 28% torony mellett jut neki 8% tanyára. Ezzel azért elég szépen elboldogul.
Ahogy én látom 70% barakk alatt nem sok mindent tudnak az Orkok csinálni azokkal az elfekkel akik bent tartják a sereget. De majd te feljössz és leütsz mindenkit 
|
The Following 5 Users Say Thank You to siQ For This Useful Post:
|
|

02-12-2010, 19:27
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by siQ
hát én nem tudom milyen Orkkal akarsz mondjuk 7% elf templomot ártózni vagy 7% elf kocsmát tolizni, de enniy épület mellett 20% házzal + 2%egyéb épülettel számolva is van egy elfnek 64% területe.
28% barakk és 28% torony mellett jut neki 8% tanyára. Ezzel azért elég szépen elboldogul.
Ahogy én látom 70% barakk alatt nem sok mindent tudnak az Orkok csinálni azokkal az elfekkel akik bent tartják a sereget. De majd te feljössz és leütsz mindenkit 
|
érdekes amit írsz  7% kocsma mellett még ha a tanya lent is van az intézőbe, elég könnyen el lehet tüntetni a tornyokból az embereket  nem számoltam ki ez csak egy példa.. lehet én fogom fel rosszúl és nem is írok inkább többet, megyek vissza játszani, további jó sírást neked 
|

02-12-2010, 22:04
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
érdekes amit írsz  7% kocsma mellett még ha a tanya lent is van az intézőbe, elég könnyen el lehet tüntetni a tornyokból az embereket  nem számoltam ki ez csak egy példa.. lehet én fogom fel rosszúl és nem is írok inkább többet, megyek vissza játszani, további jó sírást neked 
|
Elmesélhetnéd a folyamatot, amivel egy 7-7% kocsmát, templomot, 28-28% barakkot, tornyot tartalmazó elfből kiszeded a tornyos embereket.
Nem volt egy szó sem arról, hogy van melletted valaki, tehát mit csinálsz?
- ártózod?
- gyújtogatod?
- mészárlod?
Ha mondjuk nagyon rágyúrsz kocsmákra, és kv előtt legyújtod, akkor kevesebb a barakkod, és ha nem úgy sül el, akkor bizony nem férsz be. Így még mindig szerencsejáték.
Előfordultam, hogy kimaradt valami, de gyorsan írtam 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following 2 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

02-13-2010, 09:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
az elfeknél szerintem a tanya és a katiképzés a rés a pajzson , ha sokat akar termelni és ha nem eléggé figyel a katiképzésre akkor mindig van elég sok üres barakk is , 7-8 % vari tolis orkal még marad elég hely a barakknak , és ugye az is infó ha a tolik lebuknak , ha meg sikerül az éplista akkor úgy is látod hogy érdemes -e foglalkozni az adott elf orival vagy sem , ha érdemes akkor 7 kör és kész az elegendő barakk hozzá.
|

02-13-2010, 13:28
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by reichz
az elfeknél szerintem a tanya és a katiképzés a rés a pajzson , ha sokat akar termelni és ha nem eléggé figyel a katiképzésre akkor mindig van elég sok üres barakk is , 7-8 % vari tolis orkal még marad elég hely a barakknak , és ugye az is infó ha a tolik lebuknak , ha meg sikerül az éplista akkor úgy is látod hogy érdemes -e foglalkozni az adott elf orival vagy sem , ha érdemes akkor 7 kör és kész az elegendő barakk hozzá.
|
Hát nem te találtad fel a spanyol viaszt...
|
The Following 3 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

02-13-2010, 13:50
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Hát nem te találtad fel a spanyol viaszt...
|
az valami gyertyaféle ?  
|

02-13-2010, 17:24
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Ennyi "javaslat" közül nem is tudom, melyik tetszik a legjobban 
|

02-13-2010, 17:57
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Elmesélhetnéd a folyamatot, amivel egy 7-7% kocsmát, templomot, 28-28% barakkot, tornyot tartalmazó elfből kiszeded a tornyos embereket.
Nem volt egy szó sem arról, hogy van melletted valaki, tehát mit csinálsz?
- ártózod?
- gyújtogatod?
- mészárlod?
Ha mondjuk nagyon rágyúrsz kocsmákra, és kv előtt legyújtod, akkor kevesebb a barakkod, és ha nem úgy sül el, akkor bizony nem férsz be. Így még mindig szerencsejáték.
Előfordultam, hogy kimaradt valami, de gyorsan írtam 
|
orknál 18% ház 14%kocsma 9% templom raktár meg bankot nem számolom mert elhanyagolható  7500 hekin sok az elf számoljunk kb annyival 
fentebb 8% tanyát írtál az elfhez ami 600 tanya 7500 hekin amihez 9k ember kell.. és alá már nem nagyon tud mit tenni intézőbe .. hacsak nem a templomot, vagy kocsmát, de én a tornyot tenném.. 7500hekin kell kb 90k emeber nem tudom mennyi jön egy lopásra, de szerintem kilopható a tornyok egyrészéből az ember.. én már támadtam így, és bevált, de ha hülyeséget írtam, akkor nyugodtan javítsatok ki 
|

02-13-2010, 18:13
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
orknál 18% ház 14%kocsma 9% templom raktár meg bankot nem számolom mert elhanyagolható  7500 hekin sok az elf számoljunk kb annyival 
fentebb 8% tanyát írtál az elfhez ami 600 tanya 7500 hekin amihez 9k ember kell.. és alá már nem nagyon tud mit tenni intézőbe .. hacsak nem a templomot, vagy kocsmát, de én a tornyot tenném.. 7500hekin kell kb 90k emeber nem tudom mennyi jön egy lopásra, de szerintem kilopható a tornyok egyrészéből az ember.. én már támadtam így, és bevált, de ha hülyeséget írtam, akkor nyugodtan javítsatok ki 
|
Szerintem ez még mindig szerencsejáték, és csak ott válik be, ahol nem volt meg a távol, vagy a támadott nem tud gép elé kerülni...
De nyilván azért alakult ki itt ez a beszélgetés, mert az A-ban a legkönnyebb az elfeket beütni, és mindenki azt szereti
Jah, és ha az embereket lopod ki, akkor ugye majdnem azonos pontról kell. Amivel ő lentebb megy, annak te a felével fentebb. Utána bontanod kell, hogy alatta maradhass. Mivel látom, nem tudod, hogy mennyi embert hoznál, így hamarabb kéne megcsinálni, akkor meg simán lereagálható.
Last edited by vityu; 02-13-2010 at 18:15..
|

02-13-2010, 21:03
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ennyi offot fejlesztési témában már rég láttam. Jó lenne befejezni...
Egér a sajton... (#3744)
|
The Following 2 Users Say Thank You to -Fegya- For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|