Jóvanna... Tudod, hogy én nem azért röhögtem, mert nem hiszem el amit leírtál.
Azért röhögtem, mert láttam, hogy ő miket írkált, mielőtt eltűnt...
Asszem épp exuskában voltam azokon a 'nehéz napokon', amikor megjött a havija az Y-nak.
Mindenkinek van szar napja, amikor eldurran az aga valamin, amin nem kéne.... neked akkor volt. Nekem is volt ilyen. Többször is. Engem is leoltottak. Visszagondolva: nagyrészt megérdemeltem. Úgy érzem, kicsit te is. Sokan vagyunk, akik kedvelünk téged. Én Villanyszámla:P egész vagyonát odaadtam volna, csak hgoy fedezd vissza a hekidet.
Pedig friss ország, kis ország, szüksége van a pénzre, sőt, az az én szimbólum orim anarchban. Az egy olyan ország, ami soha nem lesz másé, csak az enyém. És midnig szeretni fogom azt az orit. Úgyhogy túlreagáltad a helyzetet.
Akira meg úgy érzem megkapta, ami neki járt. A szövegelésével együtt.
Szóval nyugi, mindenki pontosan úgyanúgy kedvel, mint eddig, és mindenki tudja, hogy nem vagy sírós.
Ha ílyened van legközelebb, gondolj arra, hogy engem mit össze-vissza oltogattak itt külsőn. Aztán tessék. Az idő elrendezte. Az oltógatók nincsenek sehol, én meg itt vagyok még mindig.
És nyugodt vagyok, nem anyázok senkinek. Szerintem megoldódott, elmúlt az '5 percem'.
Úgyhogy felejtsd el ezt az egészet! Nem történt semmi. Lehet, hogy Atinak is szar napja volt, meg neked is, és ő írt valamit, amit nem úgy értett, te meg félreértetted. Vagy mindezt fordítva.
Nyugodtság van.

Én pl most iszom a 2. bögre kávémat.
Tessék neked is egy: C
| |