|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

12-22-2007, 10:13
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Akkor egy komoly szakmai kérdés. Egy ilyen tenyérnyi póknak milyen hangja van mikor rálépsz?

12-22-2007, 10:13
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Akkor egy komoly szakmai kérdés. Egy ilyen tenyérnyi póknak milyen hangja van mikor rálépsz?
|
én a pijjacon amit láttam az sípolt  
*amúgy Synk 103  *
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

12-22-2007, 10:14
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Az egér nem tud kárt tenni benne? Valahol valamivel kapcsolatban hallottam, hogy a zsákmányállat kárt tud tenni a ragadozóban.
Vagy az kígyó volt talán?!
A videón, az egérke nagyobb volt mint a pók. Befalja egyszerre, vagy kinn hagyja még "érni" az egérkének a felét ?

12-22-2007, 10:14
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
|
 nem tudom, mert nem próbáltam. De vannak iylen műanyagból készültek, azok sípolnak 
Én pedig lesújtok majd Te reád hatalmas bosszúval...és rettentő haraggal...és amazokra is akik Testvéreim ármányos elpusztítására törnek! És majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr...amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!" / Ponyvaregény
|

12-22-2007, 10:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Az egér nem tud kárt tenni benne? Valahol valamivel kapcsolatban hallottam, hogy a zsákmányállat kárt tud tenni a ragadozóban.
Vagy az kígyó volt talán?!
A videón, az egérke nagyobb volt mint a pók. Befalja egyszerre, vagy kinn hagyja még "érni" az egérkének a felét ?
|
Tud. Elkezd rágni összevisza, és akkor beleharaphat a pókba. De általában úgy tartja, hogy nem nagyon éri el a pókot az egér.
Kicsit nagyobb, de kinyírja. KB 1 perc és az egér teljesen halott, de az első 20ms-ben mr ált. elkábul a méregtől. Addig van nála az egér, amíg meg nem eszi teljesen. LEgtöbbször a pók csak akkor öl, hogyha éhes. De vannak kivételek. Megöli a tücsköt nekem a pók, és 20 perc múlva visszamegy és úgy kajolja meg. Hogyha zavarja vmi a terráriumban azt ki szokta pakolni. ( megöli  ). Meg vedlés előtt csinálhat ilyeneket, hegy semmi se bántsa vedlés közben.
Én pedig lesújtok majd Te reád hatalmas bosszúval...és rettentő haraggal...és amazokra is akik Testvéreim ármányos elpusztítására törnek! És majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr...amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!" / Ponyvaregény
|

12-22-2007, 10:22
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Maximum mekkora állatot tud megenni?..bár ez lehet ,hogy hülye kérdés volt.. 
|

12-22-2007, 10:24
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Maximum mekkora állatot tud megenni?..bár ez lehet ,hogy hülye kérdés volt.. 
|
Általában azt mondják, hogy akkora állatot adjál neki, amekkora maximum a potroha nagysága. De eléd sokan vannak / mármint pókok / amit ez nem érdekel, és megeszi a nagyobb állatot is. De a póktól nagyobb állatra nagyon ritkán támad rá, azért, hogy megegye.
|

12-22-2007, 10:31
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
És még 1 hülye kérdés.
Te hozzá szoktál nyúlni a pókodhoz?
Vagy van valami védőkesztyű amivel megfogod?
|

12-22-2007, 10:51
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Állítólag nagyon puha a szőre a "hasán" 
Bár ebben sem vagyok biztos. 

12-22-2007, 10:52
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
És még 1 hülye kérdés.
Te hozzá szoktál nyúlni a pókodhoz?
Vagy van valami védőkesztyű amivel megfogod?
|
ezt így kő kérdeni: "meg lehet simizni?"  
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|