Quote:
Originally Posted by Toti
Nem. De nem is azért vannak, hogy fogdosd, meg a kezedben tartsd őket. Nem ott a helyük, hanem a terráriumban. Azok csak a filmes trükkök sokasága amit az ember lát a tv-ben. Persze legtöbbször a Br. Smithi-t mutogatják. A legtöbb Indiana Jones filmben az van. Elég szép pók, és jámbor is. Legtöbbször menekül. Ami most nekem van, meg ami lesz ( Geniculata) azok a támadóbb fajtávól vannak. Deállank védekezőbe és támadnak. Legtöbbször a szőrt rugdossák le a potrohukról, de ha ez nem elég akkor marnak is. Meg nem is akarom soha megfogni őket. meg meg is viseli őket, ha piszkálják. Igaz ami volt nekem, annak 15cm-es lábfesztáva volt kb. Az kb annyi, mint a tenyered. És annak 1-3 mm méregfoga van. Mintha egy kést belédszúrnának. Olyan érzés lehet. Persze ezt olvastam mások ilyen "élményéből."
|
de azért azt a terráriumot csak kell takarítani vagy nem ?  vagy nem csinál "rumlit" ? 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|