Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: Váltanál-e Vodafoneról VIP-et, ha 336 kör helyett csak 246 kör VIP tagság járna?
Igen, így is váltanék. 37 36.27%
Nem, így már nem érdekelne. 26 25.49%
Nem vagyok érintett a kérdésben (máshogy váltok VIP tagságot, vagy nem érdekel a VIP tagság). 39 38.24%
Voters: 102. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-27-2007, 13:32
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Te nem vágod a számokat

Tudod... Az, ahogy kértétek, hogy ne legyen különbség a dolgok között, tehát mindenki ugyanannyi VIP-et kapjon ugyanazétr a pénzért, úgy igenis veszteséges. Tehát a példám helytálló.

Azt mondod, hogy a boltos letör egy darabot a csigából. És hogy ez nem jó meglátás.

De igen, az!

Mint látod, a voda SMS_ért kevesebb VIP-et kap majd a vodás. Tehát az én példám tökéletesen megállta a helyét.

Tehát itt nem arról van szó, hogy a Tmobilos meg Pannonos SMS-ből mondjuk 150 Ft haszna van a hódnak, a msáikból meg csak 100 Ft lenne, ezért megdrágította. Hanem arról, hogy nem éri meg, ha nem drágít rajta. Tehát szerintem közelebb állok a jó megfejtéshez, mint te. Nem a hódító pénzéhségs veri le a vodás SMS értékét, hanem a vodafon, az a csodálatos, mindenkinél olocsóbb szolgáltató adja drágábban a lehetőséget, hgoy egyáltalán te elküldj egy emeltdíjas SMS-t...

Ahogy egy régi reklámban nagyon korrekt módon elmondták, a vodafone feltalálta a kisbetűt. Na ez olyan kisbetűs részben van benne.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-27-2007, 15:10
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Ez közröhely.
Mindenki tudja, hogy Ati gyülöl mindenkit aki vodás, így azt fundálta ki, hogy megkapják a vipet, de csak kevesebbet,ezt aztán a vodára fogja, és az ebből bejövö töbletet elissza a kocsmában és közben jókat röhög, az általa nem kedvelt vodásokon...

Én is tudok hülye elméletek irni. de ne kezdjetek már el vagdalkozni egy olyan ügyben aminek a halvány részleteit sem ismeritek. Annyit tudunk csak, hogy a voda drágábban adja az emeltdíjas szolgáltatást. De hogy mennyivel, azt egyikötök sem tudja. a kis pipáról meg a vip megadásáról meg ne papoljatok. Nem hiszem hogy ti belemennétek abba,ha a fönökötök oda megy hozzátok, hogy "figyi a cégünk új konstrukciója alapján ugyannyi munkáért, most feleannyi pénzt kapsz"

Reply With Quote
Old 11-27-2007, 15:20
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Ez közröhely.
Mindenki tudja, hogy Ati gyülöl mindenkit aki vodás, így azt fundálta ki, hogy megkapják a vipet, de csak kevesebbet,ezt aztán a vodára fogja, és az ebből bejövö töbletet elissza a kocsmában és közben jókat röhög, az általa nem kedvelt vodásokon...

Én is tudok hülye elméletek irni. de ne kezdjetek már el vagdalkozni egy olyan ügyben aminek a halvány részleteit sem ismeritek. Annyit tudunk csak, hogy a voda drágábban adja az emeltdíjas szolgáltatást. De hogy mennyivel, azt egyikötök sem tudja. a kis pipáról meg a vip megadásáról meg ne papoljatok. Nem hiszem hogy ti belemennétek abba,ha a fönökötök oda megy hozzátok, hogy "figyi a cégünk új konstrukciója alapján ugyannyi munkáért, most feleannyi pénzt kapsz"

Ez az egyik legértelmesebb hozzászólás újabban itt. Adtam volna érte ződet, de nem ment
Old 12-02-2007, 10:51
jgeri jgeri is offline
Junior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Nem hiszem hogy ti belemennétek abba,ha a fönökötök oda megy hozzátok, hogy "figyi a cégünk új konstrukciója alapján ugyannyi munkáért, most feleannyi pénzt kapsz"

De ezt ezek szerint te sem érted: (vagy csak rosszul gondolod)

A helyes példa:
Naponta dolgozol 8 órát, 500ft-s órabérrel. A főnök odajön, hogy lehetne maradni dolgozni még 300ft-os órabérrel.
Belemennél? Elég nagy rá az esély, ha épp nincs fontosabb elfoglaltságod...
Hisz ez is plusz bevétel.
Ráadásul a nem is kell pluszba dolgoznod, mert a gép ugyanannyi árammal dolgozza fel a vodás sms-t is. Automatikusan!
Emellett én is bizti küldenék sms-t, ha épp úgy jön ki, hogy nem tudok mástól küldeni. De ez akkor sem fer.
Nézzd az átlagot: kapsz 200x50ft-t, vagy 300x40ft-t Melyik jobb?

Last edited by jgeri; 12-02-2007 at 10:54..
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules