Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Kiürülő topok. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3015)

BigPi 05-30-2008 22:31

Kiürülő topok.

Kiürülő topok.
Látatok már kiürülő topot? Nem?
Én sajnos igen, és bizony egyre gyakrabban.
Azt kérdezitek, hogy ürülhet ki a top, vagy hogy egyáltalán mit értek ez alatt?

Kisebb létszámú csoportoknál tapasztaltam ezt a jelenséget, ami abból áll, hogy az első húsz helyről rövid idő alatt sok ország (8-10) lép szintet.

Miért baj ez?
Bajnak nem baj, csak ennek következtében egyre elérhetetlenebbé válik a maximális hektár. Persze tudom, hogy nem kötelező maxon fellépni, de ez miatt a top egyre kisebb hektáron kénytelen szintet lépni. Ráadásul azt is tömegesen teszi. Hogy miért tesznek így? Talán, mert nem látnak más esélyt a fejlődésre, vagy sok egyéb oka lehet.

Szerintetek ez egy időszakos probléma, vagy hosszú távon komolyabb gondot is okozhat ez a jelenség?
Az egyik csoportban jelenleg ez a lépéshatár 20%-kal van lejjebb, mint a maximális hektár, de ha mi is lépünk már pedig nekünk is kell, akkor 30%-kal lesz lejjebb.

csabi 05-30-2008 22:36

melyik csoportban van ez?

Valezius 05-30-2008 22:38

A német verzió megjelenésekor ez a helyzet állt elő L-ben G-ben, és bizonyára följebb is, odáig nem mentem el. (V-ben még elég sokan voltak, azt nem sorolnám ide)
Egyszer se éreztem gondnak :)

Ha valaki max hekin akar lépni, nem hiszem, hogy nem tudja megcsinálni.
Lehet nem 1000kör alatt, de ez nem is baj.

csabi 05-30-2008 22:42

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 177999)

3/E-ben szinte lehetetlen elérni a 4-es csoport maximumát..

a top első ori 53k ponton van(szabis), az első aktív ori 45K-n. :(

Kutyuleee 05-30-2008 22:43

Kedves Bigpi, sztem ez csak vaklárma, mert ez eddig is így volt:) 1-2szövi felüti magát letölti az 1k kört és lép, és ilyenkor visszaesik:) aztán megint jönnek páran. ez eddig is így volt, legalábbis R-ben

Croissant 05-30-2008 22:50

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 177999)
A német verzió megjelenésekor ez a helyzet állt elő L-ben G-ben, és bizonyára följebb is, odáig nem mentem el. (V-ben még elég sokan voltak, azt nem sorolnám ide)
Egyszer se éreztem gondnak :)

A német V-ben aligha lesz olyan ori, aki max. területen tudna lépni, még 2000 kör alatt sem...

Valezius 05-30-2008 22:51

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 178004)
A német V-ben aligha lesz olyan ori, aki max. területen tudna lépni, még 2000 kör alatt sem...

Amikor megnyílt volt olyan, akinek sikerült, akkor most miért lenne nehezebb a helyzet? :)

Croissant 05-30-2008 22:56

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 178005)
Amikor megnyílt volt olyan, akinek sikerült, akkor most miért lenne nehezebb a helyzet? :)

58 oriból 28 van szabin, az első aktív ori 16k értéken áll...

vityu 05-30-2008 22:58

Én azt sem értem, hogy mi abban a baj, ha nem tudsz max hektáron lépni. Majd megoldod a köv szinten.

Zoli 05-30-2008 23:13

A német 5 azért jó, mert 300 heki alatt simán bent vagy a topban...mondjuk halál unalmas :)

All times are GMT +1. The time now is 16:20.