Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-17-2007, 08:26
hami's Avatar
hami hami is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
A mai anarchos történések kapcsán (egy ország meg mert támadni egy másikat, azóta megy a fórumon a szitkozódás) megint írhatnék ide, de ahogy a fórumon is megmondták már, nekem nehéz a felfogásom, és én nem érthetem, hogy az egy nagyon rossz dolog, ha valaki támadni merészel az anarchban...
Még valami, leírnád ide nekem , mi volt az amit Te szitkozódásnak nevezel, mert nem emlékszem rá, hog ypontosan mit írtam, ami megfelel ennek a jellemzésnek.

Ja, meg ha lehet, kérném, hogy másold be Akira szövegét is, miután be lett ütve ( mert ugyebár Őt nem lehet ütni, de Ő válogatás nélkül megteheti) mit is írt fórumra. Jah, hogy törölt, kár
Hami Khaoszkája (#305450)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-17-2007, 09:47
Pax Hungaricum
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by hami View Post
Jah, hogy törölt, kár
Nyehehehehehehehehehhehehe
Reply With Quote
Old 10-17-2007, 10:03
hami's Avatar
hami hami is offline
Member

Vicces, mert ezek sajnos sohasem fognak napvilágot látni, csak az, hogy nekem volt pofám 1x siránkozni Y forumon :S

De ha lát esetleg olyat valaki, hogy azért írkálok fórumra, mert nincsen nyersi, szóljatok

Last edited by hami; 10-17-2007 at 10:14..
Reply With Quote
Old 10-17-2007, 10:29
Pax Hungaricum
Guest

Longevity: 0%

Jóvanna... Tudod, hogy én nem azért röhögtem, mert nem hiszem el amit leírtál.

Azért röhögtem, mert láttam, hogy ő miket írkált, mielőtt eltűnt...
Asszem épp exuskában voltam azokon a 'nehéz napokon', amikor megjött a havija az Y-nak.

Mindenkinek van szar napja, amikor eldurran az aga valamin, amin nem kéne.... neked akkor volt. Nekem is volt ilyen. Többször is. Engem is leoltottak. Visszagondolva: nagyrészt megérdemeltem. Úgy érzem, kicsit te is. Sokan vagyunk, akik kedvelünk téged. Én Villanyszámla:P egész vagyonát odaadtam volna, csak hgoy fedezd vissza a hekidet.
Pedig friss ország, kis ország, szüksége van a pénzre, sőt, az az én szimbólum orim anarchban. Az egy olyan ország, ami soha nem lesz másé, csak az enyém. És midnig szeretni fogom azt az orit. Úgyhogy túlreagáltad a helyzetet.

Akira meg úgy érzem megkapta, ami neki járt. A szövegelésével együtt.

Szóval nyugi, mindenki pontosan úgyanúgy kedvel, mint eddig, és mindenki tudja, hogy nem vagy sírós.

Ha ílyened van legközelebb, gondolj arra, hogy engem mit össze-vissza oltogattak itt külsőn. Aztán tessék. Az idő elrendezte. Az oltógatók nincsenek sehol, én meg itt vagyok még mindig.

És nyugodt vagyok, nem anyázok senkinek. Szerintem megoldódott, elmúlt az '5 percem'.

Úgyhogy felejtsd el ezt az egészet! Nem történt semmi. Lehet, hogy Atinak is szar napja volt, meg neked is, és ő írt valamit, amit nem úgy értett, te meg félreértetted. Vagy mindezt fordítva.

Nyugodtság van.
Én pl most iszom a 2. bögre kávémat.

Tessék neked is egy: C| |

Reply With Quote
Old 10-17-2007, 11:02
hami's Avatar
hami hami is offline
Member

Gee, köszi

Akira tőlem kapta amit kapott, és még biztosan leszenk szeretnivaló áthelyezettek
Azt is tudom, hogy odaadtad volna minden aranyad, vagy katonád, hogy visszafedezzek, de ez azóta megoldódott.

Az meg tény, hogy az ilyenek, félreértésekből adódnak.
De ne már olyanoktól kapjam meg akik nem játszanak ott. De ott van az ellenpélda, Nevertől is megkaptam, és 100%-ig igaza volt. Az Ő beírásával teljesen egyetértettem, még akkor is, hogyha sértette a büszkeségemet a támadás.

Az is igaz, hogy volt benne némi túlreagálás.

De ebben az esetben most nem csak erről van szó. Hanem arról, hogy a másnap történtekről érdekes módon csak én írtam.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules