![]() |
Vampire-The Masquerade
Hát igen.. vámpír a karnevál
a sötétség és gyilkolászás nagy röhögés közepedte játéka... Szerintem ez is megér egy topicot! Kariötletek, történetek, kalandok, újítások, kritikák meg minden ami eszetekbejut a játékkal kapcs. |
Lenne valami amit megosztanek veletek...
Ugye ha tobb egyesed van mint sikered az gaz, pl a fegyvered besul.. namarmost megesett hogy egy karakterem az elso tuzparbajaba ket Glockal tuzelt es mindketto besult... Azert ez gaz...:( Amugy elmegy a rendszer, jo kis karaktereket lehet benne csinalni. szeretem csak nem jatszottunk tul sokat.:( |
hát nagyon jónapja lehetett a mesélőnek, hogy a második sikertelenségre vagy balsikerre is csak besült a Glockod:P
Mi néha rendesen köcsögölünk ilyenkor... múltkor például nem a gránátot dobtam el, hanem a reteszt :) vagy pöcköt szal a kibiztosító bigyulát :P Meg néha meglőjjük a másikat meg ilyesmi.. |
:) Biztosto pocok asszem :)
|
Quote:
|
Quote:
eztmost nemvágom.. jáccotok vérfarkas karikkal?:P Amúgy kiadhatnák a töbi szaálykönyvet is magyarul, aki persti menjen már tüntetni mondjuk az alsó rakpartra! :P |
Quote:
|
Háát, őszíntén szolva, ha tényleg rendesen játszátok a Werewolf-ot, akkor annak a Garu-nak neked kéne rontania, ugyanis, neki nem csak lételeme a féreg elleni harc, hanem egy vérfarkas úgy érezné, ezzel a lelkedet menti meg, hogy a megmérgezett testből kiszabadít... főleg, hogy ők elég jól ismerik az umbra-t... egyébként nem túl szerencsés szerintem összemesélni különböző wod karaktereket, mert igazából nem illenek össze, hiába ugyanabban a világban vannak...
Egyébként ha a werewolf nem dobja meg a visszatérést umbra-ból, akkor nem az a legszadistább dolog, hogy beragad a falba... Elmesélek egy rövid történetet: Egy barátom mesélt nekünk pár éven át werewolfot és egy olyan kalandot nyomtunk amit egyszer már lemesélt másoknak... és volt egy pont ahol mind a kettő csapat, pontosan ugyanazt a dobást rontotta el...:) Egy házban akartak visszajönni az umbra-ból... az első csapat abszolút bocs-ot dobott és a mélyumbrában kötött ki, aminek eredménye egy kb 1 éven keresztül tartó kaland lett...:D A mi csapatunknál dettó elcseszte a társaság a dobást, csak nem abszolút bocs-al és így nem merültek nagyon mélyre a szellemvilágban, de egy akkor bunyó lett belőle, hogy majdnem az egész falka ott bunyózott az elmúlás pókjaival...:D De nyertünk...:cool: |
Quote:
Na meg megnézném, ahogy rámveti magát és úgy 6-7 12-es erejő árnycsáp dobná mellbe! (őserő + árnyjárás = acélárnyak kombó :p) Sztem picit elrepülne... (ancilla party, mert olyan durvák iis az ellenfelek.) |
én nemismerem a "Werewolf-ot" de bánom hogy eddig kihagytam:)
Sajnos nekem nincs kimondottan játékoskörnyezetem ,mert idióták és mindig megunják, öregekkel meg nemtudnak játszani , még 10. generációssal is eléggé bénán csinálják |
All times are GMT +1. The time now is 07:29. |