Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-08-2006, 09:11
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ink@
Nem tudom mennyire hangzik hülyeségnek, de míg a varazslóknál van ellenakció a varázslók meggyilkolására (tolvajok mérgezése), addig a toliknál nincs olyan, hogy a varázslók készültségének csökkentése.
És egy óriás könnyedén lent tudja tartani a tolik készültségét és még ártani is tud, míg a tolis ez ellen semmit sem tehet.
Talán jó volna egy hasonló toliakció is...
Várom a véleményeteket ebben a témában.

tipp: ember
Old 03-24-2006, 14:45
Bogár Bogár is offline
Member

azt kell mondanom, Halfnak igaza van... 1 tolissal nem kell legyúrni 2 varist.

"Mert lehet,hogy bennem van a hiba, de egy pár varázslattal megöltek a 4. szinten 3k tolimat,amíg én a varázslógyilkolással alig 1-1.5k-t."

régebb volt olyan, hogy este nyugisan lefeküdtem, és másnap reggel 5k-val kevesebb varim volt. az eredeti szám 17k volt...
egyébként kb másfél éve, a 3. szinten azzal szórakoztam unalmamban, hogy a 7-8 körre levő varisoknak gyilkolásztam a varijaikat, és semmit sem tudtak csinálni ellene. 1-2 toligyilok max, de azt hamar lehet pótolni.
Old 06-10-2006, 07:11
Cece Cece is offline
Member

Thumbs down

Sziasztok!

Nos, szerintem nem lenne jó a vari készi levitelét lehetségessé tenni!
Mivel ezzel a mozdulattal lehetetlenné teszik a varázslók védekezését annyira, hogy még a védő varázslatait sem lenne képes feltenni ... és itt nem csak a varis orikról beszélek.
Pl egy gnóm vagy óriás hadisnak nem lenne nagy cucc levinni a varik készijét és a fajivari nélkül mindenki tudja mi következik az áldozattal
A gnómok könyvtárkulcsa varikészi levitele nélkül is feltörhető egy kis ügyességgel, ezért, ha a fent említett dolog bevezetésre kerülne, a faji varik háttérbe szorúlnának + az tuti, hogy senki nem lenne gnóm! .... most, hogy így belegondolok, az orkokkal is ki lehetne tolni rendesen!
Szal bocsi, de én nem igazán támogatom a dolgot
Old 06-10-2006, 08:18
Milán™
Guest

Longevity: 0%

há ja mer:
*gnóm hiányz kulcsa-->letekizik, alig marad bónusza gyeneg lesssz stb
*Ork Szupermarkotánya ha hiányzik nagy gond lessz a kajával megszűnuk a -30%-os katonai gabona fogyasztás-
*Óriáéés sziesztája ha hiányzik-->Órás szieszte nélkül nem Óriás, könnyen legyilkolják/lopják
*elf fantomsereg ha hiányzik-->Belátnak az orijába
*ember tükörvarija ha nincs-->könnyen leártózzák

Ez a varikkészüli lesezdés számomra is halott ötlet
Fél-elf-nél, Törpénél nem sok vizet zavarna ha leszedik a fajiját.A töp űríti a rakiját a fél-elf meg amúgyis elég erős toli ügyileg az árnyak nélkül is.
Old 06-10-2006, 17:14
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Milán™
há ja mer:
*gnóm hiányz kulcsa-->letekizik, alig marad bónusza gyeneg lesssz stb
*Ork Szupermarkotánya ha hiányzik nagy gond lessz a kajával megszűnuk a -30%-os katonai gabona fogyasztás-
*Óriáéés sziesztája ha hiányzik-->Órás szieszte nélkül nem Óriás, könnyen legyilkolják/lopják
*elf fantomsereg ha hiányzik-->Belátnak az orijába
*ember tükörvarija ha nincs-->könnyen leártózzák

Ez a varikkészüli lesezdés számomra is halott ötlet
Fél-elf-nél, Törpénél nem sok vizet zavarna ha leszedik a fajiját.A töp űríti a rakiját a fél-elf meg amúgyis elég erős toli ügyileg az árnyak nélkül is.
Ezt kicsit még tovább kellett volna gondolni, ugyanis nem csak a faji varik hiánya lenne durva, de pld a védelemé is (30% védő erő), meg a tisztánlátásé is és hasonlók... szóval ez az ötlet alapvetően rontaná el az egész játékot (pld mf-el nem lehetne játszani egyáltalán) így fullra nem támogatom...
És születnek emberek.
Old 06-10-2006, 18:03
DearCody's Avatar
DearCody DearCody is offline
Member

Longevity: 98%
Thumbs down

Quote:
Originally Posted by Ink@
Nem tudom mennyire hangzik hülyeségnek, de míg a varazslóknál van ellenakció a varázslók meggyilkolására (tolvajok mérgezése), addig a toliknál nincs olyan, hogy a varázslók készültségének csökkentése.
És egy óriás könnyedén lent tudja tartani a tolik készültségét és még ártani is tud, míg a tolis ez ellen semmit sem tehet.
Talán jó volna egy hasonló toliakció is...
Lassan már az lesz, h mindent a toliknak. Nekem is volt tolis orim, de ha vki leszedte a készülit akkor ráállítottam a hadisokat a szöviben ezután ált. nem piszkálódtak, ha mégis, akkor meg gáz van, ekkor jön a varis és lefoglalja egy kicsit. Utána meg én és már pusztul is a vari. Ebből ált. jó kis szöviháború szokott lenni.
Old 06-14-2006, 07:57
Walron
Guest

Longevity: 0%

Hát én a:
Varik vs. Tolik "helyi" rovatban leírtam véleményem!

Lényeg:
1varis 2 tolis orit visszatart, vagy 1et szétszed...(másiknál számokkal leírtam)

Amúgy nem támogatom ezt,de vmi más megoldásra szükség lenne!->de ha mégis lehetne,akor is még a varisoké jobb mert 1tolvajakció 4%(alap) és a vari csak 3%(alap)! Nem beszélve hogy a távolság függvényében a hatásfok csökken,de a vari szempontjából csak a védelempont növekszik...

AVP

Last edited by Walron; 06-14-2006 at 08:07..
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules