Pár reakció a mai üzikre. Remélem nem hagytam ki semmi.
Quote:
Originally Posted by Phoenix
Arra gondoltam, hogy a középszintű és haladó szintű harcoknál az ép növekedés mellé be lehetne tenni, %arányban sebzés növekedést. Igaz alacsony szinten nem sokat jelentene, de későbbiekben sztem jól jönne egy 10-20% növekedés, de max 30 sebzést adna. Szval nem adna túlságosan nagyot sem a fegyverek haladásával.
|
Az a baj, hogy rengeteget el lehetne játszani a kezdeti egyensúly beállításával, de ilyen sok újraindítást nem fogunk csinálni. A végén egyedül maradnék.
A tanulási rendszerre most felmerült egy újabb lehetőség, amivel a tanulások számot növelni lehet, és így jobban és főleg hamarabb specializálódhatsz.
A nagy kérdés az, hogy ad-e ez a néhány plusz tanulási lehetőség annyi pluszt, hogy már sok lenne, ha még ezen felül is növelnénk a támadóerőket...
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Volt javaslatom, hogy 1.000-ről induljon az MP, és 2k-ig növekedjen.
Mondjuk szintenként +50-et kapsz, így 20. szinten lennél 2k MP-n.
Persze lehetne ezt tovább fokozni, mondjuk 3k-ig.
|
Most 2ezerről indul. Tanulással növelhető a maximum. Szintlépésenkénti maximumnövekedés... akár lehet is, bár csak jelképes mennyiséggel...
Quote:
Originally Posted by Dus
Ati, második támadás követelménye legyen 10. szint 
Már így is elég uncsi, anélkül meg nem nagyon éri meg takarítónál erősebbet ütni...
12. szint meg már nagyon sok...
Vagy második támadás követelménye lehetne még a középszintű harcművészet...De legyen levíve 10. szintre szerintem 
|
Együtt a kettő jobban hangzik...
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Javaslat:
MP visszatöltődés: Erő+Ügyesség. (Erőm 50, Ügyességem 13 = 63 MP-nként töltődnék.)
|
Ezzel bajom van: a játék felépítése nem olyan, hogy az alap erőt minden alkalommal számolgatni akarjam, szekérrel növelt erőnyit pedig ne frissülj vissza...
Quote:
Originally Posted by Ildee
Ami még sokat segítene a fejlődésben ha még sokkal több egyszerűbb küldi lenne. Esetleg olyanok is amikben keresni kell, ha már átlagban mindenki megtanulja a keresést, ami kell már néhány küldetéshez. Viszont önmagában csak a térképes, és kismadaras küldikért egyáltalán nem éri megtanulni.
|
Keresés más küldetésekhez is kell. Ettől függetlenül több új alacsonyszintű küldetés tervezve van, már csak az kéne, hogy ne jöjjön közbe állandóan valami, ami miatt tök mást csinálok...