Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Sajnos ebben egyet kell hogy értsek így végiggondolva. Ettől még nem kell minden törpét rákényszeriteni a fedezésre sztem lentebb, azzal hogy irreálisan magas árat kelljen ezért fizetni. Ha jól gondolom, te is hajlanál egy olyan kompromisszumra amivel nem lesz kedvezőbb ez az ötlet mintha fedezné a bányát,de nem is irreálisan magas azért. az 500katona/bánya lent irreálisan magas ár érte. majdnem 1k hekin, a napi képzésből 2db bányát tudnék feltárni, amire bárki bármit mond sztem irreálisan magas ár. Végig gondolva a dolgokat a költsége lehetne:
a felfedezési költség másfélszerese, de maximum 500
Így a lenti csoportokban sztem, csak szükség esetén használná az ember. Ha tényleg megér ennyit, hogy nem halad tovább, vagy akkor, ha már nem tud fedezni.
|
Azért meg kellene különböztetni azt a törpöt aki fedez és azt aki üt és úgy halad. Elvégre az a törpe aki fedez, az bőven tud válogatni a bányák között, de az aki lebontjai a bányáit hogy tudjon ütni, az beáldozza azt amiért törpe a törpe
Én az ütött hekiszám után azért adnék valami pluszt a törpéknek, ami mondjuk lehetne az hogy minden ütött 1000 heki után 10 bányát ingyen tudjon feltárni.
Bocs, ha hülyeséget írtam