Quote:
Originally Posted by Goldy
A gyereket a szüleinek és a családjának kellene elsősorban nevelni azért él családban és nem intézetben...
|
Én magamból indulok ki és a munkámat hozom előtérbe. 5.45-kor kelek és 6.15-kor megyek munkába minden nap, nincs hétvége, nincs szabadnap, havi 28-30-31 napot dolgozok, csak ünnepnap van. 15.00-kor végzek, ha végzek, de lehet tovább kell maradnom, mert nem végeztem és csak másnap lenne több munkám azáltal. Szombaton 17.00-ig kell lennem. Ahohy jön be a jó idő minden nap legalább +2 órát dolgoznom kell. Hazaérek 16.30 körül, amikor már Sándor otthon van a bölcsiből. Evés fürdés, mert emberből vagyok és elment megint egy óra, mert nekem is jó leülni, eljött a fél hat. Ha otthon van, akkor hétig tudok vele játszani, foglalkozniu, mert hétkor vacsi, utánna fürdés és alvás. Ha délután nem alutt a bölcsibe, akkor ez fél órával előrébb jön. Miután lefeküdt, leülök a gép elé és gépelem a könyvemet, mert köt az általam szabott határidő. Tízkor le kell feküdnöm, mert fizikai munkát végzek és korán kelek. Magamra egyátalán nincs időm, exem állandóan frusztrál. Annyit foglalkozom a fiammal amennyit csak tudok, de az a másfél-két óra csak arra éleg, hogy örüljünk egymásnak.