![]() |
Célzott felfedezés módosíítás
Sziasztok! :)
Arra gondoltam, hogy ha már lehet célzottan felfedezni azért, hogy több bányát találj, miért nem lehet célzottan felfedezni azért, hogy ne találj bányát... nem ritkán van, hogy az embernek a háta közepére sem kellenek a bányák, de mivel mindenképpen kapsz a felfedezésnél, ezért muszály őket felépíteni, hogy aztán le tudd bontani (ez pld fél-elfnél kifejezetten idegesítő tud lenni, de gnómnál és óriásnál is, akik úgysem termelik általában a nyersit, hanem egyéb módokon szerzik be). Ennek a módját igen egyszerűen gondolnám megoldani, bekerülne a felfedezésnél még egy pipás ablak és ha az be van jelölve, akkor semmiképpen nem lesz lelőhely a felfedezésedben (és persze nem lehet egyszerre célzottan bányát keresni, meg ezt az opciót is használni) és ugyanúgy többe kerülne mondjuk mint az egyéb célzott felfedezés. Vélemények? |
Quote:
Ha van bányád, de nem kell, akkor viszont bármikor lebonthatod a bányákat. Nem látom a javaslat szükségességét. |
Quote:
|
Quote:
|
Nekem tetszik az ötlet :)
Értelme lenne. Az más kérdés, hogy széles körben van-e igény ilyesfajta változtatásra. |
Quote:
|
Quote:
Ahogy Chris is írta, kár összeahasonlitani az ütéssel szerzett földet a felfedezéssel, hisz pld a felfedezés a katmorálodat sem növeli, sőt vissza se támadhatnak közben és hasonlók.... |
én is egyetértek aúú-val..mert pl nekem is a toli orimnak fedezek fel..h jussak feljebb és amikor már 4be meg hároba még a bányát ráépitsem meg a eredeti dolgot az kicsit megterhelű anygailag..inkább a fedezésért fizetek több katit v. pénzt...
|
En is javasolnam a dolgot, hogy lehessen lelohely talalas nelkuli felfedezest inditani.
En pl. 2/D-ben fedezgetek most, es 7576 hekit fedeztem fel utoljara, ebbol 1606 lelohely volt, amely lelohelyek felepitese 1 millio epuletenkent, igy 1,6 mlrd epitese koltseg csak arra megy el, hogy ezeket beepitsem. (nem beszelve a felepiteshez szukseges nyersanyag mennyisegrol is) En pl. magas hektaron, ahol az epitesi koltsege 1-1 epuletnek magas, ott szivesen latnam ezt a felfedezesi menuponton belul, de ugyanakkor egy tolisnal is, aki legtobbszor fedezve megy felfele, es -ahogy auu is irta- feleslegesen ne talaljon lelohelyeket. |
Quote:
A rendes játékban sokkal jobban kijön ez, hisz ott a varisok és a tolisok szinte mindig felfedeznek, hogy utolérjék a többieket (hadisok) és nem ritkán 30-100 heki közötti területeket (1/a-ban és 2/b-ben ennél persze jóval többet is) és itt biza jelentős mennyiségű bánya is jön, ami ideiglenesen gyengíti az adott orit (normálban is majdnem 1 napig)... |
All times are GMT +1. The time now is 03:03. |