|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
01-28-2006, 14:26
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Varázslók készültségének csökkentése
Nem tudom mennyire hangzik hülyeségnek, de míg a varazslóknál van ellenakció a varázslók meggyilkolására (tolvajok mérgezése), addig a toliknál nincs olyan, hogy a varázslók készültségének csökkentése.
És egy óriás könnyedén lent tudja tartani a tolik készültségét és még ártani is tud, míg a tolis ez ellen semmit sem tehet.
Talán jó volna egy hasonló toliakció is...
Várom a véleményeteket ebben a témában.
|
01-28-2006, 17:10
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ink@
Nem tudom mennyire hangzik hülyeségnek, de míg a varazslóknál van ellenakció a varázslók meggyilkolására (tolvajok mérgezése), addig a toliknál nincs olyan, hogy a varázslók készültségének csökkentése.
És egy óriás könnyedén lent tudja tartani a tolik készültségét és még ártani is tud, míg a tolis ez ellen semmit sem tehet.
|
Szerintem felesleges lenne, mégis mi az a dolog ami levinni a készültségüket és tolikkal véghezvihető és nem gyilkolás?
01-28-2006, 17:14
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Szerintem felesleges lenne, mégis mi az a dolog ami levinni a készültségüket és tolikkal véghezvihető és nem gyilkolás?
|
hát a variknak koncentrálniuk kell... elég pl összekeverni a tekijeiket vagy csak lármázni és dajdanászni a templomok tövében....
persze ez csak arra válasz, hogy mivel lehetne zavarni őket, de sztem sem kell ilyen akció...
|
01-29-2006, 12:36
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
én is gondoltam már rá,de feleslege,bár néha jól jönne..mondjuk gnómok esetében..de nekem mondjuk szinte csak varis orim van..
|
01-31-2006, 01:11
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ink@
|
ez tényleg hasznos lenne, de szerintem ez már egy kicsit túlerősítené a tolis orikat.. szerintem jól van ez, ahogy most van:)
|
01-31-2006, 09:39
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Szerintem is csak rontaná!Helyette ott van a varik gyilkolása! Az is eléggé letudja vinni a hangulatot!De ha ez nem elég, akkor egy kiss gyujtás meg ember lopás még segithet!
|
02-01-2006, 12:32
|
Guest
|
|
|
|
Olyan kérdésem lenne, hogy:
"Más ország elleni varázslatkor a távolság függvényében a fenti alap csökkenéseken túl további csökkenésekkel kell számolnod: a 3 körnél távolabb levő országok esetén minden kör távolság +1%, a 10 körnél messzebb levő országok esetén 10 körön felül minden kör további +1% készültséget igényel. "
Én egy 7 körre lévő országra nyomtam egy gömbözést, de a készültségem ua. esett, mint ha 2 körre lévőre nyomtam volna(pedig +4%-al nagyobbnak kellett volna lennie)---akkor csak ártozásnál számít ez a készültség? Mert azért ez jó lenne ha le lenne írva a súgóba, mert én sokáig azért nem akartam távolabb gömbözni, mert elég sokat vitt le volna a készültségemből, de úgy láccik mégse.)
|
02-01-2006, 17:20
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Sakkmester
Olyan kérdésem lenne, hogy:
"Más ország elleni varázslatkor a távolság függvényében a fenti alap csökkenéseken túl további csökkenésekkel kell számolnod: a 3 körnél távolabb levő országok esetén minden kör távolság +1%, a 10 körnél messzebb levő országok esetén 10 körön felül minden kör további +1% készültséget igényel. "
Én egy 7 körre lévő országra nyomtam egy gömbözést, de a készültségem ua. esett, mint ha 2 körre lévőre nyomtam volna(pedig +4%-al nagyobbnak kellett volna lennie)---akkor csak ártozásnál számít ez a készültség? Mert azért ez jó lenne ha le lenne írva a súgóba, mert én sokáig azért nem akartam távolabb gömbözni, mert elég sokat vitt le volna a készültségemből, de úgy láccik mégse.)
|
hm, tényleg, de eddig ebbe bele se gondoltam:)
csak ártónál számít..
|
02-07-2006, 18:13
|
Guest
|
|
|
|
Hali!
Úgy látom ezzel a témával nem sok mindenki foglalkozik,de nekem lenne egy kérdésem azoktól akik úgy látják,hogy minden jó. Mert "ott a varázslógyilkolás,meg a gyújtogatás,meg az emberlopás." Voltatok ti már tolis országgal? Mennyi esélyed van ha egy szövetségből mondjuk 2 tag tud rád varázsolni? Az egyik el kezdi gyilkolni a tolijaidat,a másik meg lehúzza a készültségedet. Tudsz csinálni valamit??? Nem azt mondom,hogy kellene ilyen tolvajakció,mert azzal tényleg nagyon erős lenne a toli,de mondjuk lehetne kevesebb álozat a toligyilkosságoknál. Mert lehet,hogy bennem van a hiba,de egy pár varázslattal megöltek a 4. szinten 3k tolimat,amíg én a varázslógyilkolással alig 1-1.5k-t. Ez szerintem nem jó. Nem a tolvajokat kellene erősíteni,hanem a varázslatok ellen egy kicsit védettebbé tenni őket. Mondjuk lehetne egy olyan varázslat,ami a tolvajokat védené,és mondjuk ha fel van rakva,akkor nem lehetne varikkal csak a 3/4-ét ölni az eddiginek. Aki nem rakja fel a varázslatot az meg magára vessen.
Már túl sokat írtam,remélem lesz valami reagálás rá. ha kell hülyézzetek le,bírom a kritikát!
|
02-07-2006, 18:36
|
|
Member
|
|
|
|
hát éna két vari egy toli ellenig olvastam el amit írtál.
egy tolisnak két varit lekéne tudnia nyomni???
szerintem ez erős. Egy az egy ellen meg nem biztos, hogy a varis nyer. Mégha Oriás sem. ha lenyomja a készülidet akkor meg annyit semtud rád ártozni. De fölös lenne olyan erössé tenni a tolikat, hogy két varist is letudjanak ártozni. Meg az emberek pl. igy is legyilkolhat egy oriás varist is akár a tükör vari miatt...
|
|
Posting Rules
|