Quote:
Originally Posted by Láma
Az új-korit, a középkori még nincs meg végig a barátomnak, akitől elkérem ezeket  De azt is el fogom olvasni, csak most erre van a legkevesebb időm  Amúgy az új kori furcsa volt, olyan se füle se farka a történet, és kicsit sok az a 13 könyv, hogy ne kapj egy értelmes befejezést  Bár lehet sokan vitába szállnak ezzel, de sztem nem oldották meg túl jól, bár nyilván nyitva kellett hagyni a végét az univerzum , meg a folytatások miatt, csak olyan hiányérzetem volt, nem tudom jobban megfogalmazni.
|
Bár nem volt türelmem mindegyiket elolvasni a klánregények közül, de a nagyrészéről elmondhatom, hogy nem sikerültek valami túl jól... szóval azokat max bevezetőnek ajánlom bárkinek is, de azok alapján nehogy megpróbálja megítélni a wod világát...
A Vöröshalál Karneválja tényleg nem rossz könyv, bár annak is voltak furcsa részei, de azért összességében nem volt rossz...

Szerintem egyébként generációtól függetlenül meglehetett volna azokat a történeteket írni, bár kétségetelenül sok nagyon dúrva 4-5-6. generációs volt benne ahhoz képest, hogy azért ők nem teremnek minden sarkon (és az egyik legdúrvább ráadásul csak egy rövid időre jelenik meg mint ítélő bíra), de a pálmát mégsem a vámpírok vitték benne, hanem a fiatal MAGE aki a véletleneket tudta befolyásolni...

Na az egy eszetlen súlyos poén volt az írótól!