|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szerinted lehessen-e kevesebb hektáron szintet lépni, mint amennyid lépéskor van?
|
Eddig lehetett, most már ne lehessen.
|

|
4 |
7.69% |
Lehessen, ahogy eddig: az építés alatti területek vesszenek.
|

|
21 |
40.38% |
Lehessen, de könnyebben, mint eddig: az üres területek vesszenek.
|

|
27 |
51.92% |

12-11-2007, 20:58
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Szavaztam es Ati intesere meg is indoklom roviden:
Aki nem akar a max hekivel lepni az ne menjen fel max hekire!
Aki felment max hekire es kevesebb hekin akar lenni a kovetkezo szinten az a meggondolatlansagaert fizessen meg! Vagyis tegye csak szepen epites ala azt a hekiszamot amit vesziteni akar... ha persze a koltseget felszamolta es meg mindig megeri neki... (Eppen a koltsege miatt szerintem nem fog senki az 1/A-ban lepni 1k hekire 2k-rol...)
Az olyan kiscsopikban mint ahol en jatszom (roman verzio) ott egyaltalan nem segit rajtunk az h leadjanak ingyen foldet... akinek kell ez a luxus az fizessen erte!
Most meg a max hekit is nehezebb osszeszedni mint eddig es megtobb JKSZ lesz eppen ezert Ati... erre nem gondoltatok?
Eddig 1 szovi eleg volt h 4 ori szepen fenebb es fenebb keruljon ugy h a legnagyobb hekiszammal rendelkezo ori bontott 4. helyre... most mar ha felersz az elso helyekre akkor a 4 tagu szovi ezt nem tudja megcsinalni...
Most erre meg ha tetozzuk ezt az opciot is h ingyen... akkor meg jobban esni fog a max heki csopikon belul...
Velemenyen elmondtam es nem is roviden ahogy igertem...  Bocsi
Igazsag az h egyaltalan nem tamogatom es az 1.-re szavaztam volna de ha mar van olyan aki hasznalni akarja akkor legyen de fizessen erte!
Last edited by ErdelyMagyaria; 12-11-2007 at 21:02..
|

12-12-2007, 08:04
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria
...
Az olyan kiscsopikban mint ahol en jatszom (roman verzio) ott egyaltalan nem segit rajtunk az h leadjanak ingyen foldet... akinek kell ez a luxus az fizessen erte!
...
|
Tehát lesznek sokan, akik mivel nem tudják megfizetni, fel se lépnek.
Meg leszenk olyanok, akik kinyögik az árát, és fellépnek egy kicsi, és csóró országgal.
A kettő közül melyik verzió segíti elő a következő csoport létezését?
Nyilván az az optimális, ha nagy és gazdag országok lépkednek a következő csoportba. De ezt tudjuk, hogy nem így van. (Sajnos.) De továbbra sem érzem, hogy miért ban az, ha valaki egy rakás pénzt visz fel, és nem költi hekileadásra. Vagy épp fel se lép, mert tudja hogy a kvöetkező szinten esélye sincs életben maradni, pénze sincs átépülni, de abban a csopiban ahol van, talán még elevickélne.
|

12-12-2007, 10:35
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Meg leszenk olyanok, akik kinyögik az árát, és fellépnek egy kicsi, és csóró országgal.
Nyilván az az optimális, ha nagy és gazdag országok lépkednek a következő csoportba. De ezt tudjuk, hogy nem így van. (Sajnos.) De továbbra sem érzem, hogy miért ban az, ha valaki egy rakás pénzt visz fel, és nem költi hekileadásra. Vagy épp fel se lép, mert tudja hogy a kvöetkező szinten esélye sincs életben maradni, pénze sincs átépülni, de abban a csopiban ahol van, talán még elevickélne.
|
nem értem, miért kéne a csoró országoknak átépítés alá tenni lépés előtt több 100 hekit?

