erdekes, hogy az elfet mindenki csak vedekezesre tartja, fedezget es kajat termel. nos, most fordultam le az a-bol az elfemmel es 1 hekit sem fedeztem fel vele. vegig hadiztam - amig be nem jutottam a topba -, de ott is utottem meg, hogy ne a top30 aljan legyek, mert azonnal elkezdtek piszkalni, ugyhogy aztan a top19 kornyeken allig bebetonoztam magam es vartam. es meg ott is nemhogy kajat termeltem volna, hanem eheztettem a varakozos idoszak alatt is. igy 1szemelyes klanban tkp uthetetlen voltam klanszintem, megfogtam volna a 80% barakkos orkot. 1enileg persze tudott volna utni kevesebbel is alulrol 8 tabival, de ott mar eleg nyugis volt az elet.
szoval az elffel is lehet hadizni, csak kell neki 70% barakk, 0% torony. ugyanis az elfnek torony nelkul is nagyon eros a vedelme ennyi ijasszal. persze a sereg altalaban a piacon volt es kell hozza 2-2.5 mrd penz, hogy lehessen venni ha eppen muszaj. a 36 bank meg teljesen levedte a penzt, hiaba jottek lopni. vari meg annyi volt csak, hogy 3 koronkent eppen ki tudjam varazsolni a fantomsereget...
termeszetesen eleg extrem fejlesztes volt, de volt par ujraindulasi lehetosegem, igy gondoltam megprobalom. altalaban nem szamit senki tamado elfre, de persze akik kitekiztek - mert abbol jutott szepen -, azok lattak az eplistamat. ha nagyon ramszalltak 1 helyen akkor gyorsan feljebb kellett menekulni.
aztan a top19 kornyeken meg epitettem 18% tornyot, meghagytam 36% barakkot - ez kb akkora vedelem volt, mintha 25-26% tonryos elfem lett volna -, gondoltam ha vki kitamad akkor a 36% barakkba lehet annyi lovast venni, hogy mielott beut en is kiugorhassak ra esetleg a lovakkal. de nem volt ra szukseg.
persze korabban 0-10 kocsmam volt (nem %, hanem db...), igy az piszkalt tolival aki akart, dehat azt nem lehet, hogy ebbol is van epuletem, meg abbol is, mert akkor ugyan hogy jonne ki a 70% barakk? raadasul engem nem etetett senki, magamat kellett etetnem. ez meg akkor is draga dolog ha a sereg a piacon van, mert a varik es a lakossag is eszik. tanya nelkul meg ugye nem termelodik semmi. (hogy rohogtem, amikor ramrakta vki a szarazat is esz nelkul...

)
persze valojaban nem ajanlom senkinek - csak fanatikusoknak

- mert kb. 1:50 percenkent tavolozni kell - sereg hianyaban - vele. ez ejjelre is igy ertendo, szoval az naponta 24 tavolbalatas!
tehat korvaltas elott 3 perccel tavolbalatas, korvaltas utan 1 perccel tavolbalatas, lefekves azonnal, alvas kb. 1 ora 54 percig, felkeles, kovi kor vegen tavolozas, kor elejen tavolozas, lefekves, alvas 1 ora 54 percig, stb...
ez halal komoly. csak igy megy, kulonben szetvernek. igy lehetoleg surun kell utogetni, es minel elobb bejutni a topba, mert kulonben kikeszul tole az ember (vagy a csaladja).
a bebetonozasnal meg persze epitettem kocsmat is, meg is fogtam vele a probalkozokat szepen. a kajahianyom a varakozos ido alatt ugy -14000 volt koronkent, de nem jelentett akkora problemat, mert annyi tanyat epitettem, hogy 1 korig ehezett, es 1 korig kajalt az ori. igy meg kepzesre is futotta kozben, az ebbol szarmazo jovedelem meg pont befedte a kajaltatas koltsegeit.
mindezt csak azert irtam le, hogy igy is lehet. kisse meredek, de mukodott. persze senkinek nem garantalom, hogy maskor is mukodni fog, de nekem most sikerult. KEZDOKNEK, EPESZUEKNEK, NORMALIS SULIBA ES MUNKABA JAROKNAK SEMMIKEPPEN NEM AJANLOM! elotte kerdezze meg kezeloorvosat, gyogyszereszet.
ha megint eljutok az a-ba, akkor majd oriassal akarok majd lenni. "csakazertse" orkkal. :P