|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

01-21-2008, 09:19
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
A-ban le lehet fordulni élőhalottal? Baráti segítség nélkül persze...
|

01-21-2008, 09:22
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
|
Fegyának sikerült már  Egyszer. Régen.
|

01-21-2008, 21:12
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Quote:
Originally Posted by Paliking
Fegyának sikerült már  Egyszer. Régen.
|
Pali, akkor lefordulni könnyű volt, mert nem kellett top30%, csak 1000 eltöltött kör.
Viszont A-ig eljutni 5% malusszal és a csoportbónusz nélkül elég szörnyű volt.
Egér a sajton... (#3744)
|

01-21-2008, 09:23
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Nem mai infó, lehet, h ogy ma már máshogy néz ki minden, de úgy másfél éve hullával simán eljutottam top30-ba. Na jó, annyira nem simán, de eljutottam. Egyéni hadi támadásoktól végülis nagyon nem kell tartani, ez egy hatalmas előnye ott a hullának. 
|

01-21-2008, 10:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem mai infó, lehet, h ogy ma már máshogy néz ki minden, de úgy másfél éve hullával simán eljutottam top30-ba. Na jó, annyira nem simán, de eljutottam. Egyéni hadi támadásoktól végülis nagyon nem kell tartani, ez egy hatalmas előnye ott a hullának. 
|
ati, azota mar lehet lefokozni lakosnak a katonakat, igy a betegseg viszonylag konnyeden lekuzdheto. csak penz kerdese. 1 masik 1oris klannak siman megeri beverni igy a hullat 200-250 heki foldert, a lefokozasra szant kati sokkal sokkal olcsobb, mint a felfedezes+beepites. szoval sztem nagysagrendekkel csokkent ez a visszatarto ero...
|

01-21-2008, 10:42
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
ati, azota mar lehet lefokozni lakosnak a katonakat, igy a betegseg viszonylag konnyeden lekuzdheto. csak penz kerdese. 1 masik 1oris klannak siman megeri beverni igy a hullat 200-250 heki foldert, a lefokozasra szant kati sokkal sokkal olcsobb, mint a felfedezes+beepites. szoval sztem nagysagrendekkel csokkent ez a visszatarto ero...
|
Mindig is lehetett lefokozni katonákat népességnek, ez nem újkeletű jelenség. Ez akkor is jelen volt.
|

01-21-2008, 10:47
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mindig is lehetett lefokozni katonákat népességnek, ez nem újkeletű jelenség. Ez akkor is jelen volt.
|
akkor rosszul tudtam, elnezest.
|

01-21-2008, 10:46
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ezzel nem feltetlen ertek egyet. Szerintem semmibe nem kerul felhuzni parszaz korhazat (akar 300db-ot 4000 hekin mondjuk), akar barakkbol is, a hulla ugyis viszonylag konnyen atutheto, es az emberhiany is nagysagrendekkel konnyebben kezelheto, mint mashol. Pl. kitolom sereget piacra, letolom a tornyot es barakkot az intezoben, es maris elkepeszto mennyisegu emberhianyom lehet gond nelkul, ha figyelunk, es csak akkor fokozunk, ha utnek...  En tuti utnem... 

01-21-2008, 12:12
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ezzel nem feltetlen ertek egyet. Szerintem semmibe nem kerul felhuzni parszaz korhazat (akar 300db-ot 4000 hekin mondjuk), akar barakkbol is, a hulla ugyis viszonylag konnyen atutheto, es az emberhiany is nagysagrendekkel konnyebben kezelheto, mint mashol. Pl. kitolom sereget piacra, letolom a tornyot es barakkot az intezoben, es maris elkepeszto mennyisegu emberhianyom lehet gond nelkul, ha figyelunk, es csak akkor fokozunk, ha utnek...  En tuti utnem... 
|
No akkor megnyugtattál Remy, megvan a kihívás, amire vágytam.
Már egykét ötletem is van, hogyan lehetne trükközni, vizsgaidőszak után regelk is egy hullát, már régi vágyam volt 
|

01-21-2008, 12:18
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
No akkor megnyugtattál Remy, megvan a kihívás, amire vágytam.
Már egykét ötletem is van, hogyan lehetne trükközni, vizsgaidőszak után regelk is egy hullát, már régi vágyam volt 
|
Sok sikert 
Én is azt tenném amit Remy, ennél olcsóbb föld nem nagyon van jelenleg az A-ban 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|