|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

04-24-2006, 09:03
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by SiMON
Erre tenném azt a javaslatot, hogy legyen egy új személyiség pl. egy Őrző megnevezéssel amivel körülbelül 60-65% os lopás védelemet lehetne elérni.
|
Nem rossz 5let, de én maximum 20% védelmet adnám csak oda. Mint a túlélőnek...
60-65% NAGYON sok...
|

02-10-2007, 17:25
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by SiMON
Erre tenném azt a javaslatot, hogy legyen egy új személyiség pl. egy Őrző megnevezéssel amivel körülbelül 60-65% os lopás védelemet lehetne elérni.
Lényeg, hogy a 10000 db ne 6000db ot zsákmányoljanak hanem 2500-max3000 igy játszható maradna minden faj.
|
Engem leginkább még mindig ez fogott meg 
(ez már csak azért is figyelemreméltó, mivel legkedvesebb specializációm a toli)
A tekercsileg lopható fajok viszont tényleg határázottan könnyen tönkretehetők tolvajokkal...
Ezt az ötletet szeretném kicsit finomítani, az őrzőtől 30%-al kevesebb tekercset lehessen lopni. Nagyobb védelemnek nincs értelme mert azzal tényleg az óriást és gnómot szorítják vissza, de bele illene az eddigi személyiségekbe, túl nagy bónuszt nem ad, mégis használható, egy őrző törpe tekercseit is el lehet vinni, csak több idő kell hozzá...
Aki volt már törpével, az remélem átérzi ennek a személyiségnek az életképességét 
Nem valószínű, hogy első személyiségnek sokan fogják választani, viszont kiskettes gazdálkodó-őrző az talán már nem is mutat rosszul.
Azért a törpét hoztam fel példának, mert a tekilopás ellen ez a faj tud szerintem a legkevésbé védekezni, elf, ember tolisabb fajok, ork meg kemény hadi, bár ork tábornok-őrző se rossz párosítás...
Lehet mondani, hogy egy gnóm ilyet sose választana, igaz is, viszont még nem sok óriás tolvajt láttam szaladgálni 
Satovári Klán (#327287)
|

02-11-2007, 02:05
|
Member
|
|
|
|
Uj személyiség
Kosza otlet! Nos a neve épitész. Ezáltal olcsobban és kevesebb nyersanyagbol huzod fel az épuleteket, kevesebb a fenntartási ktg, olcsobban bontod le, és (talán +a lebontott épulet után a raktáradba kerul a nyersanyag)... Ilyen dolgokat gondoltam neki.. Nem irtam % okat, h mennyivel, az már megbeszélés tárgya... No johetnek a reakciok az epitész ellen. Udv 

02-11-2007, 09:52
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Nekem is ilyesmi jutott eszembe, így képzelem el az építészt:
Épületei erősebbek, tehát gyújtáskor 1/3-dal kevesebb ég, földrengéskor 1/3-dal kevesebb omlik össze. Épületei korszerű technológiával készültek (  ), így bontáskor a nyersanyag 1/3-át visszakapja.
(Számokba kéretik nem belekötni, azokon lehet módosítani)
Ez egy picit segítene a hullákon is.
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Kosza otlet! Nos a neve épitész. Ezáltal olcsobban és kevesebb nyersanyagbol huzod fel az épuleteket, kevesebb a fenntartási ktg, olcsobban bontod le, és (talán +a lebontott épulet után a raktáradba kerul a nyersanyag)... Ilyen dolgokat gondoltam neki.. Nem irtam % okat, h mennyivel, az már megbeszélés tárgya... No johetnek a reakciok az epitész ellen. Udv 
|
Most erre mit mondjak, talán végig kéne olvasni a topicot pár embernek...
|

03-21-2007, 21:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
mezögaszdász személyiség millen lenne?konkrétan semmi okosság nem jut eszembe vele kapcsolatban,csak egy picit jobb kajatermelése lehetne
|

03-21-2007, 21:01
|
Member
|
|
|
|
a gazdálkodó kap +10% kajatermelést. 
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

03-22-2007, 09:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Eke
mezögaszdász személyiség millen lenne?konkrétan semmi okosság nem jut eszembe vele kapcsolatban,csak egy picit jobb kajatermelése lehetne
|
a gazdálkodóhoz mit szólnál 

09-30-2007, 20:37
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Nem értek egyet az Őrzővel, feleslegesnek érzem, ennek ellenére hasznos új személyiségekre nyitott vagyok...
|

12-02-2007, 13:32
|
Junior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Nem lenne rossz, mindenképpen kell valami, ami az orkoknál, törpéknél a tekilopásnak gátat szab. Nekem egyszer volt ork orim, de soha többet nem lesz, pontosan ez miatt.
|

12-02-2007, 13:40
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attee
Nem lenne rossz, mindenképpen kell valami, ami az orkoknál, törpéknél a tekilopásnak gátat szab. Nekem egyszer volt ork orim, de soha többet nem lesz, pontosan ez miatt.
|
Aki ráérez igazán az orkra, annak mindig ork lessz. 
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|