Quote:
Originally Posted by Robin
Az 5200-5300 heki is sok az elmúlt események alapján. Ha jól tudom a hódító gyerekkorában az A-ban se volt top, hanem kötelező kör.
Én úgy tudnám elképzelni az efféle könnyítést hogy:
-csak az A-s orival lehessen lefordulni, B-ből senki ne tudja forgatni az oriját csak azért mert eltöltötte a kötelező kört a-ban.
-4000 kör véleméynem szerint elég lenne kötelező kör gyanánt.
-min. földet előírnék ami mondjuk a felhozott föld kétszerese lenne, amit egyáltalán nem nehéz elérni 4000 kör alatt.
Ezt az egészet egy bizonyos oriszám alatt gondoltam, ami lenne mondjuk 100 ori hogy szép kerek szám legyen 
|
Ezzel sajat helyzeteden rontasz Robin :
-csak az A-s orival lehessen lefordulni, B-ből senki ne tudja forgatni az oriját csak azért mert eltöltötte a kötelező kört a-ban.
Bizti ezt akarod? Nekem megfelelne de akkor ti sem fordulnatok egy hamar... es ez megszoritas reszetere es nem konnyites, mert ha konyitest akarunk akkor az mindenkire vonatkozzon...
a 2400 heki nem olyan konnyu mint ahogyan te gondolod... vagyis megoldhato de nem 4000 kor alatt... legalabb is nekem nem ment... lehet velem van a gond...
Nem kell a minimun oriszam sem szerintem... addig kell a konnyites amig ti foglaljatok el a top helyeket es nem lehet fordulni... Mikor mar nem tudjatok elfoglalni a top helyeket akkor mar mehet a regi fordulasi kriterium... Ne 11 top helynel hanem min 15-nel... Tehat ha lesz 50 ori a roman 1/A-ban akkor johet a mostani fordulasi kovetelmeny