![]() |
Mi a hobbid/párod/családtagjaid hobbija? Hogy toleráljátok egymás hóbortjait?
Mivel szerettek foglalkozni a szabadidőtökben? Te/ családod / gyerekeid. Hogy toleráljátok egymás hobbijait?
Engem elsősorban a csillagászat és a légköri jelenségek megfigyelése vonz. Emiatt gyakran a leglehetetlenebb időpontokban kell autóba vágódni és menni a legjobb észlelőhelyet keresni. Családom eleinte stikkesnek nézett, mára van olyan is hogy ők is jönnek velem :) A férjemet viszont minden ami berreg. Fúr-farag vizijárművektől, földön, hóban, jégen menőkig a levegőben repülőkig mindent szerkeszt, életveszélyes egy pasi. Persze emellett a gyári járműveket sem veti meg, csak mindig azokat is át kell bütykölnie mert semmit sem tudnak kedvére gyártani :) Igen, elég gyakran mentünk a balesetire régebben, mostanra mintha kicsit megfontoltabb lenne. Viszont a frász kerülget mert a kisfiamon is egyre jobban látszanak az apja tünetei .. |
Quote:
|
Végre ismét szereztem egy működő akkutöltőt (vagyis még nem próbáltam, remélem, hogy működik... :D), úgyhogy lehet majd újra akkukat tölteni a nagy fotómasinába, és fotózni a havas tájat, ha már úgyis itt a tél. :)
|
A hugom imád énekelni csak az a baj,hogy még csak 7éves és én nem igazán vagyok oda a hangjáért:), én az elektronikát szeretem :) itt is van 1 hetes művem,büszke vagyok rá ^^
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szabadidőmben mit csinálok? Nos, érdekes kérdés az én esetemben.A rubikozás minden féle képpen ide tartozik.A hód is :p .No de az edzés, az már más.Az már az életem része, nem szabadidő, nem kényszer, de azért ezt is ide sorolnám.Talán egy idézet ehhez, kicsit átköltve: "Mond röpi nélkül mit érek én, mond röpi röpi nélkül mit érek én!" |
Quote:
De a mai nap mottója: Repüjj Tátos |
Quote:
Hobbik parkolópályán, itt most babázás van 1000L :) jah meg a szakmérnökire is tanulni kell... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:25. |