Quote:
Originally Posted by siQ
Nem teljesen témába vágó, de most valahogy ez ugrott be miközben elolvastam az utolsó hozzászólást.
Tegyük fel tudom valakiről, hogy van 10 milla katonája, nyersije stb. (nem A-ban)
Ezzel mondjuk irányitja a piacot, és ez nekem nem tetszik, akadályozhat a játékban, pénzszerzésben. Akárki akármit mond, ez érithet engem hátrányosan, és nem azért mert neki sok pénze van, hanem mert ezzel befolyásolja az én játékomat akkor is ha közvetlenül nem harcolunk.
Ilyen esetben folyamodhatok-e akkor bármilyen eszközhöz, amivel a saját játékomat szeretném normális mederbe sodorni. Gondolok itt mondjuk egy mértéktelen puszti és mészár áradatra mondjuk. A célom nyilván nem a törlésig ütése, de nem fog könnyen elszabizni mert elveszitene mindent. Vagy ez ugyanaz a kategória mint a törlésig ütés?
|
ez nem törlésig ütés, ez inkább a más játékának szándékos tönkretétele kategória..
nyersit + sok milla katit nem újrázással fognak összehozni azt inkább topozással lehet..
de a kérdésedre reagálva.. ha vki fellép 4.re szövibe 4-4 mrd-al, és belenyúl nyersi + katipiacba, akkor neked jogod lesz addig csapkodni amíg jólesik?(bár ez ritkább eset)
vagy ha vki átépít, vagy háború miatt kiszedi egy szövi a nyersit(akár csak üres hekik beépítésére, vagy taktikázás), akkor neked jogod lesz ezt megbosszulni, mert befolyásolták a játékod? szép kis hozzáálás

másik.. ha vki egybe veszi a nyersit neked csak könnyebb lesz pénzt szerezned.. ha van nyersi, kati a piacon az szerintem nem akadályoz, inkább segíti a játékod.. ilyen alapon, ha nagy klánok háborúznak Aban az is befolyásolja a játékod azt nem bosszulod meg?

de szerintem max bben lehet 10 milla kati/nyersi (A-n kívül) több csopiban nem..