|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

01-13-2010, 12:04
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Leginkább az aktuális fronttól függően. Ez sajnos nem poén, gyönyörűen lehet a reklamációk jellegét az időjárási viszonyokhoz kötni, és bár mindig vannak emberek, akik képesek meglepni, már sajnos nagyjából előre tudom, hogy mi az a téma, amire a szokásosnál nagyobb mennyiségű panasz érkezne, függetlenül attól, hogy 8-szor le van írva a súgó különböző részein. Ez ilyen.
|
ok, de szerintem Te arról beszélsz, hogy a 100% foglalkoztatottságig bla...bla
de ha arról beszélünk, ami az alap felvetés volt, tehát csak az megy el, ami nem fér el, akkor az tutira nem okozna reklamációkat:
- azok az egységek vagy szándékosan kerülnek oda, akkor feltételezhető hogy nem unalomból fokozgat valaki,
- ha az elmenő seregek fokozódnak le a szabi alatt, akkor meg nyugodtan elmehetnek....
vagy módosítsuk a súgót:
FONTOS! Ha nem építesz elengendő házat, a lakosok megfelelő lakóhely hiányában elhagyják országodat!
KIVÉTEL! szabadság alatt lakosaid egymás nyakában ülve arra várnak hogy a szabadságról visszatérve az első körváltásnál elindulhassanak lakóhelyet keresni maguknak.

|

01-13-2010, 12:09
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gabro
ok, de szerintem Te arról beszélsz, hogy a 100% foglalkoztatottságig bla...bla
|
Nekem ezzel vannak a problémáim, igen.
A másik két lehetőséggel (1, maradjon, ahogy most van; 2, az el nem férők szabi alatt is elmenjenek) nincs semmi logikai bajom. Sőt, ahogy már régebben írtam, annyira nincs, hogy ez a modul már elkészült, csak még nem vagyok meggyőzve 100%-ig arról, hogy ez tényleg jót tenne.
|

01-13-2010, 12:11
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nekem ezzel vannak a problémáim, igen.
A másik két lehetőséggel (1, maradjon, ahogy most van; 2, az el nem férők szabi alatt is elmenjenek) nincs semmi logikai bajom. Sőt, ahogy már régebben írtam, annyira nincs, hogy ez a modul már elkészült, csak még nem vagyok meggyőzve 100%-ig arról, hogy ez tényleg jót tenne.
|
jó rendben, akkor elbeszéltünk egymás mellett részben.
én a 2, változatot támogatom, és asszem bőven eleget beszéltem ebben a témában.
Kössz
kíváncsian várom a végét
|

01-13-2010, 12:15
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by siQ
Ilyen erővel lehet ez is a szöveg:
FONTOS! Ha nem építesz elengendő házat, a lakosok megfelelő lakóhely hiányában elhagyják országodat!
KIVÉTEL! szabadság alatt lakosaid közül csak a munkanélküliek mennek el!
Hozzáteszem, én nem azért irom ezeket, mert csak azt támogatnám, hogy 100%os foglalkoztatottságig menjenek el. Nekem annál jobb minél messzebbre esnek az ilyen emberek a pontlistában. Csak próbálom tolerálni egyes emberek anarchos országait.
|
teljesen azonos állásponton vagyok... Szerintem a szöveg is érthető, sokat számolgatni sem kell... Meg merem kockáztatni, hogy a játékosok nagy része észre sem venné, hogy elmennének az emberek (100%-ig)... inkább a sereg miatt reklamálnának. Illetve még több reklamáló levelet küldenének akkor, ha minden el nem férő lakos elmenne, mintha csak a 100%os foglalkoztatottságig...
(csak nem bírtam ki, hogy ne nézzek fel...  )
|

01-13-2010, 12:09
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gabro
vagy módosítsuk a súgót:
KIVÉTEL! szabadság alatt lakosaid egymás nyakában ülve arra várnak hogy a szabadságról visszatérve az első körváltásnál elindulhassanak lakóhelyet keresni maguknak.

|
Ilyen erővel lehet ez is a szöveg:
KIVÉTEL! szabadság alatt lakosaid közül csak a munkanélküliek mennek el!
Hozzáteszem, én nem azért irom ezeket, mert csak azt támogatnám, hogy 100%os foglalkoztatottságig menjenek el. Nekem annál jobb minél messzebbre esnek az ilyen emberek a pontlistában. Csak próbálom tolerálni egyes emberek anarchos országait.
|
The Following User Says Thank You to siQ For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|