Quote:
Originally Posted by Tsobi
Így átolvasva nekem az nem fér a fejembe, hogy melyik megfogalmazás szerint nem életképtelen. Nem tudom melyik megfogalmazás szerint nem azok.
|
Ha fogsz egy országot, amit folyamatosan tömsz népességgel, hogy nulla házzal, teljesen beépítve is működőképes maradjon minden épülete, akkor az az ország valahol azért csak életképes, még ha sokba kerül is. Ez egy stratégiai lehetőség, amit úgy gondolom, hogy senki senkitől nem akar elvenni. Ezzel nem ártanak senkinek, nem rendeltetésellenes ez a fajta használat, semmi probléma nincs ezzel.
Kis kitérő: ha vesszük a fellépési hektár fölött levő országokat, akkor ott egy picit más a helyzet, hiszen semmi nem indokolja, hogy ott legyenek, nekik már egy szinttel feljebb kellene lenniük.
És itt jön a kettő közötti eltérés: szabadság alatt ez utóbbi "büntetve" van, vagyis ha már extrém magasságokba ment fel, ahol igazából semmi keresnivalója, akkor legajább kelljen végig játékban maradnia. Az első eset (túltöltött emberek) viszont nem indokol semmi "büntetést", én úgy érzem. Csinál olyan dolgot, amit nem kéne? Nem. Csinál olyan dolgot, amivel másoknak árt? Nem. Csinál olyan dolgot, ami bármilyen szinten rendeltetésellenes? Nem.
Valaki felvetette, hogy az emberek értéke -- a legújabb párbajbeállítási lehetőséghez hasonlóan -- legyen nulla, és ez rengeteg mostani "problémát" megoldana. Ezt is, és az 1/A-s fokozgatásokat is. Lehet, hogy ezt kellene kipróbálni.