|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

11-23-2008, 21:39
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Hobbi: fantasy könyvek olvasása minden mennyiségben. Rossz szokásom hogy 500 oldalas könyv is kb. fél napig tart, ha van időm olvasni.
régi kínai-japán szamurájos filmek.
hód :-D
|

11-23-2008, 22:07
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
A haverokkal élő-szerepjátékokra szoktunk járni, amire eleinte kicsit furcsán nézett a család  Főleg a jelmez és kellékgyártás nem tetszik nekik... de sebaj, kint vagyunk a friss levegőn, mozgunk, és még élvezzük is 
Ezek mellett szeretek olvasni, úszni, biciklizni (legalább ebben nem lehet SEMMI kifogásolni valót találni  ).
(És szeretem a természettudományokat is, amire sokan furcsán tekintenek - főleg olyanok, akik vagy buták és nem értik, vagy egyszerűen nem szeretnek tanulni - és néhányan 'strébernek titulálnak, pedig nekem nem mániám a tanulás, a jegyek fikarcnyit sem érdekelnek, pusztán a körülöttem való világ megismerése és megértése hajt. Hasonló okokból érdekel a történelem is... kifejezetten hazánké, annak ellenére, hogy néhol könnyfakasztó  )
|
The Following 5 Users Say Thank You to Andrew For This Useful Post:
|
|

11-23-2008, 22:27
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
A haverokkal élő-szerepjátékokra szoktunk járni, amire eleinte kicsit furcsán nézett a család  Főleg a jelmez és kellékgyártás nem tetszik nekik... de sebaj, kint vagyunk a friss levegőn, mozgunk, és még élvezzük is 
Ezek mellett szeretek olvasni, úszni, biciklizni (legalább ebben nem lehet SEMMI kifogásolni valót találni  ).
(És szeretem a természettudományokat is, amire sokan furcsán tekintenek - főleg olyanok, akik vagy buták és nem értik, vagy egyszerűen nem szeretnek tanulni - és néhányan 'strébernek titulálnak, pedig nekem nem mániám a tanulás, a jegyek fikarcnyit sem érdekelnek, pusztán a körülöttem való világ megismerése és megértése hajt. Hasonló okokból érdekel a történelem is... kifejezetten hazánké, annak ellenére, hogy néhol könnyfakasztó  )
|
Ezzel kb így vagyok én is.Töri nem annyira érdekel, de azért ha van egy jó történelmi film akkor megnézem.természettudományokban viszont csak az érdekességek érdekelnek.Egy biosz óra számomra uncsi, de egy különös betegségről szóló film nem.Ami meg aztán a csúcs a matek.Nagyon érdekel, és szerencsére eszem is van hozzá 
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

11-23-2008, 22:33
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Ezzel kb így vagyok én is.Töri nem annyira érdekel, de azért ha van egy jó történelmi film akkor megnézem.természettudományokban viszont csak az érdekességek érdekelnek.Egy biosz óra számomra uncsi, de egy különös betegségről szóló film nem.Ami meg aztán a csúcs a matek.Nagyon érdekel, és szerencsére eszem is van hozzá 
|
Nekem olyan fejem van a matekhoz, mint egy csigának, pedig az oviban még én voltam a legjobb!  Mindig megdicsért az óvónéni anyukámnak, hogy milyen ügyes vagyok 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following 3 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

11-23-2008, 22:48
|
Member
|
|
Longevity: 87%
|
|
Quote:
|
Nekünk táborban volt ez jó buli  mikor kint aludt a fél tábor a sátrakban és akkor este éjfél után játszottó jó szerepjátékokat... meg a gyilkosos amikor a mesélő izom rémítő történetet talált ki és kijelölt 1 gyilkost aki gond nélkül néha leigaázta az egész csapatot  mint pl én 1 zseblámpával  azóta sem tudok úgy lopaodni .
|

11-23-2008, 22:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
.Ami meg aztán a csúcs a matek.Nagyon érdekel, és szerencsére eszem is van hozzá 
|
Én a helyedben nem fitoktatnám 
|

11-23-2008, 22:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
21-ből vagy 100-ból? Azért fontos a skála nagysága is, hogy az ember gyermeke ne érezze magát manipuláltnak! 
|
40ból  és amikor 20on van akkor már 4házzal arréb kijön a csávó az utcára... egyszer teszteltem a 40et  és olyan bátor voltam,hogy a biztosítékot nyomtam le a rádió helyett  majd szobába fel rádió ki hang le 4re vissza le főkapcsoló fel 
|

11-23-2008, 22:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by rak_loo
Nekünk táborban volt ez jó buli  mikor kint aludt a fél tábor a sátrakban és akkor este éjfél után játszottó jó szerepjátékokat... meg a gyilkosos amikor a mesélő izom rémítő történetet talált ki és kijelölt 1 gyilkost aki gond nélkül néha leigaázta az egész csapatot  mint pl én 1 zseblámpával  azóta sem tudok úgy lopaodni .
|
És püföltétek egymást polifoam borításású dorongokkal, alias kardokkal miközben 10-15 kilós láncingekben futkároztatok?   
Mi nem kockával és könyvvel játszunk, hanem karddal és pajzzsal, még ha azok csak replikák is 
|

11-23-2008, 22:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
 nálunk ez nem így volt  körben álltunk 10-20an és 1 mesélő (Hussy) kitalált 1 igen érdekes történetet majd kijelölt 1 gyilkost miközben mindenkinek le van hajtva a feje és kapuszni a fejébe húzva majd körönként megölt valakit az illető és lehetett vádolni a másikat ,de csak ésszel... ja és a legfontosabb,hogy lehetett kérdezni1et a hullától  bár az az igazság,hogy egszer megdumáltam Hussyt és a kezembenyomta a zsebláámpát és azzal gyilkoltam 
|

11-23-2008, 23:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
legnagyobb buli az volt mikor vaksötétben felestünk egymás sátrának a köteleiben meg kimentünk a szomszédba a rendőrség elé beszélgetni és vittem a hálózákot...
Remélem Red jövőre jössz te is 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|