|

12-12-2007, 15:37
|
Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Nyilván az az optimális, ha nagy és gazdag országok lépkednek a következő csoportba. De ezt tudjuk, hogy nem így van. (Sajnos.)De továbbra sem érzem, hogy miért ban az, ha valaki egy rakás pénzt visz fel, és nem költi hekileadásra.Vagy épp fel se lép, mert tudja hogy a kvöetkező szinten esélye sincs életben maradni, pénze sincs átépülni, de abban a csopiban ahol van, talán még elevickélne.
|
1. Azert h fellepjel nem kell fizetned !!!
Senkinek sem muszaj hekit leadni... eddig tiszta?... ha igen akkor elfogadtad h ez egy opcio amivel elhetsz... (megyunk tovabb ha megerted h ez egy opcio)
2. Aki kisebb hekivel akar a kovetkezo szinten lenni mint amenyin van most az fizessen erte vagy ne szedjen tobb hekit magara mint amenyire szuksege van a kovetkezo szintre !!!
A kijelolt szovegreszt egy kicsit gondold at... mert en abban latom a bajt h az illeto orszag nem keszult fel a szintlepesre, vagyis nem teljesitette a kovetelmenyeket !!! Nem csak az 1000 kor es a top korok meg minimalis fold a kovetelmeny ebben a jatekban hanem egy eletkepes ori !!! Ha elcseszted eppen ennyire akkor ott az ujrazas fiuk... Ha nincs egy rendberakott orid akkor minek akarsz szintet lepni?  Menekulsz?!?!?!  Akkor foleg maradjal csak ott ahol vagy... Ez a jatek nem a tuleles iskolaja... Es minel nehezebben ad le valaki igy foldet annal joban fogom tamogatni mert ahogyan mondtam mar, hatalmas JKSZ-ek lesznek a max heki elerese erdekeben... Ezzel az opcioval meg nehezebb lesz elerni a max hekit... 
|

01-24-2008, 19:47
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Kissé elmerült a téma.:S
Érdeklödnék Atitól, hogy lesz-e ilyen jellegű módosítás, és ha igen, akkor mikorra lehet rá számítani? 
|

01-24-2008, 20:09
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kics
Érdeklödnék Atitól, hogy lesz-e ilyen jellegű módosítás, és ha igen, akkor mikorra lehet rá számítani? 
|
Egy idézettel válaszolnék:
Quote:
Originally Posted by Kics
Kissé elmerült a téma.:S
|
Eléggé úgy látom, hogy érdektelenségbe fulladt a kérdés, úgyhogy különösebben nincs előrevéve a fontossági sorrendben.
|

01-24-2008, 20:43
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
támogatom a javaslatot.
valszeg én nem használnám, de megértem azokat, akiknek szükségük lehet rá... szerintem durva visszaélésekre úgysem adna lehetőséget.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

01-25-2008, 11:55
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Én a hármasra szavaztam. Végigolvastam a témával kapcsolatos hozzászólásoka,és volt amit értettem  Mielőtt bárki lekapná a fejem jelzem,hogy kezdő vagyok.Kérlek titeket hozzászólásom is ennek szellemében bíráljátok el.
Ha valaki abszolút amatőrként véletlenül a top 30%-ba kerül,és ott naponta szétszedik,mert rossz irányba indult,nem hiszem,hogy csak a zéróstart opció a megoldás.Igenis legyen lehetősége a következő szinten plussz pénz kiadása nélkül az üres területekért újjáépíteni országát új fajjal és személyiséggel kevesebb hektáron.Hogy egy ideig átgyalogol rajta pár profi szövetség,benne van a pakliban.De ha egy szövetségnek életcélja,hogy egyetlen gyengébb szövit lehetetlenítsen napokig,akkor ez már nemcsak hogy nem fair,de tudtommal már szabályellenes is.Hogy egyre erősebb játékosok kell feljebb jussanak? Ez tény,de miből gondoljátok,hogy amiért az ember bután indul,úgyis fog maradni.Szerintem elég elkeserítő,ha megint túl magasra kerülsz a toplistában,mert akkor megint ugyanabban a cipőben jársz.Márpedig általában nem a területeidet viszik,hanem azt ahol a legjobban fáj,és képtelen leszel továbblépni,még akkor is ha tudod hogyan kellene.
A területminimumot szintlépésnél pedig szerintem úgy kellene meghatározni szintlépésnél,hogy a hekivesztés beleszámolva,és akkor nem fordulhat elő olyan aberráció,hogy valaki 200 hekkel lép egyre fennebb.Sőt azt is elképzelhetőnek tartom,hogy meglegyen a visszafokozás lehetősége.Ha nem álltad meg a helyed fent,akkor szabizós vegetálás helyett legyen meg a visszafokozás lehetősége.Pl. ha egy adott ország területe az alatta lévő szint területének minimuma alá csökken,akkor automatikus visszalépés.
Nem az okoskodás volt a célom,de ha fent ellehetetlenedik egy ország helyzete,még mindig jöhet a zéróstart,és már azt is tudja mi várja odafenn
Last edited by vinnyo; 01-28-2008 at 21:24..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|