|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-12-2007, 13:26
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Sziasztok!
Régen jártam erre....
Továbbra is gondnak tartom az I/A régebbi változásait, mert szerintem ez jelentősen blokkolja a folyamatos játékot.
Nehéz a top 30-ba kerülés (ez csak természetes és jó is!) de gondoljuk el: amióta lehet egyszemélyesa szövi, sokszor tisztességes játékkal már lehetetlen a top 30-ba kerülni. Ezért aztán az alsóbb csoportokban egyre gyűlnek a szabis orik. Nézzétek meg csak a 2/B-t! Az új országok többsége is azért van, mert más országai az adott játékosnak valahol kényszerből szabin dekkol...
Nemlenne érdemes ezen változtatni?
|

10-12-2007, 13:28
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
tessék??
tisztességes játékkal nem lehet top30%-ba kerülni A-ban? ugye ez csak vicc? egyfős klánnal simán lehet.
de még ha az se, most fedeztettünk fel vkit a top30-ra, cakkunpakk mindennel együtt nem volt több 5-6 mrdnál. és kb. ennyit le is képzett meg termelt nekünk, szóval durván nullszaldó. és 1k kör alatt lehet lépni.
esetleg érdemes lenne a témát átolvasni, nem az A-ról van szó jelen esetben. és nem is sok szabisról!
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

10-12-2007, 13:38
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by bakarcsi
Sziasztok!
Régen jártam erre....
Továbbra is gondnak tartom az I/A régebbi változásait, mert szerintem ez jelentősen blokkolja a folyamatos játékot.
Nehéz a top 30-ba kerülés (ez csak természetes és jó is!) de gondoljuk el: amióta lehet egyszemélyesa szövi, sokszor tisztességes játékkal már lehetetlen a top 30-ba kerülni. Ezért aztán az alsóbb csoportokban egyre gyűlnek a szabis orik. Nézzétek meg csak a 2/B-t! Az új országok többsége is azért van, mert más országai az adott játékosnak valahol kényszerből szabin dekkol...
Nemlenne érdemes ezen változtatni?
|
Ennek semmi köze a témához, kérlek, hogy ne teljesen másról írj, mint ami a téma. Köszönöm.
|

11-06-2007, 22:30
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
szerintem legyen minden csopiba minimum föld bevezetve!
NewGárdony (#200400)
|

11-06-2007, 23:06
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS
szerintem legyen minden csopiba minimum föld bevezetve!
|
Erre fogsz 1-2 hideget kapni!
Ahogy múlnak a játékban eltöltött hónapjaim, nekem is lenne 1-2 ötletem a topic címével kapcsolatban, csak az a baj, hogy mint pl. az elf kiherélése,ez a kérdés is szerintem az 1/a csopi kérdése sokak szemében!
Én nem tudom, ott mi a helyzet, de az szerintem is jópofa, hogy -ahol én játszom- csopi 4. helye az 5.-től kb. 36 körre van 
Én még csak 1 éve játszom, úgyhogy nem valószínű hogy átlátom, de nem tudom, mi módon van bárkinek esélye feljutni ebben a csopiban a csúcsra?
|

11-08-2007, 15:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Nogixer
Erre fogsz 1-2 hideget kapni!
Ahogy múlnak a játékban eltöltött hónapjaim, nekem is lenne 1-2 ötletem a topic címével kapcsolatban, csak az a baj, hogy mint pl. az elf kiherélése,ez a kérdés is szerintem az 1/a csopi kérdése sokak szemében!
Én nem tudom, ott mi a helyzet, de az szerintem is jópofa, hogy -ahol én játszom- csopi 4. helye az 5.-től kb. 36 körre van 
Én még csak 1 éve játszom, úgyhogy nem valószínű hogy átlátom, de nem tudom, mi módon van bárkinek esélye feljutni ebben a csopiban a csúcsra?
|
pedig a külsőn már sok helyen le van írva, hogy hogy lehetett, illetve hogy hogy lehet feljutni oda.
És ez minden csopiról szól, csak pont az 1/A-ról nem 

11-21-2007, 12:10
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Ez a téma kineveződött a jelen pillanatban legaktuálisabb témává, úgyhogy ha bárkinek bármi hozzátennivalója van az eddig elhangzottakhoz, akkor most tegye meg. 
|

11-21-2007, 12:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Van teszt eredményem/ünk
5U topjába eltöltöttünk majdnem 4k topkört,amikor lépek 4k lesz.annyi hozzáfüzni valóm van,h ennyi bőven elég arra ,h termeljek eg yforduloshoz elég tartalékot.
Szóval 4k topkör után elkezdhet kopni aheki 1kör/1heki arányba.
másik aki fellépési határ felé megy annak legyne minimum föld,h ne bírja leadni lépés elött avolt szöviknek és ha alákopik megjárta.Ha valakinek ez nem tetszene,nekem most ppl még 400köröm lenne,h amin földet elérjem!annyi idö alatt felkésztem az orit lépésre!
|

11-21-2007, 12:43
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
Van teszt eredményem/ünk
5U topjába eltöltöttünk majdnem 4k topkört,amikor lépek 4k lesz.annyi hozzáfüzni valóm van,h ennyi bőven elég arra ,h termeljek eg yforduloshoz elég tartalékot.
Szóval 4k topkör után elkezdhet kopni aheki 1kör/1heki arányba.
másik aki fellépési határ felé megy annak legyne minimum föld,h ne bírja leadni lépés elött avolt szöviknek és ha alákopik megjárta.Ha valakinek ez nem tetszene,nekem most ppl még 400köröm lenne,h amin földet elérjem!annyi idö alatt felkésztem az orit lépésre!
|
Nekem tetszik ez a 4k kör után kopó körönkénti 1 heki. Azt már tutira nem lehet isminek átadni. Ugyanakkor fontosnak tartanám, hogy 4k topkör után a termelés is elég drasztikusan csökkenjen. Meg a minimum földet is...

11-21-2007, 12:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Sziasztok!
4 különböző témát hoznék egybe, mert nagyon szanaszét beszélünk róla, holott ezek szerintem egybe tartoznak:
- Maximum föld
- Minimum föld
- J.K.SZ. kiszürése a topban/a földleadás visszaszoritása
- A b-ben 2k topkör után romoljon a morál !
Az egységesítés jegyében a javaslatok, amik felmerültek:
- Ne 1800 körnél kezdődjön el a top miatti romlás, hanem toljuk ki 2000 körre, így minden csoportban gond nélkül el lehet lenni, a 2/B-ben is.
- Az idő előrehaladtával egyre jobban romoljon a morál, és a gyújtogatás mértéke is a körönkénti esetleges 1 épületről emelkedjen meg körönként egyre több épület felgyújtására.
- Ne csak házakat és barakkokat gyújtsanak, hanem minden más épületet is, ami az adott országban van.
- Legyen mindenhol minimum föld, ahogy most az A-ban és B-ben van. Ezzel kapcsolatban vannak a legnagyobb aggályaim, hiszen jelenleg a minimum föld nem lehet több, mint a fellépési határ. Ez a módosítás ebben a formában nem érne el semmit. A minimum föld maximum fölé emelése viszont hogy is mondjam csak, elég "érdekesen" nézne ki.

A másik 4 témát zárom, és próbáljuk ezt egy téma keretén belül megvalósítani.
|
1. A maximum föld bevezetését feleslegesnek tartom, ha valakir fel akar menni termelni, had menjen. akinek meg nem tetszik az menjen utánna és szedje le.
2. Minimum föld. Ennek estleg van értelme de csak a lépési határ felett, az alatt nem igen hiszem hogy vannak föld leadások, felesleges azért büntetni valakit mert hozott egy két rossz döntést és egy két hekivel beütöték a minimum hekije alá. Szóval a csoportonkénti fellépési határ felett támogatom a minimum föld bevezetését.
3. lásd a 2-es pontra adott válaszomat.
4. az egyésgesítés jegyében 2k körnél kezdjen romlani a morál minden csoport topjában, feleslegesnek tartok egyéb nehezítést, akinek nem tetszik a termelő top az menjen és szedje le onnan.
Gyulaword (#79796)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|