|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Tesztelés Külön fórum a tesztelőknek |

05-02-2009, 15:55
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
az első két lépés abban az esetben hagyható ki, amennyiben:
1. teszt van, és te adsz nekünk 1 millió fémrögöt 1 aranyért
2. adsz egy rakás lóvét, amiből egymás által legyártott, ám fel nem használt kardot megvehetjük
Egy fegyver lekovácsolása durván 8 perc. 9 fegyver az 9*8=72 perc.
Ehhez hozzá lehet venni, hogy ezalatt az idő alatt tudsz toborozni 9 munkást.
Utána át kell lépned egy négyzettel arrébb, és onnan jöhet durván mégegyszer ennyi + 8 perc. Ez így fejben számolva durván 2,5 óra.
Úgy, hogy azt a fémet a piacon megvettem 1 aranyért  Tehát nem én bányásztam elő.
Feltehetőleg nem lesz az embernek mindig sokszázezer Vagyona, hogy csak úgy megvásároljon magának 9 fegyvert, meg 9 páncélt. ez most egy speciális helyzet, mert rengeteg nyersanyagunk van nagyon olcsón, és 3 karakterünk, amibe mi is rengeteg pénzt cisnáltunk, meg te is nagyon sokat adtál nekünk.
Mindenesetre nem vitatkozom, csak mondom, hogy személy szerint nem szeretném, ha lassúlna a képzés bármilyen formában.
|

05-02-2009, 16:05
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
az első két lépés abban az esetben hagyható ki, amennyiben:
1. teszt van, és te adsz nekünk 1 millió fémrögöt 1 aranyért
2. adsz egy rakás lóvét, amiből egymás által legyártott, ám fel nem használt kardot megvehetjük
|
Bármily hihetetlen dolog, de később is lehet bárkinek fegyvert gyártania, amiket megvehetsz a piacon.
Quote:
Feltehetőleg nem lesz az embernek mindig sokszázezer Vagyona, hogy csak úgy megvásároljon magának 9 fegyvert, meg 9 páncélt.
|
Sokféle játékot lehet játszani. Ezek egyike a pénzszerzés. Már most kereskedelemmel rengeteg pénzt össze tudsz szedni. Erre rájön később az, hogy még közben a moboktól is tetemes mennyiséget össze tudsz szedni, illetve küldetésekből is kapsz pénzt.
Quote:
ez most egy speciális helyzet, mert rengeteg nyersanyagunk van nagyon olcsón, és 3 karakterünk, amibe mi is rengeteg pénzt cisnáltunk, meg te is nagyon sokat adtál nekünk.
|
Később mégspeciálisabb helyzet lesz, mert nem 10-15 ember fog (remélem!  ) játszani, hanem sokkal több, akik biztosítják a folyamatos ellátást.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

05-02-2009, 16:11
|
Senior Member
|
|
|
|
Úgylegyen. 
|

05-02-2009, 17:49
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
egyébként pediga többi újítás REMEK!
főleg ez a "lehet oda építeni, ahol toboroznak"...
ezzel máris kiküszöböltünk egy később nagymértékben felmerülő problémát, miszerint totál ki tudom nyírni az ellenfeleimet, hiszen éjjel belopózok a városába, és minden szabad négyzeten elkezdek toborozni... az életbe nem tud a városába építeni... Ezt már akartam írni, de ez a frissítés megelőzött  Köszönjük!
|
Ezt eddig sem tudtad megcsinálni, mert ha máshol elkezdesz képezni, az előző megszakad. Így max 3 négyzetet tudsz 3 karakterrel elfoglalni
Tetszenek az újítások, de nagyon remélem, hogy a klánháború valami kiegészítővel vissza lesz téve, mert mindenképpen jó ötlet, akkor is, ha most nem használtuk!!!
|

05-02-2009, 17:53
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Tetszenek az újítások, de nagyon remélem, hogy a klánháború valami kiegészítővel vissza lesz téve, mert mindenképpen jó ötlet, akkor is, ha most nem használtuk!!!
|
Ha már a teszt alatt sem használjátok, amikor semmi más feladat nincs, csak hogy ezt nézzétek meg, akkor erről egyelőre ennyit. 
|

05-02-2009, 18:05
|
Senior Member
|
|
|
|
egy gondolatfoszlány: mi lenne, ha nem csak TP-t kapna a klánháború nyertese, hanem a klánvagyon bizonyos %-át? Mint pl Hódítóban... úgy megvariálva, ha magamnál kisebb klánt támadok, akkor a bent lévő vagyon 3%-át, ha nagyobbat, akkor 6%-át...
Így talán jobban kelendő lenne ez a modul, hiszen jelen állapotában kevéssé éri meg használni, mert annyi idő alatt mobok gyilkolászásával több TP-t szerzünk, vagy kereskedelemmel sok pénzt.
mit szólsz?
|
The Following User Says Thank You to [HTPA]GeeForce For This Useful Post:
|
|

05-02-2009, 18:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
egy gondolatfoszlány: mi lenne, ha nem csak TP-t kapna a klánháború nyertese, hanem a klánvagyon bizonyos %-át? Mint pl Hódítóban... úgy megvariálva, ha magamnál kisebb klánt támadok, akkor a bent lévő vagyon 3%-át, ha nagyobbat, akkor 6%-át...
Így talán jobban kelendő lenne ez a modul, hiszen jelen állapotában kevéssé éri meg használni, mert annyi idő alatt mobok gyilkolászásával több TP-t szerzünk, vagy kereskedelemmel sok pénzt.
mit szólsz?
|
Ez jó ötlet, hisz csak úgy nem költheti el a pénzt azért sem, mert akkor "csődbe" megy a klán, gy hagyi kell pénzt, amiből elmegy valamennyi 
Támogatom 
De ezen még lehetne finomítani. Azt is lehessen szerintem klánháború alatt, hogy az ellenfér városában lévő eliteket meg miegyebet ami állomásoztatva van, azokat lehessen támadni. Illetve valami rongáló lehetőséget is be kell vezetni, mert különben lehet, hogy 1x kinyiffantottam véletlen az ellenfelem, és soha többet nem bújok elő, és kapom a párezer tp-t!
Ezért mondjuk lehessen épületet bontani. Egy épület lebontása annyi lenne mint a felépítése az ellenfélnél 
(vagy rombolás)
Vélemény?? 
|

05-02-2009, 18:20
|
Member
|
|
|
|
Újraindítás volt, vagy csak én lettem kidobva?? 
|

05-02-2009, 18:27
|
Senior Member
|
|
|
|
én folyamat bentvoltam..
|

05-02-2009, 18:29
|
Senior Member
|
|
|
|
ezt a rombolást nem támogatom addig, amig nincs "szabadság" funkció, mert mondjuk 1 napig nem tudok fellépni, és 0-ra bontják a városom... az azért para.
vagy nyaralni megyek, vagy akármi.
de egyébként az ötlet jó!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|