Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   1/A-ban/ból tovább lépni! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2682)

J.Ati 01-21-2008 01:56

1/A-ban/ból tovább lépni!

A téma címe kicsit félre érthető ,de amire gondolok kifejteném bővebben!

Szóval 1/A-ban hova lehet feljutni ma?
És milyen végső célt lehet ott kitűzni,ami reálisan megvalósítható?

A kérdésre 1/A-ban magas hekin játszó játékosoktól várnék választ!

Mi jelenleg azt a célt tűztük ki,hogy állunk,távolozunk,védünk és a lentebbi orikkal fordulgatunk.
Még csak nem is termelünk túlzottan,mert minek?Hova?Miért?

Ez a topic nem azért jött létre ,mert én személy szerinte leakarom győzni a Hóhért,hanem azért,hogy segítséget kapjon pár játékos,aki még nincs A-ban vagy már A-ban van ,de tanácstalan a jövővel kapcsolatban.

Biztos mindenkinek vannak tervei és tudja mit akar.
Talán akad olyan játékos aki történelmet ír megint,de…(ki mit gondol)!

Szóval ötleteket és tanácsokat várnék.
Hátha egyszer lesz napi 32 órám és felugrok az első helyre_:)
Tehát csak pénz kell meg idő és tudás?
Vagy elég a vak szerencse?
Talán elég csak a pénz?(ami nekem nincs):D

Valezius 01-21-2008 09:19

A-ban le lehet fordulni élőhalottal? Baráti segítség nélkül persze...

Paliking 01-21-2008 09:22

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 153144)

Fegyának sikerült már :) Egyszer. Régen.

Ati 01-21-2008 09:23

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 153144)

Nem mai infó, lehet, h ogy ma már máshogy néz ki minden, de úgy másfél éve hullával simán eljutottam top30-ba. Na jó, annyira nem simán, de eljutottam. Egyéni hadi támadásoktól végülis nagyon nem kell tartani, ez egy hatalmas előnye ott a hullának. ;)

Smooth Scroller 01-21-2008 10:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 153146)
Nem mai infó, lehet, h ogy ma már máshogy néz ki minden, de úgy másfél éve hullával simán eljutottam top30-ba. Na jó, annyira nem simán, de eljutottam. Egyéni hadi támadásoktól végülis nagyon nem kell tartani, ez egy hatalmas előnye ott a hullának. ;)

ati, azota mar lehet lefokozni lakosnak a katonakat, igy a betegseg viszonylag konnyeden lekuzdheto. csak penz kerdese. 1 masik 1oris klannak siman megeri beverni igy a hullat 200-250 heki foldert, a lefokozasra szant kati sokkal sokkal olcsobb, mint a felfedezes+beepites. szoval sztem nagysagrendekkel csokkent ez a visszatarto ero...

Ati 01-21-2008 10:42

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 153175)
ati, azota mar lehet lefokozni lakosnak a katonakat, igy a betegseg viszonylag konnyeden lekuzdheto. csak penz kerdese. 1 masik 1oris klannak siman megeri beverni igy a hullat 200-250 heki foldert, a lefokozasra szant kati sokkal sokkal olcsobb, mint a felfedezes+beepites. szoval sztem nagysagrendekkel csokkent ez a visszatarto ero...

Mindig is lehetett lefokozni katonákat népességnek, ez nem újkeletű jelenség. Ez akkor is jelen volt.

Remedy 01-21-2008 10:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 153146)

Ezzel nem feltetlen ertek egyet. Szerintem semmibe nem kerul felhuzni parszaz korhazat (akar 300db-ot 4000 hekin mondjuk), akar barakkbol is, a hulla ugyis viszonylag konnyen atutheto, es az emberhiany is nagysagrendekkel konnyebben kezelheto, mint mashol. Pl. kitolom sereget piacra, letolom a tornyot es barakkot az intezoben, es maris elkepeszto mennyisegu emberhianyom lehet gond nelkul, ha figyelunk, es csak akkor fokozunk, ha utnek... :) En tuti utnem... :)

Smooth Scroller 01-21-2008 10:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 153176)
Mindig is lehetett lefokozni katonákat népességnek, ez nem újkeletű jelenség. Ez akkor is jelen volt.

akkor rosszul tudtam, elnezest.

Valezius 01-21-2008 12:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 153179)
Ezzel nem feltetlen ertek egyet. Szerintem semmibe nem kerul felhuzni parszaz korhazat (akar 300db-ot 4000 hekin mondjuk), akar barakkbol is, a hulla ugyis viszonylag konnyen atutheto, es az emberhiany is nagysagrendekkel konnyebben kezelheto, mint mashol. Pl. kitolom sereget piacra, letolom a tornyot es barakkot az intezoben, es maris elkepeszto mennyisegu emberhianyom lehet gond nelkul, ha figyelunk, es csak akkor fokozunk, ha utnek... :) En tuti utnem... :)

No akkor megnyugtattál Remy, megvan a kihívás, amire vágytam.

Már egykét ötletem is van, hogyan lehetne trükközni, vizsgaidőszak után regelk is egy hullát, már régi vágyam volt :)

Paliking 01-21-2008 12:18

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 153231)
No akkor megnyugtattál Remy, megvan a kihívás, amire vágytam.

Már egykét ötletem is van, hogyan lehetne trükközni, vizsgaidőszak után regelk is egy hullát, már régi vágyam volt :)

Sok sikert :)
Én is azt tenném amit Remy, ennél olcsóbb föld nem nagyon van jelenleg az A-ban ;)

All times are GMT +1. The time now is 14:18.