Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Mi a hobbid/párod/családtagjaid hobbija? Hogy toleráljátok egymás hóbortjait? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3266)

Reni 11-22-2008 09:09

Mi a hobbid/párod/családtagjaid hobbija? Hogy toleráljátok egymás hóbortjait?

Mivel szerettek foglalkozni a szabadidőtökben? Te/ családod / gyerekeid. Hogy toleráljátok egymás hobbijait?

Engem elsősorban a csillagászat és a légköri jelenségek megfigyelése vonz. Emiatt gyakran a leglehetetlenebb időpontokban kell autóba vágódni és menni a legjobb észlelőhelyet keresni. Családom eleinte stikkesnek nézett, mára van olyan is hogy ők is jönnek velem :)

A férjemet viszont minden ami berreg. Fúr-farag vizijárművektől, földön, hóban, jégen menőkig a levegőben repülőkig mindent szerkeszt, életveszélyes egy pasi. Persze emellett a gyári járműveket sem veti meg, csak mindig azokat is át kell bütykölnie mert semmit sem tudnak kedvére gyártani :) Igen, elég gyakran mentünk a balesetire régebben, mostanra mintha kicsit megfontoltabb lenne. Viszont a frász kerülget mert a kisfiamon is egyre jobban látszanak az apja tünetei ..

vityu 11-22-2008 10:02

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 197496)
Engem elsősorban a csillagászat és a légköri jelenségek megfigyelése vonz.

És holdszivárványt láttál már? Azt egyszer én nagyon szeretnék!

Ati 11-22-2008 10:17

Végre ismét szereztem egy működő akkutöltőt (vagyis még nem próbáltam, remélem, hogy működik... :D), úgyhogy lehet majd újra akkukat tölteni a nagy fotómasinába, és fotózni a havas tájat, ha már úgyis itt a tél. :)

rak_loo 11-22-2008 10:44

A hugom imád énekelni csak az a baj,hogy még csak 7éves és én nem igazán vagyok oda a hangjáért:), én az elektronikát szeretem :) itt is van 1 hetes művem,büszke vagyok rá ^^

Ati 11-22-2008 10:52

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 197504)
én az elektronikát szeretem :) itt is van 1 hetes művem,büszke vagyok rá ^^

Wow, nocsak, nocsak. Gratula hozzá. Engem is érdekelt ez a téma, de sose volt igazán türelmem hozzá. Amikor minden mindennel összefolyt, akkor feladtam. :D

rak_loo 11-22-2008 11:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 197505)
Wow, nocsak, nocsak. Gratula hozzá. Engem is érdekelt ez a téma, de sose volt igazán türelmem hozzá. Amikor minden mindennel összefolyt, akkor feladtam. :D

Azért nekem sem volt zökkenőmentes :) Csak a ledes részt 5ször csináltam meg, a főpanelt pedig 4. és az volt a legdurvább ,hogy 4szer kelletbemennem a városba nyáklemezért<<<10km :)

Redback 11-22-2008 22:21

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 197508)
Azért nekem sem volt zökkenőmentes :) Csak a ledes részt 5ször csináltam meg, a főpanelt pedig 4. és az volt a legdurvább ,hogy 4szer kelletbemennem a városba nyáklemezért<<<10km :)

De busszal mentél fogadjunk :p

Szabadidőmben mit csinálok?
Nos, érdekes kérdés az én esetemben.A rubikozás minden féle képpen ide tartozik.A hód is :p .No de az edzés, az már más.Az már az életem része, nem szabadidő, nem kényszer, de azért ezt is ide sorolnám.Talán egy idézet ehhez, kicsit átköltve:

"Mond röpi nélkül mit érek én,
mond röpi röpi nélkül mit érek én!"

rak_loo 11-22-2008 22:33

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 197580)
De busszal mentél fogadjunk :p

Szabadidőmben mit csinálok?
Nos, érdekes kérdés az én esetemben.A rubikozás minden féle képpen ide tartozik.A hód is :p .No de az edzés, az már más.Az már az életem része, nem szabadidő, nem kényszer, de azért ezt is ide sorolnám.Talán egy idézet ehhez, kicsit átköltve:

"Mond röpi nélkül mit érek én,
mond röpi röpi nélkül mit érek én!"

ha csak busszal kellet volna menni...reggel suli aztán 12essel kelethez és mivel pont késtem az aktuálist ezért go állomás :) és 4nap egymás után

De a mai nap mottója: Repüjj Tátos

Goldy 11-23-2008 08:41

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 197504)
A hugom imád énekelni csak az a baj,hogy még csak 7éves és én nem igazán vagyok oda a hangjáért:), én az elektronikát szeretem :) itt is van 1 hetes művem,büszke vagyok rá ^^

ööö és ez mi? :):o

Hobbik parkolópályán, itt most babázás van 1000L :) jah meg a szakmérnökire is tanulni kell...

rak_loo 11-23-2008 10:46

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 197607)
ööö és ez mi? :):o

Hobbik parkolópályán, itt most babázás van 1000L :) jah meg a szakmérnökire is tanulni kell...

Sztereó kivezérlésjelző :P

All times are GMT +1. The time now is 08:25.