Hódító / Queosia forum Mobile
Page 6 of 8
« First < 456 78 >
Általános beszélgetés Hódítós témákban>Kiürülő topok.
Croissant 16:29 06-03-2008
Már ne haragudj, de ez elég gyenge érvelés volt...
Én sem voltam még hulla, vagy tábornok a hódban, de azért elolvastam a rájuk vonatkozó dolgokat a súgóban... :-)
[Reply]
sutike31005 16:31 06-03-2008
Originally Posted by Kirhal:
mivel normálba még nem találkoztam ezzel a problémával,mivel ott nem voltam még 4ik,igy nem olvastam el a súgóban ezt a részt.
most ha ettől nagy pancser vok akkor légy vele boldog.
nem lehet mindenki olyan profi mint egyesek...
hát igen bár nem ez volt a hangsuly, hogy profi vagy nem.. hanem az hogy olvastad vagy sem :-)D de ha tudni akarod szerintem játék elött minden infot gyujts ossze es utanna jatsz :-)
[Reply]
Kirhal 16:53 06-03-2008
Originally Posted by sutike31005:
hát igen bár nem ez volt a hangsuly, hogy profi vagy nem.. hanem az hogy olvastad vagy sem :-)D de ha tudni akarod szerintem játék elött minden infot gyujts ossze es utanna jatsz :-)

én igyexem elolvasni,és biztos vok benne h olvastam ezt a részt,de ha egyszer a gyakorlatban nem találkozom vele,akkor elfelejtem.ennyi történt.
de bocsánat h nem ismerem súgó minden betűjét,és ezt ide mertem irni.
[Reply]
Valezius 17:02 06-03-2008
én igyexem elolvasni,és biztos vok benne h olvastam ezt a részt,de ha egyszer a gyakorlatban nem találkozom vele,akkor elfelejtem.ennyi történt.
de bocsánat h nem ismerem súgó minden betűjét,és ezt ide mertem irni.
Nem az a baj, hanem, hogy látod, hogy enm tudsz fedezni, és nem a súgóhoz rohansz elsőként...
[Reply]
Kirhal 17:10 06-03-2008
Originally Posted by Valezius:
Nem az a baj, hanem, hogy látod, hogy enm tudsz fedezni, és nem a súgóhoz rohansz elsőként...
ok,igazad van.de nem kell leharapni a fejem mert valamit meg mertem itt kérdezni.akkora bűn ez?
[Reply]
Valezius 17:21 06-03-2008
ok,igazad van.de nem kell leharapni a fejem mert valamit meg mertem itt kérdezni.akkora bűn ez?
Ha az lenne már akkor leírom, amikor válaszoltam a kérdésedre :-)
[Reply]
Gyula 21:34 06-03-2008
Tisztelt fórumozók, Kifli bátyám, Vale, Süti, vissza olvastam pár oldalt. Arra kérnélek benneteket, hogy ne harapjátok le kirhal fejét, mert nem rosz srác, a szövim, rendes srác ás ügyesen játszik a súgót is bátran olvasgatja, de sajnos nem úgy született, hogy a hodító minden fortélya és tudása benne volt a fejében.

Köszönöm.
[Reply]
Valezius 21:40 06-03-2008
Originally Posted by Gyula:
Tisztelt fórumozók, Kifli bátyám, Vale, Süti, vissza olvastam pár oldalt. Arra kérnélek benneteket, hogy ne harapjátok le kirhal fejét, mert nem rosz srác, a szövim, rendes srác ás ügyesen játszik a súgót is bátran olvasgatja, de sajnos nem úgy született, hogy a hodító minden fortélya és tudása benne volt a fejében.

Köszönöm.
Azt hiszem az én nevem nem illik ebbe a sorba, én minden megjegyzés nélkül válaszoltam a kérdésére...
És a másik hozzászólásomban is csak magyarázatot kerestem arra, hogy a többiek miért szólták le :-)
[Reply]
J.Ati 21:50 06-03-2008
Originally Posted by Croissant:
Kb. én is erre gondoltam az előző hsz-em alkalmával, mégha az egyeseknek nem tetszett is...
A stílusoddal van oltári nagy probléma!
Talán nem kéne lenézned az embereket:-)

Originally Posted by Gyula:
Tisztelt fórumozók, Kifli bátyám
Kifli a bátyád?:-):-)
[Reply]
Croissant 22:00 06-03-2008
Egyáltalán nem érzem, h probléma lenne a stílusommal...
Tudom, h van akinek nem tetszik, ettől még az enyém...

Alig hinném, h bárkit is lenéztem volna... Emberi hangnemet alkalmazva tettem szóvá egy emberi hibát, ennyi...
[Reply]
Page 6 of 8
« First < 456 78 >
Up