|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

06-02-2008, 11:54
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Én azt sem tudom, egy tekiíró mit keres 200 hekin....
3% barakk 3% torony, 4% templom, 1 db kocsma, 5 db bank, 19% ház, 14% tanya, 55% könyvtár. (ennyi tanya a teljesen biztonságos önellátóság miatt nem árt, így akár 2 naponta is elég benézned, még a leártózást se nagyon érzed meg, de termsézetsen lehet élezni a dolgokat.)
|
Ettől sokkal jobban be vagyok védve, minden téren, "csak" 49%könyvtárral írok.
Egyébként miért ne lehetne 200hektáron egy tekercsíró? Elvileg nem kell semmitől tartania, ha nem árt senkinek, lopni tud bőven kezdőket, sőt még fosztogatni is befér sokhoz, ha sok lenne benn a pénz, de tőlük nem lehet várni megtorlást. Sőt, semmit. Azokat, akiknek bármilyen kis hírnevük van, meg sem próbálom gömbözni, mert valszeg egy céllal vagyunk ott, pénzt csinálni a játék felsőbb részeire. Ha meg valaki elindul és pont engem ver be földért, akkor azt a 10x hektárt nevetve, fillérekből visszafedezem. Tehát miért nem jó ott a tekercsíró?
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

06-02-2008, 11:57
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Mert szerintem szem előtt van.
Nekem mindegy, hogy hol van, csak magánjáték-stílus, hogy én előbb leveretem magam, és inkább 5 könyvtárral kevesebből írok, de még soha nem vertek be. Egyszer sem. (Mondjuk nem sűrűn írkálok kis hekin, szerintem unalmas...)
|

06-02-2008, 12:04
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Mert szerintem szem előtt van.
Nekem mindegy, hogy hol van, csak magánjáték-stílus, hogy én előbb leveretem magam, és inkább 5 könyvtárral kevesebből írok, de még soha nem vertek be. Egyszer sem. (Mondjuk nem sűrűn írkálok kis hekin, szerintem unalmas...)
|
Ezt az unalmas dolgot aláírom!
De 2hónapja írok tekercset, a saját hülyeségemből hagytam benn pénzt néha, és azt vittél el fosztással, de kb ennyi volt. Ja, meg volt valaki, aki rajtam rugaszkodott neki a csoportnak. De mivel ott sok a nagyon kezdő, így feleannyira sem unalmas, mert lehet lopkodni, meg mókázni az éplistákon, meg a gömbökön.
Na de elég az off-ból! Bocsi Remy! 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|