|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Váltanál-e Vodafoneról VIP-et, ha 336 kör helyett csak 246 kör VIP tagság járna?
|
Igen, így is váltanék.
|

|
37 |
36.27% |
Nem, így már nem érdekelne.
|

|
26 |
25.49% |
Nem vagyok érintett a kérdésben (máshogy váltok VIP tagságot, vagy nem érdekel a VIP tagság).
|

|
39 |
38.24% |

11-27-2007, 13:32
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Te nem vágod a számokat
Tudod... Az, ahogy kértétek, hogy ne legyen különbség a dolgok között, tehát mindenki ugyanannyi VIP-et kapjon ugyanazétr a pénzért, úgy igenis veszteséges. Tehát a példám helytálló.
Azt mondod, hogy a boltos letör egy darabot a csigából. És hogy ez nem jó meglátás.
De igen, az!
Mint látod, a voda SMS_ért kevesebb VIP-et kap majd a vodás. Tehát az én példám tökéletesen megállta a helyét.
Tehát itt nem arról van szó, hogy a Tmobilos meg Pannonos SMS-ből mondjuk 150 Ft haszna van a hódnak, a msáikból meg csak 100 Ft lenne, ezért megdrágította. Hanem arról, hogy nem éri meg, ha nem drágít rajta. Tehát szerintem közelebb állok a jó megfejtéshez, mint te. Nem a hódító pénzéhségs veri le a vodás SMS értékét, hanem a vodafon, az a csodálatos, mindenkinél olocsóbb szolgáltató adja drágábban a lehetőséget, hgoy egyáltalán te elküldj egy emeltdíjas SMS-t...
Ahogy egy régi reklámban nagyon korrekt módon elmondták, a vodafone feltalálta a kisbetűt.    Na ez olyan kisbetűs részben van benne.  
|

11-27-2007, 15:10
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Ez közröhely.
Mindenki tudja, hogy Ati gyülöl mindenkit aki vodás, így azt fundálta ki, hogy megkapják a vipet, de csak kevesebbet,ezt aztán a vodára fogja, és az ebből bejövö töbletet elissza a kocsmában és közben jókat röhög, az általa nem kedvelt vodásokon...
Én is tudok hülye elméletek irni. de ne kezdjetek már el vagdalkozni egy olyan ügyben aminek a halvány részleteit sem ismeritek. Annyit tudunk csak, hogy a voda drágábban adja az emeltdíjas szolgáltatást. De hogy mennyivel, azt egyikötök sem tudja. a kis pipáról meg a vip megadásáról meg ne papoljatok. Nem hiszem hogy ti belemennétek abba,ha a fönökötök oda megy hozzátok, hogy "figyi a cégünk új konstrukciója alapján ugyannyi munkáért, most feleannyi pénzt kapsz"

11-27-2007, 15:20
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Ez közröhely.
Mindenki tudja, hogy Ati gyülöl mindenkit aki vodás, így azt fundálta ki, hogy megkapják a vipet, de csak kevesebbet,ezt aztán a vodára fogja, és az ebből bejövö töbletet elissza a kocsmában és közben jókat röhög, az általa nem kedvelt vodásokon...
Én is tudok hülye elméletek irni. de ne kezdjetek már el vagdalkozni egy olyan ügyben aminek a halvány részleteit sem ismeritek. Annyit tudunk csak, hogy a voda drágábban adja az emeltdíjas szolgáltatást. De hogy mennyivel, azt egyikötök sem tudja. a kis pipáról meg a vip megadásáról meg ne papoljatok. Nem hiszem hogy ti belemennétek abba,ha a fönökötök oda megy hozzátok, hogy "figyi a cégünk új konstrukciója alapján ugyannyi munkáért, most feleannyi pénzt kapsz"
|
Ez az egyik legértelmesebb hozzászólás újabban itt. Adtam volna érte ződet, de nem ment 

12-02-2007, 10:51
|
Junior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Nem hiszem hogy ti belemennétek abba,ha a fönökötök oda megy hozzátok, hogy "figyi a cégünk új konstrukciója alapján ugyannyi munkáért, most feleannyi pénzt kapsz"
|
De ezt ezek szerint te sem érted: (vagy csak rosszul gondolod)
A helyes példa:
Naponta dolgozol 8 órát, 500ft-s órabérrel. A főnök odajön, hogy lehetne maradni dolgozni még 300ft-os órabérrel.
Belemennél? Elég nagy rá az esély, ha épp nincs fontosabb elfoglaltságod...
Hisz ez is plusz bevétel.
Ráadásul a nem is kell pluszba dolgoznod, mert a gép ugyanannyi árammal dolgozza fel a vodás sms-t is. Automatikusan!
Emellett én is bizti küldenék sms-t, ha épp úgy jön ki, hogy nem tudok mástól küldeni. De ez akkor sem fer.
Nézzd az átlagot: kapsz 200x50ft-t, vagy 300x40ft-t Melyik jobb?
Last edited by jgeri; 12-02-2007 at 10:54..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|