|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

01-21-2008, 11:48
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Na most erre mondanék valamit, de ha kimondom, repülök a politika topikba, utána meg büntibe... Én mindenesetre betiltatnám azt a balliberális fröcsögést, amit az a két hölgy produkál. És valóban, az egyik tehetséges (volt!!), de a szoclib hátszél érdekében pénzre váltotta azt. Ez külön unszimpatikus egy lépés volt tőle.
Nem szeretem az olyan "művészt", aki a nagyobb bevétel érdekében köpönyegforgató módon ide-oda ugrál a politikai irányzatok között, hogy épp hol kap nagyobb publicitást.
Padödö off!
(ezzel nem állok szikora mellé, öszintén szolva talán életemben ha 1x hallottam.... nem tett mély benyomást, tehát nem érdekel, nem favorizálom)
|
Hulyeseg! Padodo rulez!
De hogy duhongjek:
Elegem van a toketlen pokerkommentatorokbol. (nem, nem Kordabol, bar a kedves feleseget kihagyhatta volna...) A multkor talan a sport klubbon neztem, es annyira rossz volt a kommentator, hogy hihetetlen, majdnem minden leosztasnal rosszul mondtak vmit....
Pl: csak 9-essel nyerhet. Amikor meg ket masik lappal is sora lett volna.... A legviccesebb az, ezzel kiesett a csavo, es bevagtak egy kommentet tole, hogy magyarazza, hogy meg volt 10 outja, es ezt le is forditottak....
Nagyon terjed ez a jatek, de hogy ne talaljanak mar normalis kommentatort hozza, aki azert tudja melyik lap mire jo...
Eszem megall... 

01-21-2008, 11:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Akkor is van egy leveled.  Ha sietsz, akkor ma még akár új sorszámod is lehet. 
|
Országod a következő időpontban ment szabadságra: 2008-01-20 23:21:41, innentől kezdve 72 órán át nem léphetsz be a játékba. Kérünk, hogy próbálkozz a 72 óra letelte után.
Tegnap este elküldtem a levelet 23-20kor és 23-21kor szabiztam az orit,mivel kicsit éhezős  ) Én azthittem minden rendbe,elküldtem az összekapcsolt orim számát,amire kérném és most,azt hagytam elő,azthittem minden rendbe,de ezekszerint,még vmit kelett vólna csinálnom!?  jahhhh és grrr.. brrr..., hogy ne offoljak 
|

01-21-2008, 12:02
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by belas
Országod a következő időpontban ment szabadságra: 2008-01-20 23:21:41, innentől kezdve 72 órán át nem léphetsz be a játékba. Kérünk, hogy próbálkozz a 72 óra letelte után.
Tegnap este elküldtem a levelet 23-20kor és 23-21kor szabiztam az orit,mivel kicsit éhezős  ) Én azthittem minden rendbe,elküldtem az összekapcsolt orim számát,amire kérném és most,azt hagytam elő,azthittem minden rendbe,de ezekszerint,még vmit kelett vólna csinálnom!?  jahhhh és grrr.. brrr..., hogy ne offoljak 
|
Jaja, valemelyikről küldj egy azonosítókódot még. Vagy amivel nyerted, vagy amire kéred. A lényeg, hogy legyenek összekapcsolva ezek egymással.
|

01-21-2008, 12:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Hulyeseg! Padodo rulez!
De hogy duhongjek:
Elegem van a toketlen pokerkommentatorokbol. (nem, nem Kordabol, bar a kedves feleseget kihagyhatta volna...) A multkor talan a sport klubbon neztem, es annyira rossz volt a kommentator, hogy hihetetlen, majdnem minden leosztasnal rosszul mondtak vmit....
Pl: csak 9-essel nyerhet. Amikor meg ket masik lappal is sora lett volna.... A legviccesebb az, ezzel kiesett a csavo, es bevagtak egy kommentet tole, hogy magyarazza, hogy meg volt 10 outja, es ezt le is forditottak....
Nagyon terjed ez a jatek, de hogy ne talaljanak mar normalis kommentatort hozza, aki azert tudja melyik lap mire jo...
Eszem megall... 
|
hát az eptt a csajszi szerintem jól kommentálta, de ott is voltak bakik. mondjuk vele egyszer játszottam és tök szimpatikus, kedves nő.
a horti gábornak a póker nagyon nem való, a fociban űberelhetetlen, de itt nem kéne.
de pont ez a csajszi írta az onlinepokerhu.com fórumán, hogy egyszerre 5-6 adást vesznek fel, ami szünetekkel legalább 10 óra meló. hát azért ilyenkor be-be esik a baki
tegnap meg adták a kecskeméti magyar versenyt azt csak azért néztem mert magyarok voltak és ott volt a báni  amúgy szörnyű volt 
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

01-21-2008, 13:15
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 20%
Longevity: 94%
|
|
Miért olyankor javítják a liftet,mikor én 3 doboz csempével szeretnék hazajutni?  Majd' elfelejtettem .. a 9.-en lakom  
|

01-21-2008, 13:18
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Miért olyankor javítják a liftet,mikor én 3 doboz csempével szeretnék hazajutni?  Majd' elfelejtettem .. a 9.-en lakom  
|
A csempe nehéz... Múltkor felemeltem egy dobozzal, hogy feldobom a padlásra, aztán meglepődtem...
Legutóbb szünetmentes táppal jártam így, nem értettem miért hozza olyan furán a fickó, aztán odaadta... akkor is meglepődtem. 
|

01-21-2008, 13:21
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 20%
Longevity: 94%
|
|
Jól bedurrant a lábam  Ma sem kell menni edzésre
103  
|

01-21-2008, 13:21
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
|

01-21-2008, 23:31
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
|
Én azt csinálom már régóta,hogy el van mentve,amit küldeni kell.
Tehát amikor küldeni akarok akkor csak egy gombnyomás az egész 
|

01-22-2008, 04:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Én azt csinálom már régóta,hogy el van mentve,amit küldeni kell.
Tehát amikor küldeni akarok akkor csak egy gombnyomás az egész 
|
Ez jó megoldás  Igen ám,de énis ezt tettem,közben nyertem uj sorszámot  )
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|