|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Legyen e lehetőség célzott felfedezésre lelőhely nélküli hekiért?
|
Igen, legyen rá lehetőség.
|

|
10 |
100.00% |
Nem, ne legyen rá lehetőség.
|

|
0 |
0% |

06-20-2006, 11:54
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha nincs bányád, de kell, akkor nemigen tudsz mást csinálni, mint célzottan felfedezni.
Ha van bányád, de nem kell, akkor viszont bármikor lebonthatod a bányákat.
Nem látom a javaslat szükségességét.
|
Atis, nem bányát találsz, hanem lelőhelyet... és pld egy hadi orinak, vagy bármelyik nem termelő orinak nincs általában bányája... és a lelőhelyet előbb fel kell építeni, hogy lebonthasd...
És születnek emberek.
|

06-20-2006, 12:07
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Atis, nem bányát találsz, hanem lelőhelyet... és pld egy hadi orinak, vagy bármelyik nem termelő orinak nincs általában bányája... és a lelőhelyet előbb fel kell építeni, hogy lebonthasd...
|
Vagyis tudsz belőle sima üred földet csinálni. Csatában is hozol lelőhelyet is, bányát is.
|

06-20-2006, 12:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Nekem tetszik az ötlet 
Értelme lenne. Az más kérdés, hogy széles körben van-e igény ilyesfajta változtatásra.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

06-20-2006, 12:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Csatában is hozol lelőhelyet is, bányát is.
|
Szerintem a csata útján szerzett földet kár összehasonlítani a felfedezéssel, elvégre nem lehet célzottan földet szerezni mástól...
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

06-20-2006, 12:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Vagyis tudsz belőle sima üred földet csinálni. Csatában is hozol lelőhelyet is, bányát is.
|
Igen, lassú csopiban 27 óra alatt felépíted a lelőhelyet, majd újabb 27 óra múlva már kész is az az épület amit eredetileg arra a hekire tervesztél... a normálban ugyanez kijön alig 18 óra hossza alatt...
Ahogy Chris is írta, kár összeahasonlitani az ütéssel szerzett földet a felfedezéssel, hisz pld a felfedezés a katmorálodat sem növeli, sőt vissza se támadhatnak közben és hasonlók....
És születnek emberek.
|

06-20-2006, 12:49
|
 |
Member
|
|
|
|
én is egyetértek aúú-val..mert pl nekem is a toli orimnak fedezek fel..h jussak feljebb és amikor már 4be meg hároba még a bányát ráépitsem meg a eredeti dolgot az kicsit megterhelű anygailag..inkább a fedezésért fizetek több katit v. pénzt...
|

06-20-2006, 13:28
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
En is javasolnam a dolgot, hogy lehessen lelohely talalas nelkuli felfedezest inditani.
En pl. 2/D-ben fedezgetek most, es 7576 hekit fedeztem fel utoljara, ebbol 1606 lelohely volt, amely lelohelyek felepitese 1 millio epuletenkent, igy 1,6 mlrd epitese koltseg csak arra megy el, hogy ezeket beepitsem. (nem beszelve a felepiteshez szukseges nyersanyag mennyisegrol is)
En pl. magas hektaron, ahol az epitesi koltsege 1-1 epuletnek magas, ott szivesen latnam ezt a felfedezesi menuponton belul, de ugyanakkor egy tolisnal is, aki legtobbszor fedezve megy felfele, es -ahogy auu is irta- feleslegesen ne talaljon lelohelyeket.
|

06-20-2006, 13:39
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
En is javasolnam a dolgot, hogy lehessen lelohely talalas nelkuli felfedezest inditani.
En pl. 2/D-ben fedezgetek most, es 7576 hekit fedeztem fel utoljara, ebbol 1606 lelohely volt, amely lelohelyek felepitese 1 millio epuletenkent, igy 1,6 mlrd epitese koltseg csak arra megy el, hogy ezeket beepitsem. (nem beszelve a felepiteshez szukseges nyersanyag mennyisegrol is)
En pl. magas hektaron, ahol az epitesi koltsege 1-1 epuletnek magas, ott szivesen latnam ezt a felfedezesi menuponton belul, de ugyanakkor egy tolisnal is, aki legtobbszor fedezve megy felfele, es -ahogy auu is irta- feleslegesen ne talaljon lelohelyeket.
|
Félreértés ne essék én nem elsősorban anarch miatt dobtam be ezt az ötlet...
A rendes játékban sokkal jobban kijön ez, hisz ott a varisok és a tolisok szinte mindig felfedeznek, hogy utolérjék a többieket (hadisok) és nem ritkán 30-100 heki közötti területeket (1/a-ban és 2/b-ben ennél persze jóval többet is) és itt biza jelentős mennyiségű bánya is jön, ami ideiglenesen gyengíti az adott orit (normálban is majdnem 1 napig)...
És születnek emberek.
|

06-20-2006, 14:05
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Félreértés ne essék én nem elsősorban anarch miatt dobtam be ezt az ötlet...
A rendes játékban sokkal jobban kijön ez, hisz ott a varisok és a tolisok szinte mindig felfedeznek, hogy utolérjék a többieket (hadisok) és nem ritkán 30-100 heki közötti területeket (1/a-ban és 2/b-ben ennél persze jóval többet is) és itt biza jelentős mennyiségű bánya is jön, ami ideiglenesen gyengíti az adott orit (normálban is majdnem 1 napig)...
|
"Gyengíti" "szegényeket", majd sopánkodnak, hogy jajj de drága minden a piacon, meg jajj miért nem kapni nyersanyagot.
Nem sikerült meggyőzni, hogy ilyenre szükség lenne.
|

06-20-2006, 14:04
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Igen, lassú csopiban 27 óra alatt felépíted a lelőhelyet, majd újabb 27 óra múlva már kész is az az épület amit eredetileg arra a hekire tervesztél... a normálban ugyanez kijön alig 18 óra hossza alatt...
Ahogy Chris is írta, kár összeahasonlitani az ütéssel szerzett földet a felfedezéssel, hisz pld a felfedezés a katmorálodat sem növeli, sőt vissza se támadhatnak közben és hasonlók....
|
Nem értem hogy jön ide a lassú csoport, oda nyilván azért jelentkezett valaki, hogy lassabban teljen az idő, ergo minden 3x annyi ideig tart. Egy csata is. Ha ez valakinek nem tetszik, akkor nem a lassú csoportban játszik.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|