|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-11-2008, 18:58
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kós00792
Nekem az a baj, hogy nem a kedvem a párbajoktól, sőt. .
|
Hö?
Szerintem nem feltetlen szukseges ez a dolog, aki azt akarja, hogy ne tudjak ki o, ne forumozzon, vagy ne ugy, hogy ra lehessen ismerni, ennyi az egesz...

02-11-2008, 19:18
|
 |
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Hö?
Szerintem nem feltetlen szukseges ez a dolog, aki azt akarja, hogy ne tudjak ki o, ne forumozzon, vagy ne ugy, hogy ra lehessen ismerni, ennyi az egesz...
|
Ezt nem értem miért ezt a részt idézted be a hszemből 
|

02-11-2008, 20:18
|
|
Member
|
|
|
|
olyanra gondoltam, hogy mindenkinek más lenne a sorszáma személytől függően. szóval ha mondjuk nekem #10000 az x, akkor pistikének #10005, de ezek a sorszámok a párbaj folyamán személyenként fixek maradnak, ezért megjegyezhetőek, hogy ki-ki. csak mivel mindenkinek más másik ember, ezért kettő dolgot is nyerünk:
1. összejátszani egy fokkal nehezebb
2. anonymabb lesz a párbaj
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

02-11-2008, 20:20
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
olyanra gondoltam, hogy mindenkinek más lenne a sorszáma személytől függően. szóval ha mondjuk nekem #10000 az x, akkor pistikének #10005, de ezek a sorszámok a párbaj folyamán személyenként fixek maradnak, ezért megjegyezhetőek, hogy ki-ki. csak mivel mindenkinek más másik ember, ezért kettő dolgot is nyerünk:
1. összejátszani egy fokkal nehezebb
2. anonymabb lesz a párbaj
|
Ettől még ha kimegy fórumra, hogy "Szia, Pisti vagyok", akkor máris tudod, hogy ő a Pisti. Míg ha ezt #12345 sorszámmal teszi, ami az eredeti sorszáma, akkor beszélgethettek nyugodtan a fórumon, anélkül, hogy kiderülne, hogy melyik az ő országa, teszemazt a #1000001-es.
|

02-11-2008, 20:22
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Nekem tetszik az ötlet, télleg segítene, hogy valóban anonym legyen a párbaj.

02-11-2008, 20:44
|
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ettől még ha kimegy fórumra, hogy "Szia, Pisti vagyok", akkor máris tudod, hogy ő a Pisti. Míg ha ezt #12345 sorszámmal teszi, ami az eredeti sorszáma, akkor beszélgethettek nyugodtan a fórumon, anélkül, hogy kiderülne, hogy melyik az ő országa, teszemazt a #1000001-es.
|
igen, de ha beírja hogy : "Szia, Pisti vagyok, és én vagyok az 1000001-es", , akkor már a kivötkeztetés esélye, hogy ki kicsoda , már nőtt is.
Ha valaki anonym párbajon elárulja, hogy ő kicsoda, akkor mi gátolja abban, hogy elárulja hogy melyik ország is az övé ??
Szerintem valaki fórumozhasson úgy anonym párbajon, hogy ne tudják hogy ő is részt vesz a párbajon. Jól gondolom, hogy ennek a lehetőségnek így lőnének?
Részben tartozik ide, de lehetne olyan módosítás, hogy párbaj végeztével 5 percig még elérhető lenne a menüből a fórum?
lenne idő elköszönni a másiktól tapasztalatot cserélni vagy ilyesmi. Ember közelibb lenne a vége, nem csak egy felhívó szöveg, hogy már nem leeht belépni  (((((( esteleg az oszág is láthatóvá válna , pontlista stb, csak minden egyhelyben állna.Ha igen szívesen látnék ennek is egy új topicot...
OFF
10001 1/A *Pannónia*
100001 1/A __*HÓHÉR*__
kíváncsian várjuk az 1000001-es sorszám kié lesz   
|

02-11-2008, 21:32
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
igen, de ha beírja hogy : "Szia, Pisti vagyok, és én vagyok az 1000001-es", , akkor már a kivötkeztetés esélye, hogy ki kicsoda , már nőtt is.
Ha valaki anonym párbajon elárulja, hogy ő kicsoda, akkor mi gátolja abban, hogy elárulja hogy melyik ország is az övé ??
Szerintem valaki fórumozhasson úgy anonym párbajon, hogy ne tudják hogy ő is részt vesz a párbajon. Jól gondolom, hogy ennek a lehetőségnek így lőnének?
|
ennek eddig is lőttek, mert a jelentkezési oldalon úgyis látod, hogy milyen országok jelentkeznek/jelentkeztek, szal semmilyen úgy infót nem tartalmazna.
Quote:
Részben tartozik ide, de lehetne olyan módosítás, hogy párbaj végeztével 5 percig még elérhető lenne a menüből a fórum?
lenne idő elköszönni a másiktól tapasztalatot cserélni vagy ilyesmi. Ember közelibb lenne a vége, nem csak egy felhívó szöveg, hogy már nem leeht belépni (((((( esteleg az oszág is láthatóvá válna , pontlista stb, csak minden egyhelyben állna.Ha igen szívesen látnék ennek is egy új topicot...
|
Ez viszont sztem is jó ötlet lenne.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules