|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Váltanál-e Vodafoneról VIP-et, ha 336 kör helyett csak 246 kör VIP tagság járna?
|
Igen, így is váltanék.
|

|
37 |
36.27% |
Nem, így már nem érdekelne.
|

|
26 |
25.49% |
Nem vagyok érintett a kérdésben (máshogy váltok VIP tagságot, vagy nem érdekel a VIP tagság).
|

|
39 |
38.24% |

11-27-2007, 00:38
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Az meg a másik, hogy ha lenne mégegy lehetőség vipelésre, de azért kevesebbet kap kicsivel a fejlesztő csapat, miért nem éri meg nekik a kicsi plussz bevétel is?????
Miért a játékossal kell megfizetteni az ő hasznukat??????
Sokan nem jönnek be ide szavazni, de szerintem kb a játékosok 1/4-e vodás.
Számolj kicsit utánna, az mennyi pénz, még kevesebb bevétellel is. 
|

11-27-2007, 01:12
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by yenkie
|
Aki nem jön ide szavazni,és nem szól hozzá a témához azt valószínűleg nem is érdekli!
Lett küldve körlevél,és aki nagyon akar, az tud a témához szólni.
A másik meg, hogy szerintem a játékosok 1/4-e nem is vip tag,aki meg vip az eddig is megoldotta.
Most van egy új lehetőség, de ezt nem kötelező kihasználni!
Vipelj tmobilról vagy pannonról és akkor megkapod a kellő mennyiségű kört  a többit meg bízd Atiékra 
|

11-27-2007, 19:07
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by yenkie
Az meg a másik, hogy ha lenne mégegy lehetőség vipelésre, de azért kevesebbet kap kicsivel a fejlesztő csapat, miért nem éri meg nekik a kicsi plussz bevétel is?????
Miért a játékossal kell megfizetteni az ő hasznukat??????
|
itt az a probléma, hogy ennek az 1/4-nek jó a 80%-a meg tudja oldani máshogy is a vipelést... na most ha ugyan ilyen árban jönne be a vodás, akkor az a minimális mennyiségű emberrel ugyan több lenne a vip előfizetések száma, de ebből is kevesebb haszna lenne, ráadásul elvonná azt a 80%-ot, akik eddig is megoldották valahogyan és ez csökkentené jelentősen a hasznot...
tehát azért biztosan nem lesz bevezetve valami, hogy utána meg csökkentse a hasznot
Gee, sajnos a Te példád valóban sántít ott, hogy a vodás vip 200 ft-ért sem lenne veszteséges, mert ebből valami megy a vodának, a többi pedig a Hódítónak, ergó a Hódító így kis kap pénzt egy olyan dologért aminek erre az esetre vonatkoztatva nincs előállítási költsége (persze gondolom a vodának lehetett egy olyan kitétele is, hogy bizonyos időközönként egy fix összeget is kapjon a 'szolgáltatásáért' - ezért nagyon kevés vodás vippelésnél még ráfizetés is van)
a probléma ott kezdődik, hogy akik pannonról v dominóról ne adj' Isten bankkártyáról váltanak azok a Hódítónak pénzkiesést okoznának (ha egy árban lenne a vip)
|

11-27-2007, 19:17
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
idézve a súgót
"A VIP jelentése Very Important Person, vagyis nagyon fontos személy, országodnak ezt a státuszt azzal érdemelheted ki, hogy hozzájárulsz a játék fenntartásához és fejlesztéséhez."
ennek szellemében azt kell nézni mennyivel járulok hozzá a játék fejlesztéséhez, nem pedig azt, hogy nekem ez mennyibe kerül.
egy olyan "hozzájárulás" , ami csak a vodafonnak jó, nem képviselné azt lényeget, amiért ez a vipp dolog létre jött.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|